Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 261 265
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 230
Невена, че е въпрос на проста биология, въпрос е.
Но дадените примери не са миродавни, поради наличието на още един елемент в уравнението - ресурсът пари. Има и друго - в еволюционното си развитие хората започват да живеят по-дълго, което увеличава интервала, в който човек е млад, работоспособен и с добри репродуктивни възможности. Още повече, че малко мъже могат да си позволят лукса да излизат с красиви и все млади жени.

# 1 231
  • Paris, France
Както виждаме има мъже,които търсят съдържателни жени и далеч не им е достатъчно да са хубави, още повече просто да се смятат за хубави.

Къде го виждаме това? Аз такива около мене не виждам.

Красотата не трябва да е за сметка на интелекта.

Не трябва и не е. А и не виждам как попълване на скулите, оформяне на контура на долната челюст и други процедури с цел разкрасяване биха намалили интелекта ми.

Визираните барбита изначално са обикновенни жени.
В последствие осъзнават,че могат да вложат малко парици в тялото си - пластики и т.н. и да докарат вид,който да се продава на пазара. Това за мен не е красота,а бизнес. И обикновено тези жени постигат това но за сметка на интелекта си. Така,че да мисля,че е лошо децата да приемат точно тези жени като модел за подражание.

Е, то всичко е бизнес. Няма как децата да приемат модел за подражание, който не се цени в обществото. И е факт, че влагайки в тялото си една интелигентна жена показва интелекта си. Щото иначе няма кой да го види. Една изглеждаща млада и красива жена има повече шансове в кариера, бизнас итн. И в личния си живот, разбира се.

# 1 232
Цитат
И е факт, че влагайки в тялото си една интелигентна жена показва интелекта си.

Сериозно ? Joy

Значи излиза,че хубавите жени без да влагат пари в тялото си са с нисък интелект ?

По-голяма простотия не бях чувала скоро  Stop

# 1 233
Хубавите жени няма да са вечно хубави, така че бива да вложат в лицето/тялото си малко усилия

# 1 234
  • Варна
Цитат
Значи излиза,че хубавите жени без да влагат пари в тялото си са с нисък интелект ?

Горе-долу е така. Красотата е капитал. Умната жена се стреми да го запази.

# 1 235
И по какъв начин по скоро една жена влагайки в тялото си показва интелекта си ?
Не се изисква никакъв интелект да легнеш под ножа,да покажеш картинката,на която искаш да приличаш и да си платиш за процедурата. Ако на това му викате интелект.
Едно е една жена да се грижи за външността си,съвсем друго това да е основното и занимание в живота.
Богиня,ти наистина ли смяташ,че има красиви жени,които не се грижат да запазят красотата си ?
И,че ако са естествено хубави и не им се налага да се поправят са с нисък интелект ?

Все още не вдявам връзката .

# 1 236
  • Варна
*Dreaming, инвестицията във външен вид, в частност тяло, не винаги е технически обвързана с хирургическа интервенция, ако ме разбираш.

# 1 237
*Dreaming, инвестицията във външен вид, в частност тяло, не винаги е технически обвързана с хирургическа интервенция, ако ме разбираш.

Да,прекрасно разбирам.
Но на жени с истинска природна красота са им нужни много по-малко грижи за тялото отколкото на такива без данни. Ако вторите решат да се преправят - не намирам връзка с интелекта.
С две думи - тъпите също се поддържат - как поддържането може да ви говори за интелект ???

# 1 238
  • Paris, France
Естествено, че има връзка с интелекта и колкото е по-нисък интелекта на един човек толкова по-малко той влага във външен вид. Няма как дебил да може да се гримира, да си изработи походка и да се облече с вкус. Той нормално изражение на лицето не може да има.

Цитат
И е факт, че влагайки в тялото си една интелигентна жена показва интелекта си.

Сериозно ? Joy

Не, от написаното от мене съвсем не следва написаното от тебе. Една жена трябва да знае какво и колко да вложи, и в какво точно за да постигне желания резултат. Естествено, че за хубавата жена не е нужно кой знае какво вложение. Ако допълнителни грижи не са необходими те са си загуба на време. А времето е пари.

Една мижава или грозна жена е незабележима. Тя е прозрачна за работодатели, клиенти, мъже и каквото се сетиш. Колкото и интелект да има просто няма кой да го забележи. За нея, да влага в допълнително учене, курсове, езици си е загуба на време. Много по-големи шансове във всички сфери на живота би имала ако си оправи зъбите, косата, веждите и махне дебелите очила.

Във Великобритания русите жени получават средно по 600 лири повече годишно. Тези с големи цици - по 6000 сигурно  hahaha. Докато живеех там никога не се изрусих. Защо? Ами защото имах коса до под гъза, която растеше много бързо и не съм оправна в ръцете и трябваше да давам по 100 лири седмично за да се изрусявам. Не си и силиконирах гърдите, защото имах достатъчно мъжки интерес и без това и работех с чужденци от култури, в които това не се цени и даже обратното. Просто тези 2 действия не биха подобрили живота ми значително и инвестицията не си струваше. Животът на най-добрата ми приятелка се промени коренно след тези 2 промени и доходите и скочиха десеторно. За нея това беше успешна инвестиция.

Грозните и неподържани хора са възприемани като по-глупави. Ще потърся и изследването ако не ми вярвате.

# 1 239
  • София - Рим и обратно
Е, тук ще трябва да се съглася с *Dreaming. Имам познати - приятелки на приятелки, които спокойно могат да сложат в джоба си какичките от снимката на Шанталче. Стават и лягат с мисълта за екстеншъна, солариума, пластиките и т.н. Умът им е колкото на бройлер и това лъсва в мига, в който отворят напълнените си устни. Не мога да се съглася, че се грижат за красотата си от интелигентност, защото такава липсва изначално.

# 1 240
...съдържателни жени ....

моля, би ли дефинирала какво е съдържателна жена newsm78

пс. имам екстеншъни, и сигурно заради това липсва и  съдържанието, но все пак, да знам.

# 1 241
...съдържателни жени ....

моля, би ли дефинирала какво е съдържателна жена newsm78

Нека аз, нека аз! Simple Smile

толкова прост отговор

Ако интересите ти не се изчерпват с грижите по агиттаблото, и инвестираш време и усилия И в други области, недай боже в интелектуално, емоционално и прочие високопарни думи израстване... се пълниш със съдържание. Обаче ако се насочиш в посока клюкарстване, например, не върши работа - ще си ходиш само по форма; и по душа, евентуално.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 20:35 от Nara

# 1 242

Визираните барбита изначално са обикновенни жени.

Не, не са всички- аз нямах предвид тях, а истинските хубави момичета. Но ясно е, че сега всяка обикновенна женица може да се превърне в лебед - спорт, екстеншъни, козметика, маникюр...всичко има. И нека - що да стои грозна, като може да стане хубава Thinking. Е, малко е нечестно спрямо природно-хубави като мен, но айде, от мен да мине Grinning Peace

# 1 243
Тук какъв съпруг се търси за жена над 35 - милионер, професор, президент или?
Външността е голямо предимство, но трябва да умееш и да го покажеш с излъчване и съответно да имаш и поне малко интелект.

# 1 244
Въшност, та външност. Защо покрай мен основно обикновени жени успяха да се обвържат трайно?

Общи условия

Активация на акаунт