Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 747
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 305

П,П„ Не помня кой се изхвърли с моделите на Виктория'с Сикрет и с вопъла "коя жена не би искала да изглежда така?", но ето, аз съм една. Колкото искам да изглеждам като Глория или някоя по-нова тигрица от жанра, толкова и като модел на ВС, която марка никога не ме е изпълвала с усещане за класа като цяло, и кампаниите, и моделите им са същата безкласица като дрехите. Къдрички на ролки и нацупени устенца ми действат с позиви за повръщане. А ако говорим за тела - това пък е постижимо за всяка жена, тъй че няма нужда от подобни модели за пример.

Аз бях с Виктория сикрет моделите. На мъжете едва ли те им причиняват позиви за повръщане Wink, Така че, ти си жена, тук все пак не говорим как 35 - годишна да си намери интимна приятелка. Wink

# 1 306
Въпросът ти не беше ли "коя жена не иска да изглежда така"? Или аз бъркам? Мъжете ми е ясно, че не искат да изглеждат така, поне болшинството.  Whistling Не ми се рови сега цялата тема назад, признавам, мързи ме.

# 1 307
Въпросът ти не беше ли "коя жена не иска да изглежда така"? Или аз бъркам? Мъжете ми е ясно, че не искат да изглеждат така, поне болшинството.  Whistling Не ми се рови сега цялата тема назад, признавам, мързи ме.
Joy Да въпросът беше така.
Но темата е друга. То доста пъти се отклонявахме от нея, но така е...

# 1 308
Не съм на 35 и сингъл,но и аз мисля,че след 23 -25 е в пъти по трудно отколкото преди това .

# 1 309
Ми тогава коментарът ти е излишен, душа. Аз съм коментирала въпроса ти, по темата също съм писала. Излишно беше да ме питаш какво като аз не искам да изглеждам така, след като сама си питала "коя не иска да изглежда така." Сложно малко, но се разбира.  Laughing

# 1 310
  • Paris, France
Жена, която си знае цената ще си я получи и на 30, и на 35. Това е.

Да, само че цената и на 35 е спаднала. Цената се определя от търсене и предлагане. И след определена възраст търсенето рязко спада. Не сме картини на Пикасо, все пак.

И да, най-големите подлоги, които познавам са и грозници. В живота си съм виждала само две жени, които в 20те си години живееха с мъже и отглеждаха децата им от други жени а носеха повече пари и от мъжа. И влагаха яко във връзката. И към двете няма мъжки интерес и те много добре го знаят. Аз не бих могла и 2 дена да изкарам с такъв мъж.

П,П„ Не помня кой се изхвърли с моделите на Виктория'с Сикрет и с вопъла "коя жена не би искала да изглежда така?", но ето, аз съм една. Колкото искам да изглеждам като Глория или някоя по-нова тигрица от жанра, толкова и като модел на ВС, която марка никога не ме е изпълвала с усещане за класа като цяло, и кампаниите, и моделите им са същата безкласица като дрехите. Къдрички на ролки и нацупени устенца ми действат с позиви за повръщане. А ако говорим за тела - това пък е постижимо за всяка жена, тъй че няма нужда от подобни модели за пример.

Аз бях с Виктория сикрет моделите. На мъжете едва ли те им причиняват позиви за повръщане Wink,

Да, де. Как пък една жена не се намери да дойде и да напише, че е силиконка с екстеншъни и прилича на Памела Андерсън или Наоми Кампбъл и не може да си намери мъж!!!!!

# 1 311
Що не вземете вече да се омъжите и да спрете да пишете в тази тема... 90 стр. простотии - ужас....

# 1 312
Според мен зависи от самата жена, от излъчването й, от енергията и ...
Не толкова от възрастта. Виждала съм млади момичета, намусени и сърдити, без особена енергия.
Надали към всички тях валят предложения за брак  Laughing

# 1 313
  • София
T.e  ако нямаме силикон и екстеншъни не сме омъжени? Или сме омъжени за последния пройдоха, че и дърт?  Joy
Е, няма що!  Whistling

# 1 314
  • В Космоса
Че кво им е на 35 г.? Мен ме делят още няколко от тази явно така преклонна възраст, но имам чувството, че и тогава ще ми е като сега и както ми е от доста години назад, а именно - лудо и младо! Crazy

# 1 315
  • Варна
Ох, умирате си да извъртате чуждите думи.
Всяка хубава жена е обект на въжделеене. Дори и да не е мозъчен капацитет.
Като последна подобна публична демонстрация си спомням влажния поглед на Карбовски към Николета Лозанова в "Черешката на тортата".

# 1 316
  • Варна
T.e  ако нямаме силикон и екстеншъни не сме омъжени? Или сме омъжени за последния пройдоха, че и дърт?  Joy
Е, няма що!  Whistling

И беден, и скучен.

# 1 317
Е, няма що!  Whistling

И беден, и скучен.
Ти не се бутай, виждала съм те Wink.

# 1 318
Ох, умирате си да извъртате чуждите думи.
Всяка хубава жена е обект на въжделеене. Дори и да не е мозъчен капацитет.
Като последна подобна публична демонстрация си спомням влажния поглед на Карбовски към Николета Лозанова в "Черешката на тортата".

Дааа, това наистина беше весело  Laughing
Уж имаше претенции към мозъка й, уж искаше нещо да я иронизира, но не можа да устои на чара й

# 1 319
  • Варна
Е, няма що!  Whistling

И беден, и скучен.
Ти не се бутай, виждала съм те Wink.

Искаш да кажеш, че имам силикон и екстеншъни ли, Шанталчеееее?! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт