ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 70 024
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Уж няма рейтинг, пък през 5 минути реклама. ooooh! ooooh! ooooh!

# 76
  • София
А по Диема Фемили пак ли по 1 епизод ще пускат ? Знае ли се . Щом като ще е 2 пъти в седмицата дано пък пускат по 2 епизода / 1 оригинален/
Поне това ще е по малкото зло  Flutter

# 77
  • СТАНДАРТНО.
 Нова тв само губи в случая. Не всички, които са започнали да следят Езел имат кабелна тв, за да продължат да го правят. И ще се прехвърлят на Фатмагюл. Това е най-голямата простотия, да съсипят такъв хубав филм  ooooh!.
 А озвучаващият вуйче чете стиховете като сричащо първолаче... #Crazy

# 78
  • София
Здравейте! Аз съм от новите, дето за първи път гледат 'Езел'.
Въпреки невероятните отзиви за филма,засега все още не е успял да ме" грабне".
Може би, затова че се излъчва на "час по лъжичка",  но също така според мен има и
недоизпипани моменти в сценария.
Като си спомня за "1001 нощ"-за мен той остава ненадминат във всяко едно
отношение-независимо колко награди е спечелил!
А Нова ТВ  само ще загубят,сега голяма част ще се прехвърлят на БТВ.
Относно копирането на ОТПЛАТА,взели са и музиката на Хендел,която
звучеше в 1001 нощ,когато Онур яздеше в гората.Също така,колкото и
да ги отричат, турските филми са на светлинни години напред в много отношения.

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 21:11 от Bqla breza

# 79
Bqla breza, привет.  bouquet

Това е, епизодът свърши.  Sad Аз все пак продължавам да гледам по Диема, надявам се с повечето да се "видим" пак в четвъртък.  Hug Дано да продължат да качват сериите и в Нова плей, така че, ако пропуснем нещо ще наксваме. Hug

И след този епизод не мога истински да се разсърдя на Ейшан за това, което е направила.  Peace

# 80
  • Кърджали
Ех, сега като прочетох това, което пишете и им избеснях на тия от НОВА. Един хубав сериал да закупят и да го пратят в десета глуха.Сега разочаровах и мъжа ми, който го гледа иначе по увлечено и от мен.Яд ме е, не че не мог ад аго гледам по диемата,ама то така два дена в седмицата - докато дойде деня и аз ще съм забравила, че изобщо го има.

# 81
Привет ! Hug Аз нещо съм пропуснала , но явно доста е разбунило духовете , щом не се обсъжда серията ! Нова спират Езел , така ли ? Ама съвсем или ...Аз що видях рекламата ,че ще го дават по Диема , но реших , че ще е повторение!

# 82
Bqla breza, привет.  bouquet

Това е, епизодът свърши.  Sad Аз все пак продължавам да гледам по Диема, надявам се с повечето да се "видим" пак в четвъртък.  Hug Дано да продължат да качват сериите и в Нова плей, така че, ако пропуснем нещо ще наксваме. Hug

И след този епизод не мога истински да се разсърдя на Ейшан за това, което е направила.  Peace

А аз все още не мога да я оправдая Да жал ми е за нея ,разбирам че и нейния живот е объркан и не и е лесно и както написах преди и тя е затворник та макар и в лукс  ,но не мога да я оправдая. И защо беше нужно да ходи в затвора и да човърка раната

# 83
Много силен момент беше , когато в затвора вуйчо го накара да назове 4 си враг! Как се бореше със себе си - знаеше , но до последно не искаше да назове името и !Сякаш , изричайки го , подписва присъдата и ! Като че ли чак тогава се отказа наистина от нея и от любовта си !
Ейшан сама не може да си прости , знае, че не заслужава прошка . Аз също не мога да и простя все още ! Има нещо хладнокръвно в тази жена , в излъчването и , има нещо студено в очите и ! Не може да ми трепне като я гледам , дори когато плаче !

# 84
Много силен момент беше , когато в затвора вуйчо го накара да назове 4 си враг! Как се бореше със себе си - знаеше , но до последно не искаше да назове името и !Сякаш , изричайки го , подписва присъдата и ! Като че ли чак тогава се отказа наистина от нея и от любовта си !
Ейшан сама не може да си прости , знае, че не заслужава прошка . Аз също не мога да и простя все още ! Има нещо хладнокръвно в тази жена , в излъчването и , има нещо студено в очите и ! Не може да ми трепне като я гледам , дори когато плаче !
  bouquetподкрепям напълно

# 85
  • в зоната на здрача
Ох, и аз съм от новите, но и  мен нещо не ме грабва кой знае колко тоз филм.
Дадох си зор и изгледах до 23 епизод, ама се обърках тотално.
Кой с кой е комбина и срещу кого е....
Абе,да погледам още малко та да видим..

# 86
  • гр.Добрич
Страхотен филм. Много ме грабна, но го гледам по интернет. Нямам нерви с тези телевизии, пък и мъжо недолюбва турските сериали. Засега съм едва на 8-ми оригинален епизод, но малко по малко, ще го изгледам. Само се чудя какво ще се случи ,че има толкова серии. Дано да има интрига докрай.

# 87
Здравейте!Тъкмо тази вечер започна да ми става интересно и научавам,че местят филма по Диема.Не ми е удобен тоя час,а пък и ще забравя като е два дни в седмицата.Кажете къде го гледате в нета?

# 88
  • София
Здравейте от още една фенка на Езелл LaughingМного хубав сериал, Peace
Искам да попитам нещичко.Гледам напред сериите ,но намирам само до 9 и после почват много напред Confused
Моля за линк към сериите с бг субтитри Praynig
Благодаря предварително  bouquet

# 89
  • в зоната на здрача
http://www.vbox7.com/collection:893468
Аз гледам тука..

Общи условия

Активация на акаунт