Javari.co.uk и Javari.de - 13

• 46 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
plam4e2, какво объркаха, защото тук цари недоумение в кой случай оставят обувките и връщат и парите едновременно?

# 256
Момичета като връщате до Англия за колко време получават обувките,колко време пътуват до Англия
и как ги изпращате има ли проследяване  по пощата или друг вид подсигуряване на пратката?  bouquet

# 257
Изпратиха ми друг модел на детски обувки на тези http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Richter%20Shoes?node=21 … _2%26pageCode%3Dd, а те ми изпратиха подобни на балеринки на тази фирма, които нямат препаска... иначе номера с ъщия

# 258
  • София
Aganka Моля ако не те затруднява да измериш стелката на ботушите или ботите, проблема ми е, че имам 7 мм разлика в размера между двете стъпала и каквото и да поръчам все на единия крак ще ми стане, но предпочитам да е на по - големия  Laughing Благодаря предварително  Hug
DIana_73, ето тези Timberland боти са със стелка 27, сандалите също стелка 27, имам и едни стари ботуши, не подлежат на унищожение - те са с 4 см ток и меря 27,5, но са носени яко, че и с дебел чорап ги разхождах, а ципът им е отзад. Като гледам кутиите мога да дам  размери на марката за дете - от ук6 до ук 12.5 съм наредила...сега пак чакам детски. Колебаех се между тези и тези, взех вторите, защото видях на 1 от снимките, че са със smartwool подплата, не пише в описанието, а и ме грабнаха повече.

...Е, не, не успях да се стърпя и поръчах тези. Какво пък, днес съм рожденичка, ако аз не си направя подарък, кой  hahaha. Само не знам мъжО като разбере какво ще каже  Joy. Сега остава да си заредя и картата, че няма никой там.
Чаках да им падне цената, но не би, чаках в немското да ги намалят, но цената им се е покачила от 82 евро на 84 евро и не ми трябваше много, много време да му мисля. Оффф, с тез слаби ангели, за къде съм (blush).
Alexa_a,  Hug ЧРД! Ще останеш безкрайно доволна от тях. Аз имам Merrell Spirit High модел - точно за тези мразовити дни е - отвътре подплатата е Thinsulate, невероятно удобни, леки, топли, непропуснали и веднъж дори вода и сладурски - лесно се поддържат - нямат следи от носене (гънки, захабен грайфер) Нося 41 - поръчах UK 6.5  и са ми точни, т.е. са с половин # уголемени.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 21:39 от Aganka

# 259
Кода в английския сайт нали може за няколко поръчки да се ползва?

# 260
  • София
Това, което е систематизирано до момента - може да се добавя или поправя, несъответствия винаги ще има...
anitsa , Добавям EMU - нося 41, поръчвам UK7 - и сандали, и ботуши. На марката и детски имам. Идеята ти е страхотна и ще меря, но в почивните дни  Peace

# 261
  • София
Кода в английския сайт нали може за няколко поръчки да се ползва?
Може Peace

# 262
# 263
момичета дайте кода за английския,минах 9 страници назад и не можах да го намеря,а за немския няма ли още код?

# 264
момичета дайте кода за английския,минах 9 страници назад и не можах да го намеря,а за немския няма ли още код?

Има го главната страница в сайта  Peace

# 265
Веси, кодът за англ е на първата стр в самия сайт:
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/02/EndlessUK/en_GB/site_ … ._V139476557_.jpg

За немския няма в момента.  Peace

# 266
Веси, кодът за англ е на първата стр в самия сайт:
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/02/EndlessUK/en_GB/site_ … ._V139476557_.jpg

За немския няма в момента.  Peace
Благодаря, но първа страница я подминах,друг път ще съм по внимателна,отново благодаря

# 267
Весито,ТWTYJAVA - 20% до 12.02, може да се пускат по няколко поръчки от един и същ акаунт.

# 268
plam4e2, какво объркаха, защото тук цари недоумение в кой случай оставят обувките и връщат и парите едновременно?
аз до колкото разбирам, оставят обувките и връщат парите, когато предценят, че няма да им е изгодно да върнат пощенските  Thinking

# 269
Ох, изпуснах ви тези дни, но не зная кога ще наваксам. Писна ми от тези немци, на половината желани ми свършиха номерата, ще се изям. Код не знам ще дочакаме ли, ама така се ядосах, че не се удържах просто. Пуснах си тези DКode от Aмазона, барабар с доставката. Нещо много ме кефи марката, дано и ми стане 41, че по-голямо нямаше, но отзивите за други модели са обнадеждаващи по отношение на номера. Стискайте ми палци и ако някой е взимал нещо на тази марка бързо да казва как са размерите.

Ако и от Амазон идват с DHL, няма да мога да ги скрия (до там май я докарвам вече), защото рано-рано ги носят. Ще ми трябва скоро и палатка май... Joy А ако и код все пак пуснат....

Общи условия

Активация на акаунт