Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 771
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Чека, моля ти се, да оставим този разговор за бг-баба.
Леко ми прилоша.

# 1 291
Хаха  Laughing наистина започна да става гадничко, но да попитам, с кого правят секс тези 80 годишни дами, изследвания за това има ли?

# 1 292
  • В заешката дупка
Наистина ли ти прилошава, Ази?! Аз пък като го прочетох си рекох "дай, Боже, всекиму".  Mr. Green

Подробности с кой точно нямаше...

# 1 293
  • Paris, France
Нали съм си професионално изкривена: начи, една от пет жени над 80г, тоест, само една пета или 20% от все още живите 80 годишни  Mr. Green

# 1 294
Нали съм си професионално изкривена: начи, една от пет жени над 80г, тоест, само една пета или 20% от все още живите 80 годишни  Mr. Green

Неее - една пета от все още живите 80-годишни, които все още правят секс. Тоест, общо пет в света  Laughing Laughing Laughing

# 1 295
  • В заешката дупка
Е, сега, трябваше ли?  1 на всеки 5 звучи по-добре от само 20% (от проучваните 80 годишни) Laughing

# 1 296
  • София
Прилоша ми, ти кавам.
Точно като мъжа ми ми прозвуча, който при една от първите ни срещи, аз цъфтяща и пърхаща като пепепруда, най-красива на света и той ме поглежда с влюбен поглед и ме уведомява, че искал така да го гледам и когато съм станела на 80.
И тогава пак ми прилоша.

И какво, сега трябва да се борим за мястото на една от петте в света Simple Smile

# 1 297
  • София
Имаме приятелско семейство - тя на 40, той на 32, тя с дъщеря от предния си брак, сега си имат и бебе и когато той е вкъщи тя не сменя памперси, само той.
Освен всичко останало, на нея не само й личат годините, но и изглежда на повече. Не се замисля за пластики, не е богата, не е красива - напротив, а той прилича на момченце до нея.

Забелязала съм, че жени, които живеят с по-млад мъж не изглеждат по-млади, напротив. Също има и проучвания, които показват, че освен че се състаряват, живеят и по-малко. При мъжете е обратното - връзката с по-млада жена ги подмладява.

# 1 298
как скочихте от 35 годишните на 80, направо ми е напълно неясно Laughing

то малко като в оня стар виц, ама кой ги ч**а 80-годишните newsm78

# 1 299
Аз не виждам нищо общо между творенията на Невена и класиката (този израз) на Коко Шанел, в което няма нищо странно, принципно.  Laughing Това за сивата мишка е тоооооолкова невярно, че едва ли има повече накъде. Както и плеядата творения преди това. Всъщност, сивите мишки са далеч по-добре устроени обикновено от големите красавици. С първите почти всеки мъж е готов да се обвърже, с вторите - не съвсем. И тъй като в реалния живот са много повече сивите мишки и от двата пола, то са много повече и връзките от този тип. Неземните красавици и ултра поддържаните имат по-големи затруднения с намирането на подходящ самец.

Като гледам какво подскачане на тема години и секс се завихри, ми е много странно. Моята прабаба си имаше съвсем редовен полов живот (и не се е свенила да го знаем) и след 80 години. Имаше си обичания партньор и си се обичаха. Животът не свършва нито на 35, нито на 55, нито на 85. Наивно и крайно ограничено е да смятаме така. А ако предположим, че човек е намерил наистина партньора си, то тогава ще се обичат и с бръчките, и с изнемощяването, и с всичките аспекти на старостта.

П,П„ Не помня кой се изхвърли с моделите на Виктория'с Сикрет и с вопъла "коя жена не би искала да изглежда така?", но ето, аз съм една. Колкото искам да изглеждам като Глория или някоя по-нова тигрица от жанра, толкова и като модел на ВС, която марка никога не ме е изпълвала с усещане за класа като цяло, и кампаниите, и моделите им са същата безкласица като дрехите. Къдрички на ролки и нацупени устенца ми действат с позиви за повръщане. А ако говорим за тела - това пък е постижимо за всяка жена, тъй че няма нужда от подобни модели за пример.

Забелязала съм, че жени, които живеят с по-млад мъж не изглеждат по-млади, напротив. Също има и проучвания, които показват, че освен че се състаряват, живеят и по-малко. При мъжете е обратното - връзката с по-млада жена ги подмладява.

Аз пък всичките статистики и проучвания, които съм чела сочат точно обратното - жените се подмладяват, за мъжете никога не съм прочела нищо подобно. И от лични наблюдения хич не съм забелязала забелязаното от теб. То чисто физиологически честият и качествен секс, дори сам по себе си, е достатъчен за подмладяване на кожата, няма нужда от проучвания. За останалите аспекти на подобен живот, да не говорим.

# 1 300
  • София

Аз пък всичките статистики и проучвания, които съм чела сочат точно обратното - жените се подмладяват, за мъжете никога не съм прочела нищо подобно. И от лични наблюдения хич не съм забелязала забелязаното от теб. То чисто физиологически честият и качествен секс, дори сам по себе си, е достатъчен за подмладяване на кожата, няма нужда от проучвания. За останалите аспекти на подобен живот, да не говорим.

Младостта не е гаранция за чест и качествен секс. Кои останали аспекти на подобен живот са от значение? Може би това, че значително по-младият мъж обикновено е инфантилен тип, който предпочита жената да го глези, възпитава и отглежда. Добре му се отразява и финансовата й независимост и почти винаги я използва. Докато не си намери някоя по-млада.

# 1 301
Чакай сега. Ти ако искаш да си говорим за някакъв конкретен инфантил, погубил младостта или зрелостта ти, предлагам ДиС. Аз щото веднага мога да те контрирам с много, ама много примери на инфантили на 35 и нагоре. Ако мислиш, че възрастта е гаранция за зрелост, значи много малко мъже познаваш. В същия дух, аз пък имам наблюдения върху 25-28 годишни мъже, които са в пъти по-с акъла от всичките ми връстници, които познавам, а те са голяма група. За финансите пък ми стана откровено смешно, аз все състоятелни мъже познавам, и на 27-8 са тези, за които говоря, не са опрели до заплатата на жената, пази Боже.  Laughing

Що се отнася до начина на живот - много аспекти има. Сексът няма какво да го нищим, то е ясно че 25 един мъж е в апогея си. Всъщнот научному беше до 28 пика на мъжа. на жената започва от 30. Така че, чисто научно и физиологично, двойка по-възрастна жена и по-млад мъж е сексуално по-съвместима от връстници. За честота... Аз намирам за излишно да обсъждаме изобщо нагона на един млад самец и на един индивид към 40. То и при животните е същото, това са хормони, нищо ново. И отделно спорт, пътувания, умението на един човек на 25 да се смее, погледът върху живота е съвсем различен, какво има да си обясняваме? То целият му мироглед е различен, а това няма как да остане встрани от партньора.

# 1 302
  • Paris, France
Аз не виждам нищо общо между творенията на Невена и класиката (този израз) на Коко Шанел, в което няма нищо странно, принципно.  Laughing Това за сивата мишка е тоооооолкова невярно, че едва ли има повече накъде. Както и плеядата творения преди това. Всъщност, сивите мишки са далеч по-добре устроени обикновено от големите красавици. С първите почти всеки мъж е готов да се обвърже, с вторите - не съвсем. И тъй като в реалния живот са много повече сивите мишки и от двата пола, то са много повече и връзките от този тип. Неземните красавици и ултра поддържаните имат по-големи затруднения с намирането на подходящ самец.
наистина партньора си, то тогава ще се обичат и с бръчките, и с изнемощяването, и с всичките аспекти на старостта.

Говоря И от видяното около мене. Сивите мишки, които са се уредили преди да чукнат 30-35г са се уредили. Те са били готови да вложат повече в една връзка. И са били по-млади. Виждам го около мене. Затварят си очите за неща, за които по-красивото момиче не мълчи. Казах неколкократно, че външността с напрадването на възрастта става все по-важна. Имам много бивши съученички, които даже не са неподдържани или грозни, но просто вече никой не ги иска за съпруги. Образовани са, с кариера и съвсем не лош характер. Запознавала съм не една с неженени мъже на нашата възраст или малко отгоре, които си търсят жена. И не се получава (жененето). Мъжете ми казват, че тези жени са изключителни, много интересни, добри приятелки и бла, бла, бла и се женят за 25-30 годишни украинки, мароканки, бразилки с не кой знае какво образование, без кариера и със смешни доходи. И някои водят и дете. Всъщност, даже не могат да го доведат или да дойдат ако мъжа не им плати билета. Едната даже беше отхвърлила предложената дата за полет под предлог, че ........... отива в Дубай да се срещне с други обожатели и тогава евентуално да реши. И мъжът си се ожени за нея.

# 1 303
По-скоро важното е да намериш правилния човек, дори и да е по-късно. Младите хора нямат опита и мъдростта и са по-склонни да направят грешки, които да имат отражение за цял живот.

# 1 304
Невена, излишно е да ми обясняваш, защото не намирам никаква истина в думите ти. Не е вярно, за мен, около мен, и толкоз. Изречения от типа: "Затварят си очите за неща, за които по-красивото момиче не мълчи." ми насълзяват очите просто. Издават интелект, а точно ти за него говореше. Жена с по-обикновена външност не е равно на подлога, Невена. А има ужасно, ужасно много хипер красиви момичета на тоя свят, които са третирани като абсолютни парцали и премятани накъде ли не и на кого ли не, и мълчат, и такива неща търпят че... И са и известни много от тях. Говориш ми неща, лишени от житейска истина. Звучиш ми като ученичка, а имаш претенции на жена с опит.

Нататък за поредното ти сватовничество пък изобщо нямам намерение да коментирам. Мъжете, за които ми обясняваш в моето обкръжение нямат и няма да имат място, тъй че ми е все едно какви жени им трябват. Жена, която си знае цената ще си я получи и на 30, и на 35. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт