Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 684
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз твърдо заставам зад думите на simplyaven.

Изобщо ама изобщо не искам дори да ме харесват мъжете,които харесват въпросните две мадами.
За всеки влак си има пътници.

# 1 351
Днес съм много приятно изненадана от развоя и качеството на дискусия по темата!Масовката и кукловодството нямат място в живота на стойностните хора избрали да живеят с дух и сърце!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 352
Ще позволите ли да внеса един малък нюанс по въпроса за моделките. Някои от тях вероятно са красиви, това е до вкус и до разбиране. Общото между тях е, че всички те са сексапилни (не говоря за прически, маникюри и силикони, а за гени, за форми на тялото). Това е което привлича мъжете у тях.Повечето изглеждат перверзно,предизвикателно.Мъже са ми споделяли, че те по-скоро търпят да ги слушат какво говорят и как се държат, защото искат да правят секс с тях. Нищо повече от секс. Всяка "петилетка" си има такива девойки, доста от тях лежаха в болница след като бяха пребити от мъжете, които ги притежават (спомнете си Жени Калканджиева и Деси Зидарова....има и още). Явно някои момичета наистина позволяват да ги третират като парче месо, дори по-долно от сиви мишки! Жалко е!

# 1 353
Общото между тях е, че всички те са сексапилни (не говоря за прически, маникюри и силикони, а за гени, за форми на тялото). Това е което привлича мъжете у тях.Повечето изглеждат перверзно,предизвикателно.Мъже са ми споделяли, че те по-скоро търпят да ги слушат какво говорят и как се държат, защото искат да правят секс с тях. Нищо повече от секс. Всяка "петилетка" си има такива девойки, доста от тях лежаха в болница след като бяха пребити от мъжете, които ги притежават (спомнете си Жени Калканджиева и Деси Зидарова....има и още). Явно някои момичета наистина позволяват да ги третират като парче месо, дори по-долно от сиви мишки! Жалко е!
Ако позволите едно мъжко да се намъкне в темата...  Mr. Green 

Общото между моделките е, че 99.99999% са тъпи като галоши, които не могат и едно яйце да сварят без да се допитат до гугъл как се вари яйце.  Laughing  А в очите на някои мъже, вкл. и моите, липсата на акъл е... не знам как да се изразя... критерий по-бързо да си набият камшиците към следващата на хоризонта. Освен това моделките обикновено ги държат гладни с години, заради което стават като ходещи скелети и дори и най-непридирчивият мъж не би си легнал с тях.
Мисълта ми е, че като казваш "мъжете" е по-добре да кажеш "някои мъже", 'щото не съм единственият, който харесва жени с поне на същото интелектуално ниво, че даже и по-високо от това на мъжа. И също така има доста мъже, аз също  Embarassed  , които харесват жени с малко повече месо по костите по редица причини. Една от тях е, че моделките може да са красиви според някой мъж без грам вкус, но са адски надути със супервисоко самочувствие без покритие - още едно нещо, което дразни бая мъжки народ.

# 1 354
Най-обичам жени да говорят как други ама изобщо не са красиви без грим  Laughing
Щото видиш ли те си лягат до тях и стават до тях, та да са ги виждали  Whistling
И да обясняват как "стойностните" мъже не харесвали такива жени
Ами "стойностните" мъже да не са слепи  Thinking
Всеки обича да му радват окото ...
Или "стойностни" са само тези мъже, които не харесват въпросните две моми, които споменахме?

# 1 355
Тази тема ми напомня на "Сексът и градът".  Laughing
Определено не е невъзможно да се омъжиш след 35 г., но май наистина е по-трудно. В крайна сметка рано или късно всеки (почти всеки) се жени/омъжва, ако иска. А по-претенциозните със сигурност биха се замислили да направят компромис или да се замислят за претенциите си  Heart Eyes

# 1 356
  • София

Да, де. Как пък една жена не се намери да дойде и да напише, че е силиконка с екстеншъни и прилича на Памела Андерсън или Наоми Кампбъл и не може да си намери мъж!!!!!

Наоми все още не е омъжена, а вече е над 40. Учудващо е, че Доронин се задържа толкова дълго с нея, особено предвид, че всяка втора средностатистическа негова сънародничка е много по-красива от Наоми. Мъжът на Памела я биеше, доколкото знам, но май пак се е върнала при него. Явно е най-доброто, което е успяла да намери.

# 1 357
  • София - Рим и обратно

Мисълта ми е, че като казваш "мъжете" е по-добре да кажеш "някои мъже", 'щото не съм единственият, който харесва жени с поне на същото интелектуално ниво, че даже и по-високо от това на мъжа.
Честно казано, аз познавам само мъже, избягали с 300 от наточени мацки, заради липса на акъл, а не поради наличие на такъв, дори и с по-обикновена външност /поне от моето обкръжение/.  
Изобщо, тоя мит, дето мъжете много се плашели от умни жени и предпочитали кухи лустросани лейки, някак никога не съм могла да го видя нагледно. Сигурно не гледам, където трябва.

# 1 358
  • В Космоса
Най-обичам жени да говорят как други ама изобщо не са красиви без грим  Laughing

Радвам се, че съм ти доставила удоволствие с коментара си. Peace
Все пак, едва ли си толкова ограничена, че да не допускаш, че наистина не ми харесват и че това е МОЕТО мнение.
Щото видиш ли те си лягат до тях и стават до тях, та да са ги виждали  Whistling

Виждала съм ги по снимки. А и гримът не може да скрие носовете им. Mr. Green

И да обясняват как "стойностните" мъже не харесвали такива жени
Ами "стойностните" мъже да не са слепи  Thinking
Всеки обича да му радват окото ...
Или "стойностни" са само тези мъже, които не харесват въпросните две моми, които споменахме?

Аз специално, не съм споменала думата "стойностни". Казах, че определен тип си падат повече по такова "излъчване" като на въпросните.

# 1 359
И не съм съгласна, че жените на футболистите нямат стойност. Имат и още как. И е оценена високо. Много от тях успяват в друго поприще - мода, медии, парфюмерия най-вече поради известността на съпрузите си. Виктория Бекъм е супер успяла финансово и има много висока стойност и цена. И да се разведе, не само няма да и падне цената ами ще се качи. И сама няма да остане.
С як финансов трамплин мнозина могат да скочат високо. Като гледам другите спайски, не са достигнали финансовата висота на Виктория, но те не са Бекъм.  Wink
Между другото, би ли ми посочила една футболна съпруга, която преди брака си е била известна, със собствен бизнес, умна, красива, финансово независима, иначе казано, "грееща" със собствена светлина, а не светлоотразител на мъж футболист? В световен мащаб, може и да откриеш някоя, но у нас - тц.  Wink

# 1 360
Николета е сладка ,особено без грим.
На мъжете им допада тази крехкост, сексапил и нежност.
Но изборът й на мъже е повърхностен..........

Не знам дали тя избира ,или нея я избират.    Laughing
Предвид славата, която й се носи, как пък нито един от мъжете,намиращи я за сексапилна, не я пожелаха за жена?!
А се нахендри на ....футболист?!    Mr. Green
Такива еднодневки май стават само футболни съпруги.

Цитат
............ не съм съгласна, че жените на футболистите нямат стойност.
 Много от тях успяват в друго поприще - мода, медии, парфюмерия най-вече поради известността на съпрузите си. Виктория Бекъм е супер успяла финансово .........

Ако не беше Д. Бекъм,отдавна Виктория щеше да е в забвение.Но тя е типичната комерсиална жена, която знае как да се възползва от момента и ситуацията.И прекрасно знае, че ако напусне Д. Бекъм (имайки предвид, че не пропуска мадама), ще е никоя.
Но си е направила сметката,че е по-добре да си седи на д-то и да му търпи простотиите.
Рисковете  на професията....казват хората.    Simple Smile

# 1 361
  • София - Рим и обратно

Все пак, едва ли си толкова ограничена, че да не допускаш, че наистина не ми харесват и че това е МОЕТО мнение.

То не е само твоето. Има много жени, които съзнателно не биха изпаднали до този външен вид. Защото имат необходимия багаж и вкус да рафинират природната си красота, а не да я принизят до кичозен артикул в магазин. Не всеки държи да се продава на сергия.
Но няма смисъл да се изказва това мнение, защото се тълкува като завист Mr. Green. А за тези, които разбираме какво говориш, няма нужда да го изказваш, то е ясно.

# 1 362
  • В Космоса

То не е само твоето. Има много жени, които съзнателно не биха изпаднали до този външен вид. Защото имат необходимия багаж и вкус да рафинират природната си красота, а не да я принизят до кичозен артикул в магазин. Не всеки държи да се продава на сергия.
Но няма смисъл да се изказва това мнение, защото се тълкува като завист Mr. Green. А за тези, които разбираме какво говориш, няма нужда да го изказваш, то е ясно.
Права си! Peace

# 1 363

Предвид славата, която й се носи, как пък нито един от мъжете,намиращи я за сексапилна, не я пожелаха за жена?!
Краси, вашият регион там е много клюкарски Laughing. Не вярвам на всичко аз коато се пише Naughty.
Виждала съм и Николета и Златето на живо - хубави са, интересни, ако съм мъж няма да ги подмина вярвайте ми. Peace

# 1 364

Краси, вашият регион там е много клюкарски Laughing. Не вярвам на всичко аз коато се пише Naughty.
Виждала съм и Николета и Златето на живо - хубави са, интересни, ако съм мъж няма да ги подмина вярвайте ми. Peace
Ама аз не казах,че мъжете ги подминават...   Laughing   А, че ги минават.... и заминават.
Никой не ги пожелава за съпруги...освен футболисти.
Което е показателно....    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт