Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 336
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 240
Ба за 10 години ка че да не забогатее! Марая- Гого ще й обади как се получават нещата там.

Мъжете се плашат,  защото е успяла.

напомняш за някого ; )) ,

За някой уплашен?

# 241
Мъжете се плашат,  защото е успяла.
напомняш за някого ; )) ,
Може и да е съвпадение.
Твърдението, обаче не е лъжа.

# 242
Ако стане да я загубиш като приятел, значи не е толкова интелигентна, поне не и за жена на 38.

Отдавна не съм се възхищавал на жена по този начин. Това е страхотно чувство. А и тя е смислен човек.

# 243
Вие се шегувате, но една 38 годишна жена може да даде много на един мъж.
Ти откога я обичаш, тя знае ли? Wink ще и предложиш ли брак, за да докажеш, че си смел и да дадеш светлина в тунела на необвързаните зрели жени, някои имат спешна нужда от това... Laughing

# 244
Този болднат текст ...
Какво е "смислен човек"?

# 245
Аз не исках да отмествам темата към себе си. Разказах ви лична история да покажа, че жените над 35 години са привлекателни. Те не са за изхвърляне. Всяка от тях създава различна емоция у мъжете.  В моя случай не сексуалното е водещо, а наличието и степентта  на женственост.

# 246
  • София
еее, ама не е честно! Колко хора те питаххме дали ще се жениш за нея като е толкова стойностна и не е за изхвърляне, а ти само ала-бала!

# 247
  • Tам през Атлантическия океан
За човек минал през дълга връзка/брак не е трудно  Grinning 

За такива кoито  никога не са се впускали в това 'приключение' е трудно да  Wink

Мои си наблюдения  Sunglasses

# 248
еее, ама не е честно! Колко хора те питаххме дали ще се жениш за нея като е толкова стойностна и не е за изхвърляне, а ти само ала-бала!

Дааа, бих споделил живота си с нея!

# 249
  • София
Не споделил! Говоря за оженил! Що толкова те е страх от тази думичка? Да не хапе?

# 250
Тук за брак в гражданското ли говорим непременно ??

# 251
Ако живейки заедно си допаднем така както на мен ми се иска, бих й предложил брак. Аз не се страхувам от сериозно обвързване.

# 252
 Mr. Green живейки

# 253
  • Tам през Атлантическия океан
Ако живейки заедно си допаднем така както на мен ми се иска, бих й предложил брак. Аз не се страхувам от сериозно обвързване.

Sunglasses

Женитьба - не лотерея. В лотерее у вас есть шанс.
Mr. Green

# 254
Ха стига де! Човекът има какво да вземе от една 38 годишна жена, вкл. и уроци по правопис. В крайна сметка тя е смислен човек!

Общи условия

Активация на акаунт