Javari.co.uk и Javari.de - 13

• 46 011
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се в очакване на код за немското  Grinning

# 31
  • Пловдив

Бижу, и аз му се глася на него, ама така и не разбрах дали си отговарят.
Май ще те чакам да ги получиш, за отзиви. Flutter
И аз ги загледах, уж отговарят според една притежателка оставила коментар: Posted by:  shoeaholic (Belfast) Posted on: 13-Nov-2011
Bought these for work. Fit good size is true. BUT they are the noisiest shoes I've ever heard. People actually laughed because they knew when i was walking down the corridor.
  Joy

# 32
Radani ако ги върнеш те ще ти поемат пощенските защото грешката е тяхна, а ако искаш да поръчаш друг цвят би трябвало да ти ги пуснат на цената, на която си купила белите, само трябва да им пишеш.

# 33
  • ...край Дунава
Получи ли някой тези Diesel? Много ли са изрязани отпред?

# 34
  • София
Аз Simple Smile Не, не са изрязани. За слаб крак са Peace

# 35
  • Варна
Момичета, някакви отзиви за марката Jana Fashion ? Че много им се чудя на ботушите.
И случайно някой да е получил тези ботушки - http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Yasmine-Trimmed-H2526632D/d … BCG8%2CB005BP7MFA, дали си отговарят на номера? Hug

# 36
Да си преместя тук питането , че писах в старата тема

Момичета , аз също да питам за цветовете , че преди малко забелязах и се притесних .
Това ми е първа поръчка . Преди малко получих мейл , че са я изпратили . Става въпрос за ето тези

http://www.javari.co.uk/dp/B002PAQN6I?ie=UTF8&ie=UTF8

Аз си мислех , че поръчвам тези шарените - синьо , зелено и т. Н.
Но сега виждам , че на цвят пише  бели . При поръчката не съм обърнала внимание, защото избирам по снимката .

Според вас какъв цвят ще дойдат ?
И ако евентуално дайдат някакви бели дали ще го приемат за своя грешка ако реша да ги връщам?

Писах им мейл и ми отговориха , че все пак ще получа бели  Sad грешката биля тяхна, да ги върна и т. Н. Но ме е яд, че с кода ми излезаха на полавин цена , а от днес са си на редовна цена .
Така че ще изчакам да ги получа и да видя дали ще се носят или ще се продават ... Sad

Не искам да те разочаровам, но явно грешката е твоя. Същите ги гледах вчера и само белите бяха намалени, а зелените си бяха на 50 паунда. Така, че явно си поръчала бели, съдейки по цената, за която говориш.

# 37
  • София
Имате ли мнение за тази марка детски обувчици http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Boys/s/ref=topnav_sd__s? … 6%26pageCode%3Dd?
За Уми кидс ми се върти в главата че са умалени малко  newsm78, бъркам ли или е така?

# 38
Поръчах за една принцеска ето тези бонбончета Grinning че тръгва на градина.
Бързам и не питам, ама от немския сайт детските обущета пристигат на нашите си адреси, прочетох в първия пост, нали така. Blush Пратиха ми мейл, че всъщност е приета поръчката, но докато не получа втори мейл и че е изпратена, да не считам, че имаме сделка.

Като получа апреските и сабото ще се отчета и за двете! Peace

# 39
Да си преместя тук питането , че писах в старата тема

Момичета , аз също да питам за цветовете , че преди малко забелязах и се притесних .
Това ми е първа поръчка . Преди малко получих мейл , че са я изпратили . Става въпрос за ето тези

http://www.javari.co.uk/dp/B002PAQN6I?ie=UTF8&ie=UTF8

Аз си мислех , че поръчвам тези шарените - синьо , зелено и т. Н.
Но сега виждам , че на цвят пише  бели . При поръчката не съм обърнала внимание, защото избирам по снимката .

Според вас какъв цвят ще дойдат ?
И ако евентуално дайдат някакви бели дали ще го приемат за своя грешка ако реша да ги връщам?

Писах им мейл и ми отговориха , че все пак ще получа бели  Sad грешката биля тяхна, да ги върна и т. Н. Но ме е яд, че с кода ми излезаха на полавин цена , а от днес са си на редовна цена .
Така че ще изчакам да ги получа и да видя дали ще се носят или ще се продават ... Sad

Не искам да те разочаровам, но явно грешката е твоя. Същите ги гледах вчера и само белите бяха намалени, а зелените си бяха на 50 паунда. Така, че явно си поръчала бели, съдейки по цената, за която говориш.
Не знам по кое време си ги гледала , но аз поръчах преди обед и на този линк има два цвята white - излиза снимка на шарените , които аз исках. А другита са white/pink. За цената съм сигурна , защото номера, който исках го имаше само този цвят , който поръчах. Явно просто са объркали снимките. Защото чисто бели така и не излизат на снимка от този линк. А днес почти всичко от тази марка е на нормални цени.Както и да е вече няма значение.

Radani ако ги върнеш те ще ти поемат пощенските защото грешката е тяхна, а ако искаш да поръчаш друг цвят би трябвало да ти ги пуснат на цената, на която си купила белите, само трябва да им пишеш.
Благодаря отново за полезния съвет . Може пък и белите да ми харесат  newsm78

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 22:31 от Radani

# 40
Бижу, с DHL идват на адрес от Немция.

Тук-там видях питанки за някакви марки:
Jana - отговарят (според коментар от темата, нямам личен опит)
Groundhog - отговарят и определено са за широк крак (това мое мнение, съдейки по техни сандали произведени в Португалия). Но някой скоро беше изказал мнение, че са умалени. Гледам имат и в Китай правени модели, не знам има ли връзка. В Амазон няма ли мнения за конкретния модел?
Umi - отговарят (пак по коментари от темата).

# 41
  • ...край Дунава
Бързам и не питам, ама от немския сайт детските обущета пристигат на нашите си адреси, прочетох в първия пост, нали така. Blush Пратиха ми мейл, че всъщност е приета поръчката, но докато не получа втори мейл и че е изпратена, да не считам, че имаме сделка.

Съжалявам, че ще ти го кажа но тези бонбончета за две седмици ги лепим 2-ри път. Разлепиха се много бързо муцуните им, и точно на градина са носени Rolling Eyes Дано твоите се окажат качествени де Peace

Аз Simple Smile Не, не са изрязани. За слаб крак са Peace

Ми ние с широките Crossing Arms

# 42
Съжалявам, че ще ти го кажа но тези бонбончета за две седмици ги лепим 2-ри път. Разлепиха се много бързо муцуните им, и точно на градина са носени Rolling Eyes Дано твоите се окажат качествени де Peace
Ами дано излезат по-читави. Кажи, моля как са като размер. Тези така или иначе ще станат на детенцето на есен, но все пак да имам горе долу представа.

DHL уведомяват ли по някакъв начин за идването си? И с тях по бързо ли пристигат нещата?

# 43
Ами дано излезат по-читави. Кажи, моля как са като размер. Тези така или иначе ще станат на детенцето на есен, но все пак да имам горе долу представа.

DHL уведомяват ли по някакъв начин за идването си? И с тях по бързо ли пристигат нещата?
Обаждат се ако не те намерят на адрес за около 5 дни пристигат.
А с поща от английско за колко време идват?

# 44
  • Sofia
ще следя темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт