Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 569
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София - Рим и обратно
аман вече с това грозде! що пък мислите, че непременно всяка жена иска даа хване някй богат? Просто богат! Или прост богат! Богат, може и прост! Ама да е богат!
Хахахаха Laughing Еми сега кой ти е крив, че си могла да дръпнеш само някакъв просто беден, не прост и беден, а само беден? Ще ти се прост/о/ богат и сега завиждаш тук Mr. Green.
А какво разбирате под богат /прост или сложен/?

# 1 501
А какво разбирате под богат /прост или сложен/?
Joy Joy
Айдеее, отидОха още 50-на страници в спор какво всъщност е богат мъж!     Mr. Green

# 1 502
  • София - Рим и обратно
Ами мога да се обзаложа, че ще има и поне 50 различни виждания по въпроса. Самото определение "богат мъж" ми идва някак тъпо - за милиони ли говорим, за милиарди ли, за яхта под наем или собствена, скъпа кола и 2 лева в джоба или какво?
Чувала съм разни жени да тръбят колко били богати мъжете им, въображението ми се развихря, пък после с изненада установявам, че са шофьори на някой бизнесмен, теглили са безумни кредити или пък продават коли на старо от западна европа... и се обърквам някак си.

# 1 503
е как какво е всъщност - бой, секс и сръбска музика.

и аз колко питам ли, питам за богат мъж Laughing, ама никоя не издава тайната - ни астрология, ни нищо помага, оставени сме на съдбата да припаднем в ръцете и Wink

# 1 504
  • София
И то не каква да е яхта, някаквоо пробито корито, а наааааааай-дъъъъъългата яхта, а богатият да е от Абрамович нагоре! Направо се скъсах от завист!

# 1 505
Темата е стигнала за какъв трябва да се омъжи жена след 35+.
Може ли, малко по- обобщено?

# 1 506
  • София
За богат, задължително, защото ще е по-добър сексът с него! Не си ли чувала, че яхтата удължава п++иса и разхубавява секса! ако не си, много си изостанала!

# 1 507
За богат, задължително, защото ще е по-добър сексът с него! Не си ли чувала, че яхтата удължава п++иса и разхубавява секса! ако не си, много си изостанала!
Да не би да е от вятъра или студа.
Има ли точни доказателства за причината?

# 1 508
От ускорението е.

# 1 509
Ъхъм.
Богат = умен,забавен,добър любовник,мил,кавалер,интелигентен и още каквото друго се сетите !
Че то е по подразбиране,какво има да му се обяснява  Laughing

# 1 510
   За   един  -   сива  мишка  , за  друг  -  магия  .  Наблюдавала  съм  двойи  с  щастлив  семеен  живот  с   потресаващи  външни  данни  и  луда  любов  между  тях  при  това -  жената  около  150кг  .  мъжа  -  60  -  след  катастрофа  ,   в  която  бяха  изгубили  детето  си  -  тя  инвалид  -  по  цял  ден  се  държаха  за  ръце  и  се  гледаха  ....баба  и  дядо  -  същото  бабата  на  умиране  говорих  с  тях  -   оженили  се  на  по  42  год.  и  не  могли  да  си  родят  деца ,  но  по   думите  на  дядото  ,   ойто  я  обожаваше  била  най-  големия  к ъсмет  в  живота  му  -  сменяше  й  памперса  ,  сресваше  я  ,  готвеше  й  всеки  ден  ....
     Не  зависи  от  външността  поне  за  брака  за  мен ,  а  късмет  и  съдба  .
     За  всеки  има  шанс  .  Мога  да  дам  още  много  примери  от  реалния  живот  ,  наблюдавала  съм  защото  ми  е  било  интересно  ,  аз  така  и  не  можах  да  срещна  подобна  любов  и  съм  размишлявала  по  темата  .

# 1 511
   Успеха  е  относително  нещо  -  днес  както   си  красив  ,  здрав  и  прав  -  утре  може  я  болест  да  те  тръшне  ,  я  катастрофа  да  те  превърне  в    нещо  ,   което   не  пожелавам  на  никой  да  види  и  тогава  какво  ?  Ако  са били   с  теб  само  заради  това  ?

# 1 512
  • Paris, France
Не казвам, че хората са с някого само защото е красив. С годините една връзка еволюира. Майка ми се грижеше за голямата си любов в трудните години преди смъртта му. Но като са се запознали са били млади и красиви. Аз и се възхищавам и бих направила същото...за мъж, когото обичам. Но трудно бих се влюбила във вече болен и немощен мъж. Всеки може да се разболее, да. Но, веднъж разболее ли се е трудно. Това обяснява липсата на голям интерес към млади, но болни или сакати хора. Колко от нас, по-старите, биха започнали ТЕПЪРВА да градят връзка сменяйки памперси? Не съм сигурна, че са много.

# 1 513
Аз не мога да си представя да съм с мъж, който не смятам за красив  Rolling Eyes
Може да е с прекрасен характер, мил грижовен и т.н., но в такъв случай ще ми е само приятел  Laughing

# 1 514
Аз не мога да си представя да съм с мъж, който не смятам за красив  Rolling Eyes
Може да е с прекрасен характер, мил грижовен и т.н., но в такъв случай ще ми е само приятел  Laughing
И аз така  Blush И ми казват, че съм повърхностна всички  Joy Не че са били кой знае какви красавци моите, ама за мен си бяха хубавци  Joy Laughing Но пък и двамата с баси тъпите характери  Joy

Общи условия

Активация на акаунт