Парфюмни размисли и страсти - 149

• 45 929
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
А аз защото съм Близнаци накрая ще взема и двата Mr. Green
Е, ти проблем нямаш никакъв в този случай! Laughing Hug
Само се чудя защо си нямах работа да им разглеждам сега каталога.  smile3506Имат доста интересни аромати, а и шишенцата са много интересни.

Hug Мерси много за описанието на Love Potion-а

Хубави са и двата, с добра трайност. Лав е готин, ориенталец за моя нос и прави шлейф. Мираж скоро не съм го носила и сега ми излезна от акъла на какво точно ухае.  Mr. Green
Бих ти препоръчала да пробваш Амбър Еликсир, ако имаш мостри.  Peace Или пък кажи какво харесваш, за да те насоча доколкото мога.  Laughing
Тия дни не бях чела темата и винаги, когато съм "компетентна" по някой въпрос, по случайност я отварям.  Mr. Green

# 541
Ако някоя от Вас може да ме насочи как да се сдобия с него (не пазарувам в e-bay) ще съм безкрайно благодарна?
А с кой от всичките точно?

Жаки, за нищо. Hug

# 542
Ивче, мерси Hug Ще си поискам мострички следващият път за да се запозная с някои аромати на Орифлейм. Така поне от каталога ми се видят по-интересни от тези на Avon.

# 543
  • Стара Загора
Ивче, мерси Hug Ще си поискам мострички следващият път за да се запозная с някои аромати на Орифлейм. Така поне от каталога ми се видят по-интересни от тези на Avon.

Не е точно така. Коментирали сме с приятелка този въпрос. Ейвънските парфюми са доста по-трайни, особено тези от Трилогията, Кристиан Лакроа, Черната рокля, Фар Ауейс, Персив, Инкадесенс (последните 3 са ми писнали  Embarassed).  Laughing Орифлейм също имат, особено новия Paradise. Не е кой знае какво и за повечето дами тук ще се стори боза, но .. въпрос на вкус. Сложих си от мостричка 1 капка на китката в 4 следобяд, до 11 вечерта се усещаше. Можеш да му видиш пирамидата във фрагрантика.  Peace
Познавам почти всички парфюми и на двете марки, ако мога да помогна с нещо - с удоволствие.  Hug

# 544
Сигурно така ми се е сторило, защото самите шишенца са някакси по-пипнати визуално.
Този Парадайз като съставки много не ме грабна, но шишенцето е страшно Heart Eyes

# 545
  • Стара Загора
Сигурно така ми се е сторило, защото самите шишенца са някакси по-пипнати визуално.
Този Парадайз като съставки много не ме грабна, но шишенцето е страшно Heart Eyes

Е, неможе пък да купуваме само заради външния вид.  Mr. Green Ако не ми хареса аромата едва ли бих го купила.  Laughing
Шишенцето на Парадайс наистина е хубаво, аз опитвам да се удържа..  Embarassed

# 546
След едноседмично отсъствие- здравейте, дами Simple Smile Минавам само, за да кажа, че:
1. Когато ти извадят зъби, Среднощият ууд става неподозирано привлекателен и упояващ
2. Подпалихте ми фитилите с Чая за двама и Мароканската пустиня, ще поръчвам виали

# 547
Да не ни погнат, че обсъждаме Орифлейм и Ейвън извън техните теми...?
Аз щото граници и предразсъдъци не си слагам присърце, пробвала съм и продължавам да пробвам и на двете марки. На LR нищо не познавам, но предполагам, че скоро и това ще стане (имам една приятелка представителка и ще взема да я изврънкам, особено след като миналото лято някой спомена, че парфюмът с/на Леона Луис бил страхотен грейпфрут - помня аз, всичко помня).
Та...Ейвън-Орифлейм. Не, няма надмощие или първенство. Някои парфюми са добри, някои не чак толкова. Аз лично си мисля, че от Ейвънските най-добре направени досега са тези на Кристиан Лакроа, Синтия Роули и ТТТ серията. Може би и тези с Рийз Уидърспуун, но не съм разносвала, за да кажа по-сериозно. За Орифлейм - опищях света с М, но мисля, че и други си заслужават пробването. Love Potion може би прилича донякъде с Амор Амор като въздействие, а може би и като категория - вкусно-цветно-ванилен. Но не е същия. И както казах - при мен е нетраен. Mirage и Ambre Elixir май са другите два, които най-много си заслужават и в тях е вложено повече усилие и оригиналност. Mirage е смолист, даже си мисля, че може да се сложи в някоя fougere категория. Амровият еликсир много ми прилича на Амбрата на Л'Окситан. Доколкото помня Карен много го харесва и го има. Аз харесвам и Divine, а преди време имаше един Together for her и for him, който обожавах, а и имам хубави спомени, само че го махнаха...
Е, не познавам всичките парфюми на двете марки, но пък познавам достатъчно, че да не ги отричам съвсем.

# 548
  • USA, Steak State
Като сте захванали Ейвън и Орифлейм да се изкажа.
Преди години имаше един Орифлеймски парфюм, казваше се Еклипс. Как ме е яд, че изчезна не е истина. Предполагам все някоя от вас ще го познава и ако знаете и него аналог на друга марка бих се радвала.

# 549
Добро съботно утро на всички!
http://www.moremagazine.co.uk/article/lidl-s-%C2%A3399-perfume-b … oco-mademoiselle/

Какво ще кажете за това? Wink

# 550
  • виртуално
Добро съботно утро на всички!
http://www.moremagazine.co.uk/article/lidl-s-%C2%A3399-perfume-b … oco-mademoiselle/

Какво ще кажете за това? Wink

пробвах го от любопитство
много добра трайност, най-добрата до момента имитация, която съм пробвала
за парите си е перфектно - купих няколко за подаръци за 8 март

# 551
Ако някоя от Вас може да ме насочи как да се сдобия с него (не пазарувам в e-bay) ще съм безкрайно благодарна?
А с кой от всичките точно?

А де? Като не помня - един от трите е Pure joy, Sheer passion, Perfect Calm...Бижу, ако ми помогнеш просто ще те разцелувам виртуално  Grinning!

# 552
  • Козлодуй
Аз съм много нещастна Cry Моят Шамад е заложник в тъпата поща.Оказа се,че вече не работят в събота,както си мислех.Според тракинга е пристигнал вчера,но като ходих по обяд,не са били оправили пощата явно и не ми го дадоха...Големи бели птици...и ги мързи да гледат,как да не се ядосва човек Twisted Evil

Този лидълски парфюм се канех да го видя,имаше го в последната листовка,и забравих.Ще го преслушам довечера,ако не е изкупен Grinning

По отношение на Орифлейм и Ейвън съм сноб.Вече.Бях представител близо три години,пробвала съм почти всички на Ейвън,излизащи през това време.Последно си купих един мъжки,повлияна от прекрасното описание на Аризона(ако не се лъжа)-Up To You.Като аромат чудесен ветивер,точно какъвто харесвам,но върху мен се усеща точно 5 минути.И за какъв дявол ми е?В интерес на истината не познавам почти нищо от Орифлейм,но съм предубедена и ги слагам под един знаменател.Не искам нито да ги нося,нито да чета за тях.

Самсара,ако се сетиш кой е точно,нищо не пречи някой,който пазарува в ибей да ти съдейства Hug Макар че понякога е по-добре да оставиш хубавия спомен и да не опитваш да върнеш времето-много момичета са оставали разочаровани...

# 553
  • Там, където ме обичат
Сънчо, искрено ти съчувствам Hug
Този аромат ми е много интересен, както всички Герлени, разбира се. Ще чакаме с нетърпение да споделиш.
А на мен ми иде да се изям откъм г..ърба, щото на срещата е присъствало и ей това бужу:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Cruel-Gardenia-2283.html ,
но аз бях в такава еуфория, че съм пропуснала. Иде ми да се гръмна.

# 554
  • Варна
И аз не харесвам Ейвън и Орифлейм. Не заради това, че са "ниска топка", а защото нищо не ми е харесвало до сега от тях и вече ги игнорирам по подразбиране.
Същото се отнася и за LR. Тези последните пък са толкова агресивни като политика и агитация, че моментално си пускам всички възможни бариери. На това отгоре са скъпи. Мъчат се да се изживяват като ниш и да внушат важност - "това специално за вас, онова ексклузивно точно на вашето внимание, вие сте привилегировани да тествате нашите продукти" и подобни измишльотини. Айде няма нужда. Аз пък съм такъв урсуз, че даже и шедьовър да създадат (в което искрено се съмнявам), ако се опитат да ми го наврат зорлен в ръцете, няма да им го взема. Обичам да дам парите си с кеф, не под натиск.

Общи условия

Активация на акаунт