Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 848
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 360
Ама да уточним все пак бг или корекомски е водопроводчикът, че не е като да няма значение  Thinking

eksipnos, за повечето сами жени се говори, че имат "високи" изисквания - понякога сами те го тръбят, друг път близките им го изтъкват като обяснение на ситуацията. Не си хлапак, за да се заблуждаваш, че "не ми покриваш претенциите" е причината за липсата на брак и дете - нещо от което жената е страдала. А е искала чисто и просто да се ожени за мъж и да му роди дете, в тази последователност, по възможност. Сред женените жени има с много по-големи и непропорционални изисквания от нейните, сигурно и по-лицемерни и с по-неадекватна самооценка, щом ти е важно. И не те са някакъв странен феномен, ами просто бракът не е само за тези с реалистична представа за себе си и реалистични очаквания. Опитите да се свръхрационализират нещата, доста явни и в тази тема, не помагат на 35годишните да се омъжат, мисля.

# 3 361
Не знам, аз свъртях адвокат сравнително лесно.
Ама ми писна от претенции колко е велик и как не съм подходяща за средата му, та го оставих да си търси велика и подходяща.
Нищо не вдигам от лежанка Laughing

Доколкото помня, си добре образована. Тогава wtf?
Ами недостатъчно женствена съм била и нямам вкус към облеклото  Mr. Green  То е факт, де.
Това, че сме говорели по цели нощи за история и литература, не му попречи да ме врънка за горното - да се обличам по-добре, да изглеждам на възрастта си, да не съм била толкова емоционална. А на мен ми дойде малко в много толкова от рано да ми налага как да се държа и какво да нося, та така. Всъщност, аз отчитам, че той е прав за себе си, просто аз не съм това, което търси в една жена. Simple Smile

# 3 362
Мдам....

# 3 363

Twisted Evil Crossing Arms

Еовин, а аз да питам от своя страна - той беше ли...хм...достатъчно мъжествен?

# 3 364
Ама да уточним все пак бг или корекомски е водопроводчикът, че не е като да няма значение  Thinking

а, не знам, не съм те виждала.  Laughing
но моите наблюдния са, че в чужбина по-лесно се намират съпрузи, на българският трудно се стигат стандартите. В чужбина сякаш повече правят разлика с видяно по телевизията. Та, ако съм на 35плс и не мога да вдигам много от лежанка , бих се регистрирала в някой и друг сайт за запознанства.

# 3 365

а, не знам, не съм те виждала.  Laughing
но моите наблюдния са, че в чужбина по-лесно се намират съпрузи, на българският трудно се стигат стандартите. В чужбина сякаш повече правят разлика с видяно по телевизията.

И моите наблюдениа са сходни, ама май не е толкова разликата с телевизионно-виртуалното и реалното, ами адекватната самооценка.

# 3 366
  • Варна
Темата е феноменална. Мислех, че ще умре от само себе си, но вече сме на 225стр. Shocked

# 3 367
Темата е феноменална. Мислех, че ще умре от само себе си, но вече сме на 225стр. Shocked
Колко страници е била най - дългата тема във форума?

# 3 368
  • Варна
Колко страници е била най - дългата тема във форума?
Май само за заметресението в Япония надвиши 300.

# 3 369
Значи големия въпрос е ще избута ли тази тема още 75- 100 страници за да се превърне в най - дългата.

# 3 370
  • Paris, France
Ами недостатъчно женствена съм била и нямам вкус към облеклото  Mr. Green  То е факт, де.
Това, че сме говорели по цели нощи за история и литература, не му попречи да ме врънка за горното - да се обличам по-добре, да изглеждам на възрастта си, да не съм била толкова емоционална.

От култура, математика и литература ще вземеш и очила да сложиш, момиче! Това повтарям на дъщеря ми. Адвокатите, дипломатите, архитектите си имат приятелски среди в които да задоволяват интелектуалните си потребности. Сигурно през нощта искат да правят друго.

но моите наблюдния са, че в чужбина по-лесно се намират съпрузи, на българският трудно се стигат стандартите. В чужбина сякаш повече правят разлика с видяно по телевизията. Та, ако съм на 35плс и не мога да вдигам много от лежанка , бих се регистрирала в някой и друг сайт за запознанства

зависи в коя чужбина. Въпреки че, като се замисля, по-претенциозни мъже от българските не съм виждала. В България каквото пускат по телевизията, това е и по улиците, че и повече. Българките полагат огромни усилия за външността си. В Западна Европа местните жени са направени само ако с това си изкарват хляба и само когато им се плаща за това. Тук една жена не съм видяла с рисунки на ноктите, даже и домакиня. В градинката пред блока в БГ майките са по-изтупани от тукашните жени на сватба. Половината са силиконирани и са си плащали сами. Нещо, което аз никога не бих направила.

Ако тези жени бяха готови да се омъжат в чужбина вече отдавна да са се оженили. А и я има езиковата бариера. Преди страници едно момиче писа, че малките градове е трудно, но тя не иска да се мести.

# 3 371
  • Варна
Цитат
От култура, математика и литература ще вземеш и очила да сложиш, момиче! Това повтарям на дъщеря ми. Адвокатите, дипломатите, архитектите си имат приятелски среди в които да задоволяват интелектуалните си потребности. Сигурно през нощта искат да правят друго
Едното не пречи на другото. Най-големите мръсници са интелектуалките  Whistling
А и някои мъже имат за фетиш гола жена с очила.

# 3 372
От култура, математика и литература ще вземеш и очила да сложиш, момиче! Това повтарям на дъщеря ми. Адвокатите, дипломатите, архитектите си имат приятелски среди в които да задоволяват интелектуалните си потребности. Сигурно през нощта искат да правят друго.

Дъщеря ти не е ли на около 10?

# 3 373
Цитат
От култура, математика и литература ще вземеш и очила да сложиш, момиче! Това повтарям на дъщеря ми. Адвокатите, дипломатите, архитектите си имат приятелски среди в които да задоволяват интелектуалните си потребности. Сигурно през нощта искат да правят друго
Едното не пречи на другото. Най-големите мръсници са интелектуалките  Whistling
А и някои мъже имат за фетиш гола жена с очила.
Абе с очила, ама да има и вид, такива мръсТници обичат те, знаем ги ние. Joy
Българските мъже са верно с най-големите претенции, да ама не може всяка убавица и да е голяма и начетена умница, малко сме тези перфектните отвсякъде Laughing.

# 3 374
  • В Космоса
Най-големите мръсници са интелектуалките  Whistling

Laughing Laughing

Извинявай, Богиня, но с такава увереност го написа, че даже ме заинтригува. Grinning С колко интелектуалки преспа и какво за теб е "мръсница"? Laughing Да се поорентираме, все пак... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт