Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 388
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 205
  • София
Не ме "влечИ" Mr. Green
Нямам на идея какви са ти целите, дали коментираш цици или не.
Споделям каква информация са ми дали за тебе. Оценка не съм дала, предадох инфото обективно.

BTW, засичали са ти български IP-адрес на постовете.

# 5 206
Не ме "влечИ" Mr. Green
Нямам на идея какви са ти целите, дали коментираш цици или не.
Споделям каква информация са ми дали за тебе. Оценка не съм дала, предадох инфото обективно.

BTW, засичали са ти български IP-адрес на постовете.

Ясно ми стана, ти ако вярваш на Титинчето ни миличкото.....тя е толкова.....как да кажа - живее в нейна си виртуална вселена.

# 5 207
  • София
Информацията не е от Титина.

Да добавя също, че в различните форуми си давал противоречиви сведения за себе си (възраст, местоживеене, професионален и образователен статус).

# 5 208

Да добавя също, че в различните форуми си давал противоречиви сведения за себе си (възраст, местоживеене, професионален и образователен статус).

А да сетих се оназ жената от Варна, дето си няма собствен живот.
Абе нямам думи направо. Но както се казва жива и здраве да е.

# 5 209

Но попринцип аз я разбирам де - живее в провинцията, сигурно няма пари жената трудно и е.
И се чуди какво да прави и взела да обсъжда нещо за някой и да си измисля.
Но това си е лична информация между вас двете - която е невярна.

Все едно аз да занимавам форума с това - че ми праща точно ти бележки да те запознавам с приятели? Което си е самата истина - казвам за теб, защото си е така.
Но да казваш измислици за мен, е малко тъпо.......

Но както и да е - просто понякога много се дразня на лъжите и имам силно развито чувства за честност...

# 5 210
  • София
Че аз не се крия - писах ти мейл да ме запознаваш с приятели. Ти самият го предложи на всеослушание в темата, беше в един твой пост Joy То точно затова и те проучих.

Относно информацията, която имам за тебе - давам я на всички, защото ми изглежда важно (в случая това не е лично нито между мен и теб, нито между мен и хората (в мн.ч.!), от които получих сведенията). Не знам дали е истина, всеки сам си преценява. Не спирам никого да вярва в теб и на теб и да ти благопожелава цялото щастие и успех на света.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 12:04 от rogato_govedo

# 5 211
Ех, язък, предчувствах, че ще стигнем 350 страница! Ама нещо ми се счуват ключове, че дрънчат...

# 5 212
Че аз не се крия - писах ти мейл да ме запознаваш с приятели. Ти самият го предложи на всеослушание в темата, беше в един твой пост Joy

Относно информацията, която имам за тебе - давам я на всички, защото ми изглежда важно. Не знам дали е истина, всеки сам си преценява. Не спирам никого да вярва в теб и на теб и да ти благопожелава цялото щастие и успех на света.

Аз лично смятам, че си много оффтопик, какво ги интересува някакъв си с ник Хищник хората, дето още повече не е ТРЪГНАЛ ДА ПИШЕ ПЪРВИ нито една бележка на нито един потребител от форума.
И въобще не държи да пише на друго място освен - на общото, тоест персонално с никой да си говори.

Та въобще не виждам нужното да публикуваш някаква информация за мен.......която в случая е и невярна но както и да е, както казах дължа го на скучен провинциален живот на жената от Варна.

Обсъждайте ме, нямам против, но мястото на написаното от бележките ви между вас - си е там, не тук.

# 5 213
  • София
Оффтопик са доста неща в тази тема, вкл. много твои постове.
А хората може да ги интересува някой с ник Хищщник, за да си изградят мнение за него. И да знаят дали може да му се разчита. И, разбира се, ти си имаш право на реакция и на опровержение.

Да съм споменала за "жена"? От Варна? Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 12:20 от rogato_govedo

# 5 214
А хората може да ги интересува някой с ник Хищщник, за да си изградят мнение за него. И да знаят дали може да му се разчита.

Ти сама не осъзнаваш ли, че пишеш лъжи  Shocked

Написа за мен, че съм търсил фейсбук профилите на жени, да им коментирам циците.

Ти ми писа бележка 2-3 мисля по спомени, си разменихме - виж ги.
Да съм ти искал фейсбук профила ти?

Беше нещо от сорта на - ще ме запознаеш ли с твоите приятели свободни
- аз - ок, добре.
ето ти ги.
и май това беше нищо повече.

Та моля те не пиши неща които самата ти знаеш, че са лъжи.

Не е спортсменско и другарско, пък ти трябва да си била поне чавдарче.  Mr. Green  bouquet

# 5 215
  • Насред хаоса
Ех, язък, предчувствах, че ще стигнем 350 страница! Ама нещо ми се счуват ключове, че дрънчат...
Мхм.
Някои май ще се вземат накрая, а за нас ще остане менделсоновият марш, изпълняван от дрънчащите ключове на Татти.  Mr. Green

# 5 216
  • София
А хората може да ги интересува някой с ник Хищщник, за да си изградят мнение за него. И да знаят дали може да му се разчита.

Ти сама не осъзнаваш ли, че пишеш лъжи  Shocked

Написа за мен, че съм търсил фейсбук профилите на жени, да им коментирам циците.

- аз - ок, добре.
ето ти ги.

Не е спортсменско и другарско, пък ти трябва да си била поне чавдарче.  Mr. Green  bouquet

Laughing Я пак се върни малко назад и прочети какво съм написала.
1. НЕ отрекох писането на "бележки" от мене за запознаване с твои приятели (по твое предложение в постове на темата) /btw, не е нужно да се иска нечий фейсбук-профил, достатъчно е да предложиш на съответния човек профили на хора, за да им прати съобщение... оттам неговият профил става известен Mr. Green/
2.НЕ съм писала, че коментираш цици.
3.НЕ казах, че знам дали предоставената информация за теб е 100% истина.

Моето лично мнение е, че около теб има много въпросителни. Не бих ти се доверила.

# 5 217
  • Бургас
ее аз се надявах поне 500 страници да докараме  blahblah

# 5 218

Ти сама не осъзнаваш ли, че пишеш лъжи  Shocked

- аз - ок, добре.
ето ти ги.

Не е спортсменско и другарско, пък ти трябва да си била поне чавдарче.  Mr. Green  bouquet

Laughing Я пак се върни малко назад и прочети какво съм написала.
1. НЕ отрекох писането на "бележки" от мене за запознаване с твои приятели (по твое предложение в постове на темата) /btw, не е нужно да се иска нечий фейсбук-профил, достатъчно е да предложиш на съответния човек профили на хора, за да им прати съобщение... оттам неговият профил става известен Mr. Green/
2.НЕ съм писала, че коментираш цици.
3.НЕ казах, че знам дали предоставената информация за теб е 100% истина.

Моето лично мнение е, че около теб има много въпросителни. Не бих ти се доверила.

Ти не си наред с централния мозък, нищо чудно че на 38 си сама.
Ни те познавам ни те знам, за какво да ми се доверяваш не мога да разбера. Въобще не желая да ми се доверяваш.  Shocked Shocked Shocked

Аз друго освен да пиша в общия форум не ща ако исках......щях да пиша АЗ бележки на хората пишещи в този форум.

НИТО ЖЕЛАЯ ДА СЕ ЗАПОЗНАВАМ С ЖЕНИ ОТ ТУК. И това да е ясно, ако желаех - пак ще повторя - ЩЯХ ДА ПРАЩАМ БЕЛЕЖКИ на жените от този форум, а аз не пращам.

BTW - има ли начин да се изключат получаването на бележки от потребители тук?
Ако някои знае, ще се радвам много.

# 5 219
  • София
... то и никой никъде не каза, че искаш да се запознаваш със жени от този или от други форуми.

За доверяването: не бих се доверила на нещата, които пишеш и на всичко, за което се изказваш   bouquet

Толкова ли е трудно да се разбере, че "доверие" не е свързано с лично запознанство?
За пореден път интелектът ти буди сериозни размисли в мен.

В профила, в "Настройки и лични съобщения", има Списък на Игнориране.
"Добавяй по едно потребителско име на всеки ред.
Въведи * за да игнорираш всички съобщения.
Търси Потребители."

bouquet
Върви да блокираш потребители  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт