Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 712
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Варна
Ментова, всеки има право на лош вкус  Wink
Колкото и да не ги харесваме, и Николета, и Златка са красиви жени. Поведението им вече е друг въпрос. Но това не смущава мъжете  Wink

Красиви е малко силно казано. Ако не беше тежкия грим са си всъщност доста невзрачни женици. А и мъжете, които ги харесват - все ми се чини, че са от един определен тип...
Да, да, и един мармот...

# 1 336
Аз също не ги харесвам, два мармота. И не е лошо да уточним какви мъже все пак визираме, защото аз и мъжа на Николета с панделка не го ща. Така че, критериите на всеки са различни. Просто някакъв мъж не ми върши работа.

# 1 337
  • В Космоса
Ментова, всеки има право на лош вкус  Wink
Колкото и да не ги харесваме, и Николета, и Златка са красиви жени. Поведението им вече е друг въпрос. Но това не смущава мъжете  Wink

Красиви е малко силно казано. Ако не беше тежкия грим са си всъщност доста невзрачни женици. А и мъжете, които ги харесват - все ми се чини, че са от един определен тип...
Да, да, и един мармот...

Кое смяташ за мармотско, че не са нищо особено без грим или за мъжете, които ги предпочитат?

# 1 338
T.e  ако нямаме силикон и екстеншъни не сме омъжени? Или сме омъжени за последния пройдоха, че и дърт?  Joy
Е, няма що!  Whistling

И беден, и скучен.
Ти не се бутай, виждала съм те Wink.

Искаш да кажеш, че имам силикон и екстеншъни ли, Шанталчеееее?! Shocked

Не, Ментова. Че си естествено хубава жена и не си за пройдоха и дъртак Peace

# 1 339
Без грим не съм виждала и двете, но на снимка са хубави жени.

Акаша, на мен ти ми харесваш много повече, но това е моя вкус.

Има и мъже с различни вкусове.

# 1 340
Николета е сладка ,особено без грим.
На мъжете им допада тази крехкост, сексапил и нежност.
Но изборът й на мъже е повърхностен и това говори за характерната й глуповатост ,която всички коментират.
За мен една красива жена не е русата манекенка ,или моделка с екстеншъни, импланти ,нацупени устни и стандартна усмивка като на дефиле.
Но красивата, умерена, деликатна , очарователна и ерудирана ( но дотатъно умна за да позволи на мъжа да блесне до нея със своите качества) е жена ,която и на 29 ,на 35 ,а и на 45 ще е желана,но не от типажа мъж ,който повечето харесват и адмирират. Peace

# 1 341
Аз само едната съм я виждала без грим, Николета, и нека мармотите станат три. Дано има толкоз шоколад да завиваме.
А като знам и колко е умна  Heart Eyes

# 1 342
  • Варна
Акаша, да си ги представим (за миг поне) без грима, дрешките, силикона (не мога да я разбера тази мода) и публичните простотии - ами, хубави са!
По-хубави от Виктория Бекъм, 100%!

П.П. Никоя не съм виждала на живо, за ум изобщо не говоря.

# 1 343
  • В Космоса

Акаша, на мен ти ми харесваш много повече, но това е моя вкус.

Благодаря ти, Снежа. Много мило! Hug

# 1 344
Но красивата, умерена, деликатна , очарователна и ерудирана ( но дотатъно умна за да позволи на мъжа да блесне до нея със своите качества) е жена ,която и на 29 ,на 35 ,а и на 45 ще е желана,но не от типажа мъж ,който повечето харесват и адмирират. Peace

Абсолютно! Последно рабрах за (вече) брака на един много много известен музикант с асистентката му, която е на 38 и няма нищо, ама нищо общо с всички заобикалящи го моделки, манекенки, актриси и т.н. Една жена, която едва ли би накарала някой да се обърне след нея. Или дори да привлече особен интерес. А той е наистина много известен и без никакво съмнение може да си легне с твърде много красиви, богати и известни жени. Но е избрал нея. За мен личното щастие е много по-сложно и комплкесно понятие от всякакво поддържане (на което аз много държа, но нямам илюзии, че ще ми осигури каквото и да било, правя го за себе си) и един гол външен вид. Дори и един сключен брак, като този, който коментираме на Николета, пак не е гаранция за такова щастие. След десет, петнадесет години - да, ще има база за твърдение, но сега... Не мисля.

# 1 345
  • В Космоса
Акаша, да си ги представим (за миг поне) без грима, дрешките, силикона (не мога да я разбера тази мода) и публичните простотии - ами, хубави са!
По-хубави от Виктория Бекъм, 100%!

Добре. Peace Сетих се, че всеки е с вкуса си, все пак. Wink
На мен не ми харесват. Особено Златка. Толкоз ми беше противна в началото и все се чудех кво и харесват толкоз. Сега май и посвикнах.

# 1 346
simplyaven
Благодарение на сега ширещата се мода ли,тренд ли , или култура ,хората се ориентират по съвсем други критерии за успешен съюз ,блапололучна връзка и  критерии за красота.
Но аз спадам към една по романтична ера (нямат значение годините ми) ,и рязкото ми разграничаване още от тийн годините от масата изрусени ,четящи "Блясък" девойчета и стремящи се да спят с колкото с може повече чичко-паричковци ми е чужда.
Сега нещата даже позагрубяха и жените вече открито си признават за тези си копнежи по предимно материалното, като и предавания като "Милионер търси съпруга" илюстрира  случващото се с пълна сила.
Затова по- сериозните ,както казах умерени жени са не толкова " фешън" и следователно са пренебрегвани от масата Плейбой и кукли Барби - любци .
Each to its own! Simple Smile

# 1 347
Но това е добре. Защото една стойностна жена няма да бъде щастлива с плейбоя, футболиста (не визирам всички, а конкретния пример тук в темата), някакви там 100-те манекенки и подобни. Природата си знае работата. А ето, че мъже с международна слава си избират партньорките по съвсем други критерии, и този, който аз дадох за пример не е изключение. Така че, всичко се нарежда, както трябва, стига човек да следва сърцето си и да не слуша масовката.  Simple Smile

# 1 348
Но това е добре. Защото една стойностна жена няма да бъде щастлива с плейбоя, футболиста (не визирам всички, а конкретния пример тук в темата), някакви там 100-те манекенки и подобни. Природата си знае работата. А ето, че мъже с международна слава си избират партньорките по съвсем други критерии, и този, който аз дадох за пример не е изключение. Така че, всичко се нарежда, както трябва, стига човек да следва сърцето си и да не слуша масовката.  Simple Smile
Определено !
Днес попадам на интересни събеседници!  bouquet

# 1 349
  • Paris, France
А какво ниво им липсва на футболистите? Финансово, физически не са добре, нямат международна слава или? Познавам футболисти, които владеят по няколко езика и са много по-представителни и бляскави от много други мъже. Едни от най-интересните ми разговори са били точно с футболист. За съжаление не харесваше млади жени, красиви жени или други жени  hahaha.

И не съм съгласна, че жените на футболистите нямат стойност. Имат и още как. И е оценена високо. Много от тях успяват в друго поприще - мода, медии, парфюмерия най-вече поради известността на съпрузите си. Виктория Бекъм е супер успяла финансово и има много висока стойност и цена. И да се разведе, не само няма да и падне цената ами ще се качи. И сама няма да остане.

Аз се чувствувам много щастлива сред плейбои. Те са едни сладки чаровници.

Общи условия

Активация на акаунт