Javari.co.uk и Javari.de - 13

• 46 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Дизел УК 5 европейско 38 има стелка 24.5 см
Аз смятам, че Дизел са леко умалени  Peace
Потвърждавам Дизел УК 5 европейско 38 има стелка 24.5 см
И според мен са леко умалени. Аз нося 37, номер, но купих 38 и си сложих силиконови възглавнички отзад, защото ми бяха големи, така няма да хлопат, но 37 сигурно щяха да ми стискат, особено като се има в предвид, че купих плат, а не кожа и няма как да се отпуснат.
http://www.javari.co.uk/dp/B004VQXTQ6?ie=UTF8&ie=UTF8

dea76 имам този модел http://www.javari.co.uk/Bearpaw%20Womens%20Birch%20Trimmed%20610 … Q9JLJW,B0030T15TS УК 4, нося ги въпреки че са ми малки и в резултат на това ми се посиниха палците на краката, обаче аз продължавам да ги нося  Mr. Green Мислех да си купя по-големи и да дам тези на майка ми, обаче моите са много светъл цвят и вече са свършили.
http://www.amazon.co.uk/Bearpaw-Womens-Crescent-Black-Trimmed/dp … 11899&sr=1-22
Това ми е другия чифт те са УК5 и са ми добре.
Преди първото обуване трябва да се напръскат със спрей за защита от влага и мръсотия, то си го пише на самото упътване, което идва с обувките. Така се чистят много лесно, само със забърсване. Купих такъв спрей на Саламандър. Друго важно е като се прибират след като мине сезона да не забравяте да ги напълните с нещо против молци, че са вълнени и да не ги намерите изгризани, както аз си намерих една година вълненото палто  Sad
The Baroness предполагам зависи от изработката на вълнената подплата. Bearpaw са само вълна вътре и моите не са се сплескали  Peace

anitsa към поста ти ако можеш още да го редактираш можеш да включиш и информацията за размерите на обувки, която добавих със зелено към поста на Русалка още в началото
pepe jeans - UK 4 стелка 24 см. - отговарят си.
raton - UK 4 стелка 24 см. - отговарят си.
tommy hilfiger - UK 4 e 37 номер, не съм мерила стелка, но мерих ботуши в мола - отговарят си.
bearpaw UK 4 - 36 номер UK 5 - 37 номер - умалени с 1 номер.
и за хъш пъпис пак уточнявам - различните модели са с различна дължина на стелката има уголемени, точни и умалени  Peace

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 14:23 от anbibian

# 211
# 212
Здравейте! Simple Smile

Интересувам се, ако някой от вас има опит с дамски обувки и ботуши на Кикърс. Много моля да ми кажете дали си отговарят на номерата и доколко са добри като качество, удобство. Досега не съм се интересувала по-сериозно от марката, но си харесах един модел в немското Джавари и ми се иска да си го взема.
Проблемът ми е, че по спомен преди време, когато бях пробвала един от моделите им, които ми се видяха едва ли не с анатомична стелка, освен кожени, ми се сториха и много твърди. Наскоро пак пробвах един от двата останали модела в мол-а и се оказа, че 39-ти номер, който нося (6-ца по английска номерация) ми е леко малък, а 40-ти ми е много голям (тези мерих: http://hotspotonlinestore.com/?go=products&p=detail&productId=433)
Интересуват ме моделите с ето тази подметка: http://hotspotonlinestore.com/?go=products&p=detail&productId=413

Да споделя и аз опит. Миналото лято си взех Флай Ландън. По принцип нося 38,5 - 39 или 5,5 - 6UK. В момента не намирам точният модел на обувките ми, но има подобен такъв, поне със същата подметка и ток. Тогава писах и в темата. понеже 6-цата, която пристигна за няколко часа носене се превърна в "лодка" - много бързо се отпусна и направо ми беше огромна!След това взех и 5-ца, която много леко ми стискаше отпред в началото, но и тя се отпусна. Затова бих казала, че това дали номерът при тази марка си отговаря е или индивидуално или зависи от вида на самата обувка - дали е с ток или равна. А и тази определено не е за тесен крак. Simple Smile

# 213
  • София
Аз чакам код в немското, но май няма да остане и там нищо налично, докато си чакам. С 20-те% в англиското се отчетох с дна 4ка от тези, дано ми паснат:
http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__gw/275-7199912-5657849/ … _3%26pageCode%3Dd

И аз, и мъжът ми имаме такива, супер са  Peace
отговарят ли си на номера или +1  newsm78

# 214
Това, което е систематизирано до момента - може да се добавя или поправя, несъответствия винаги ще има:

Caprice - отговарят
Дизел - отговарят,УК 5 европейско 38 има стелка 24.5 см
Dune -умалени са с 1 номер, за тесен крак
Feud London - отговарят
Fly London Ук 5 е 25 см. стелка - отговарят си, не са уголемени
Gabor УК 4 стелка 24.5 см
Hush Puppies - зависи от модела, купи си един номер по-голям, каза че са й добре
Killah – отговарят си на номера
Camel Active УК 3 стелка 23.5 см. Camel масовото мнение е, че са уголемени с половин номер.
Marco Tozzi – отговарят си
Naturalizer си отговарят
Panama Jack – испанска – УК 6 = 38 Е; УК6,5 = 39; УК7,5=40
Replay си отговарят
Rockport си отговарят, стават и за широки крака / поръчвах преди време Рокпорт 5-ца ,аз съм  с крак 24,7см-малки ми бяха ,след това поръчах 6-ца -ее бяха ми огромни/нещо м/у 39-40 /
Rocket Dog -умалени са с 1 номер  
Tamaris - мнение, че са точни или умалени с 1 номер
Timberland - 41 или УК 7.5
Rieker - отговарят си
Caterpillar -Саt - детски уголемени с 1 номер и стават за пухкави крачета
Kickers - едни детски ми се виждат с половин номер умалени, дамските точни
Camper - точни
Flyflot -точни
ara Bali - точни
Rocket Dog - умалени с 1 номер
Rohde - точни
New Balance - умалени с 1 номер
Clarks - точни, но има и умалени модели
Columbia - детски точни
CAT - мъжки - уголемени с един номер
Miss60 - отговарят
Pepe Jeans - отговарят/UK 4 стелка 24 см/
Bullboxer - oтговарят
Raton - отговарят си /UK 4 стелка 24 см/
Tommy Hilfiger -  отговарят си.
bearpaw UK 4 - 36 номер UK 5 - 37 номер - умалени с 1 номер
Geox - отговарят
Wrangler - отговарят
Мerrell - уголемени с половин номер
EMU - отговарят

anbibian , добавих и твоите наблюдения.

Предложение:
Може да премерите наличните си номера от изредените марки и да ги добавя като допълнителен ориентир/ знам, че пак ще е приблизително от модел до модел на марката, но все пак ще е от помощ./

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 22:21 от anitsa

# 215
ive, аз имам Кикърс, но не са от сайта, та не знам колко ще ми е меродавно мнението. Моите са купувани от тукашен магазин преди 2 години. Не са мръднали/за боти става въпрос/ Подметката е подобна на вторите показани от теб. Нося 41 и ми пасна идеално. За широк крак са, мега удобни и качествени. Имам и обувки, и от тях съм много доволна, стабилна и качествена обувка, отговаряща на номера си.

# 216
  • София
Момичета, случи ми се нещо сюрреалистично Shocked
Тези ботуши ги пуснах вчера на обяд http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … 26%26pageCode%3Dd , сега ми ги донесе куриер. UPS поща Shocked
Поръчах 7-ца, отговарят си точно Peace

# 217
Здравейте! Simple Smile

Да споделя и аз опит. Миналото лято си взех Флай Ландън. По принцип нося 38,5 - 39 или 5,5 - 6UK. В момента не намирам точният модел на обувките ми, но има подобен такъв, поне със същата подметка и ток. Тогава писах и в темата. понеже 6-цата, която пристигна за няколко часа носене се превърна в "лодка" - много бързо се отпусна и направо ми беше огромна!След това взех и 5-ца, която много леко ми стискаше отпред в началото, но и тя се отпусна. Затова бих казала, че това дали номерът при тази марка си отговаря е или индивидуално или зависи от вида на самата обувка - дали е с ток или равна. А и тази определено не е за тесен крак. Simple Smile
Четох няколко мнения за Fly London, че са уголемени, че кожата е много мека и се отпускат лесно... Имам само едни обувки на марката. №7 взех, защото съм №40 с широк крак. Е, 7-мицата леко ми малее, стиска ми отпред на пръстите и кожата е толкова твърда, защото и отвън и отвътре са кожа, че изобщо нямам представа след колко мъки и мазоли ще се отпусне. Tired
Тук за DUNE пишат, че са умалени и за тесен крак. Ами моите сандали DUNE са №7 и това е 7-мицата, която ми лепна и е една от най-точните ми обувки. Да не говорим, че е за широк крак и никога не ме притесни със стискане, мазоли или нещо подобно от нови, та докато ги разтъпках. Е миналото лято просто не ги свалих от краката си, нищо че са с 12 см.платформа. По-удобен сандал не съм имала скоро...
От досегашните си патила с обувки от този сайт, а и не само него; имам над 150 чифта обуща... Embarassed ), се убедих, че не могат да се правят обобщения за марка. Всеки модел на различните марки е сам за себе си.

# 218
Момичета, случи ми се нещо сюрреалистично Shocked
Тези ботуши ги пуснах вчера на обяд http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … 26%26pageCode%3Dd , сега ми ги донесе куриер. UPS поща Shocked
Поръчах 7-ца, отговарят си точно Peace
Страхотни са!Със здраве да си ги носиш!

# 219
колко сА разходите за връщане? и как ги възстановяват, ако грешката е тяхна

# 220
Около 16 лв. с препоръчана поща, около 14 лв. с обикновена поща. Възстановяват ги заедно със стойността на обувките по картата, от която си платила. Във формата за контакт като пишеш, снимай фактурата и касовата бележка от пощата, качи ги в някой сайт и дай линк към снимката.

# 221
разходите зависят от това колко тежат обувките
виж тарифите на сайта на БГ пощи
след като сте се разбрали, че те ще поемат разходите, те ти пращат мейл, в който ти дават имейл адрес, на който да им изпратиш на пдф касовата бележка от пощата
възстановяват, след като получат обувките
за обувки 250 гр. платих 10 лв препоръчано  Peace

# 222
Благодаря

# 223
Ms.Gorgeous сподели за Геокса имам сандали и обувки на марката, но за ботуши ме спряха мненията, че са широки горе и долу -тези как са, иначе страхотно изглеждат Peace
Момичета ще се побъркаме с тези размери  #Crazyнаистина за всяка марка и модел е различно оттам и толкова мнения Hug отидох да вадя от кутиите и реших, че едни Флайки също ще отиват в размените-  те сега са ми големи с 1/2 см а ако наистина се отпускат толкова newsm78
http://www.album.bg/ahat/images/29076353/

# 224

Мерси за линка,поръчах ги за майка ми   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт