Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 757
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Kопенхаген
Тая пък кой я смята за жена? Това, че е преспала с националния отбор ли? Ей от такива шибани еднодневки направо ми се  Sick

# 1 321
  • Варна
Ох, умирате си да извъртате чуждите думи.
Всяка хубава жена е обект на въжделеене. Дори и да не е мозъчен капацитет.
Като последна подобна публична демонстрация си спомням влажния поглед на Карбовски към Николета Лозанова в "Черешката на тортата".

Дааа, това наистина беше весело  Laughing
Уж имаше претенции към мозъка й, уж искаше нещо да я иронизира, но не можа да устои на чара й
Именно! При все, че Карбовски претендира да е интелектуалец  Wink
Обаче Николетка си знае цената и не му обръщаше никакво внимание. Предполагам, че и на 35г за нея няма да е проблем да омае следващия Карбовски. Нищо, че не е титан на мисълта.
А ако беше, представете си опашката от Карбовски и Сие.

# 1 322
  • Варна
Тая пък кой я смята за жена? Това, че е преспала с националния отбор ли? Ей от такива шибани еднодневки направо ми се  Sick
[/b]
Това изказване говори лошо за теб, не за Николета.

# 1 323
  • В Космоса
Ххахах, Карбовски е бахти льольото. Трябва да си го сваля това да се посмея малко. Laughing

# 1 324
Тая пък кой я смята за жена? Това, че е преспала с националния отбор ли? Ей от такива шибани еднодневки направо ми се  Sick
[/b]
Това изказване говори лошо за теб, не за Николета.

Напълно съм съгласна  Peace
Още повече, че се видя, че за конкретния мъж не е еднодневка, а негова законна съпруга. Що за еднодневка е, щом има брачна халка  newsm78

# 1 325
Невена, аз ти казах вече как ми звучи написаното, безсмислено е да продължаваме. Аз пък най-големите подлоги, които съм срещала бяха известни, във възрастта 20-22, блясъка за пред обществото криеше белези от "любящите" им поклонници. А това са жени и с финансови възможности, поне сравнени с всяка средностатистическа сива мишка, по твоите критерии. И много други такива истории има, много, много. Все на млади, страхотно красиви жени. И по стечение на обстоятелствата се намираха точно в Париж. Подлога е състояние на духа, или си такъв, или не си. Елементарно е да ми го връзваш с външност. А цената на твоето обкръжение явно не е адекватен пример за цената на целокупното женско население на 35 и плюс. Аз лично сега се оценявам много по-високо отколкото на 25, добре че и обкръжението ми откликва адекватно.  Grinning

А, да, нямам силикони и екстеншъни, егати уникално опростенческия израз, признавам. Понеже всички без силикони и екстеншъни големи проблеми сме имали с обрачването, нали. Смях в залата.  Laughing

А Карбовски откога е еталон за интелектуалец, извинете? Изпуснала съм явно много дълъг период от еволюцията му, която оставих на ниво близко до футболното. Нищо чудно, че се втренчва в подобни жени, само ме изнендва интелектуалщината му. Нещо ново, ще да е.  Whistling

Брачната халка не е мозъчен имплант, все пак.

# 1 326
Богиня каза, че той претендира да е интелектуалец, а не, че е такъв  Wink

# 1 327
  • Варна
Богиня каза, че той претендира да е интелектуалец, а не, че е такъв  Wink
Благодаря, Ненна.
Някои хора просто не успяват добре да разчетат написаното. Нищо, че е едва 1/4 от техните постове.

# 1 328
  • Варна
Ох, не знам. Ако изглеждах като Николета, за което мога само да мечтая, нямаше нито да имам този лук, нито подобно присъствие из публичното пространство. Нямаше да си цупя устните на снимки, щото нямаше да говори добре за мен, а още по-малко да се гримирам и обличам по подобен начин. Ама на Карбовски пак щяха да му изтекат очите, още преди да издумам мъдрост. Не мога да я харесам, както и Златка Русата, ако и последната да е очарователно миньонче.

# 1 329
Аз познавам три жени неомъжени над 35.
И на трите им предлагаха да се омъжат, но те отказаха.
Нито са грозни, нито са модели, но на нито една не можеш да дадеш тези години.
Две от тях са ми били приятелки и определено мога да твърдя, че са доста интелигентни.
Учудва ме всеобщото мнение, че жена на 35 била стара.
Що се касае за деца трябва вече да побърза.

# 1 330
  • Варна
Ментова, всеки има право на лош вкус  Wink
Колкото и да не ги харесваме, и Николета, и Златка са красиви жени. Поведението им вече е друг въпрос. Но това не смущава мъжете  Wink

# 1 331
Ах, ако лигите на Карбовски са мерило за очарованието на една жена, то значи аз съм самолет.

# 1 332
  • Paris, France
Именно! При все, че Карбовски претендира да е интелектуалец  Wink

Претендира. Не е писала, че е. Пфу. Не е трудно да се прочете. А какво означава
ниво близко до футболното
?

# 1 333
А аз къде казах, че Богиня, ти, това си казала? Аз просто попитах той еталон ли е за интелектуалец и откога. Но не мога да чета, да, проблем ми е голям.

Всъщност има голяма разлика между привличане на внимание и сключване на брак. Една красива жена винаги привлича внимание. За брак нещата не изглеждат точно така. А ако има късмета и да е умна, тогава става сложно. Красотата не е еквивалент на лично щастие, безброй примери и в историята и днес.

Невена, кое не разбра, пфу.  Laughing Ниво, липса на ниво...

# 1 334
  • В Космоса
Ментова, всеки има право на лош вкус  Wink
Колкото и да не ги харесваме, и Николета, и Златка са красиви жени. Поведението им вече е друг въпрос. Но това не смущава мъжете  Wink

Красиви е малко силно казано. Ако не беше тежкия грим са си всъщност доста невзрачни женици. А и мъжете, които ги харесват - все ми се чини, че са от един определен тип...

Общи условия

Активация на акаунт