секс играчки

• 63 894
  • 391
  •   1
Отговори
# 165
За бедните - бедняшки секс. Без анални топчета.

Голям егоист си ти.  Crossing Arms

# 166
Като няма финансови възможности, няма работа с жени!  Жената има нужда от харчене по нея.

Е, явно не всички са меркантилни, материалистки.
И бедните имат нужда от секс.

Което не изключва елементарни правила на лична хигиена. Като имат, да не ползват никакви играчки и това е. Никой още не е умрял от отстъствие на анални топчета.

# 167
  • София
eksipnos, на теория е така. На практика, ако се запозная и загаджа с някой мъж и той ми предложи да си пъхна нещо, което не е разопаковал пред мен, ще има да чака.

# 168
Не, човека не си завира, у него къде видя вина сега - жените си завират - щом си завират - значи самите те искат да си завират. ЯСна ли съм?

eksipnos - теб не съм те засичала досега, реших, че си млад татко с голямо сърце  Laughing
А то се оказва - че от теб явно само опит можем да черпим.

Бърди - моля те, не всички са като теб.

# 169
  • София
Бърди - моля те, не всички са като теб.

Знам бе, Вили, забавна ми е темата и се лигавя само Simple Smile Всъщност eksipnos го чета с голямо удоловствие, особено дерящите тапети с нокти жени  Laughing

Муахахаха, ето, докато напиша тоя пост и хоп - батмански костюм с омекотителче  Joy Еми отдавна не съм се смяла така, пич, мерси  Joy

# 170
Не бе...ще записвам..Нямам време от опашка чакащи да се отъркат в латекса ми. Mr. Green
Айде сериозно..Падам си по-играчките,и по секс игрите,но тая работа не става със всеки.
Никога не използвам играчки ако връзката не е дълга.Имам предвид,не ползвам моите си играчки.Инак наблюденията ми са,че дамите стават все по-далновидни и освен резервни прашки и презервативи,в чантите им доста често има и играчки.За всеки случай явно..не знам.Ма аз оплаквания нямам,щото все пак..на мен ми е все тая,кой кво си ръга по дупките.

# 171
Това напълно го подкрепям - трябва доста да познаваш партньора - най-малкото за да се отпуснеш на 100%.
Някъде бях чела, че играчките се ползват основно от по-възрастните дами, на които всичко стандартно им е писнало вече.  Thinking

# 172
.
Някъде бях чела, че играчките се ползват основно от по-възрастните дами, на които всичко стандартно им е писнало вече.  Thinking

Амии..има резон.Особено в  двойка  с дълга връзка.Щото и най-голямата красавица да е..в един момент става малко скучно.И подобни неща внасят разнообразие.
Аз и в една друга тема писах..В секса няма нищо лошо или извратено,па ако ще да се млатят с мачете и боздугани.Важното е всички участници да го правят доброволно.

# 173
Това напълно го подкрепям - трябва доста да познаваш партньора - най-малкото за да се отпуснеш на 100%.
Някъде бях чела, че играчките се ползват основно от по-възрастните дами, на които всичко стандартно им е писнало вече.  Thinking

...е, това нЕма да ти го простЪ вече. Joy Joy Joy

# 174

...е, това нЕма да ти го простЪ вече. Joy Joy Joy

Joy
Нали не съм написала точно колко, що са издаваш!?!
Стара на години, може пък стара като - прекалено дълга връзка, може...наситена, то вариации доста, ай ся, всички знаем - че най-възрастните - са имали по един двама макс/бабите ни/...

# 175
А, да мажИ, мажИ... Joy hahaha Joy

# 176
Аз на възраст не се обиждам защото жената с възрастта става само по-сексуална, по-опитна, по-секси, по-мъдра, по-успяла, по-желана и по-по-по във всяко едно отношение.
 Но към това че и било "писнало" ще добавя други по-важни неща. Жената след определена възраст има достатъчен опит за да познава перфектно собствената сексуалност и тази на мъжете, да знае и умее да си доставя и доставя на другия по-пълноценно удоволствие.

# 177

Ей, нема угодия начи  Crossing Arms

# 178
  • Бургас
Абе то опит-опит, по-по, ама и кожата се поотпуска, бръчици се появяват, но нищо, де - всички ни чака това. Пък и кой знае - може да станем дърти чанти, ама лачени и/или да остареем като катедрали - все лафове за успокоение на "зрелите".  Mr. Green
Ох, много весело в темата.  Joy

# 179
Абе, Юли, какво направи сега, горката Форчън  ooooh!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт