Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 261 087
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 275

Защо споменавам красотата и поддръжката: защото интелектът няма как да се промени.

Ами именно - интелектът няма как да се промени.
Една тъпа мадама колкото и да се поддържа няма да стане по-умна.
Противоречиш си казвайки,че поддръжката на една жена я прави автоматично умна.

# 1 276

Привлекателна на пръв поглед. За прочита натам не се знае.

# 1 277

‎" Виждам най-силните и умните мъже, които някога са живели. Виждам целият този потенциал. И го виждам прахосан. Дявол да го вземе, цяло поколение бензинаджии. Сервитьори. Роби с бели яки. Рекламите ни накараха да гоним коли и дрехи. Работим служби, които мразим, за да купуваме боклуци, които не ни трябват. Ние сме поколението Х нa историята. Без цел и място. Ние нямаме велика война. Нямаме голяма депресия. Нашата велика война е духовната. Нашата голяма депресия е нашият живот. Всички сме възпитани от телевизията да вярваме, че един ден ще сме милионери и филмови идоли и рок звезди. Но няма да бъдем. Малко по малко разбираме това. И това страшно много ни вбесява." /"Боен клуб"/

# 1 278
  • Once there was a Hushpuppy...
Аха....     Laughing    особено когато тя стане на 55 и вече мисли за внуци и пенсия ,а пък ти си още 40 годишен ,в разцвета на силите и сексуалността си ,направо сте ги преодолели.
Не че няма И такива семейства, ама там интересите се поддържат от друго,не от любов.

Не подценявайте сексуалния живот на жените на 55.  Grinning

Mr. Green Представих си го за миг само, лошото е че всички ще станем......... Laughing

# 1 279
  • Once there was a Hushpuppy...
Сигурна съм, че е така, но в случая коментарът ми касаеше онази група от жени над 35, за които се твърди, че задължително са изпаднали от влака, който качва само млади и красиви. Или ако случайно мине някой, той е задължително стар, немощен и раздрънкан влак.
Честно казано, аз не бих вързала някой млад и красив, като този на познатата ми, ако бях на нейно място. Не мога да си представя да отстъпвам по свежест и хубост във връзката си. Но това не означава, че на нея й е зле, напротив.

Съвсем мисля като теб!

# 1 280

‎" Виждам най-силните и умните мъже, които някога са живели. Виждам целият този потенциал. И го виждам прахосан. Дявол да го вземе, цяло поколение бензинаджии. Сервитьори. Роби с бели яки. Рекламите ни накараха да гоним коли и дрехи. Работим служби, които мразим, за да купуваме боклуци, които не ни трябват. Ние сме поколението Х нa историята. Без цел и място. Ние нямаме велика война. Нямаме голяма депресия. Нашата велика война е духовната. Нашата голяма депресия е нашият живот. Всички сме възпитани от телевизията да вярваме, че един ден ще сме милионери и филмови идоли и рок звезди. Но няма да бъдем. Малко по малко разбираме това. И това страшно много ни вбесява." /"Боен клуб"/

Филма ли? Репликата на Брад Пит ли е това Tired

# 1 281

bouquet
Нещо подобно се опитвам да напиша цял ден ,но цитата го обобщи:)

# 1 282
Днес попаднах случайно на цитата и изключително добре казва всичко това, което от вчера се опитвах да кажа и което чувствам ,че се случва с нас!Ние сме духовни същества не сме машини и по дух сме длъжни и да живеем и да правим и избори в живота!Като жена мога да кажа ,че избора на една жена за мъж в живота и трябва да се насочи през именно тази насока!

# 1 283
  • Paris, France

Защо споменавам красотата и поддръжката: защото интелектът няма как да се промени.

Никъде, ама никъде не съм писала, че
Цитат
поддръжката на една жена я прави автоматично умна
. Прочети пак:

И е факт, че влагайки в тялото си една интелигентна жена показва интелекта си. Щото иначе няма кой да го види.

Няма кой да забележи сива мишка. Колкото и да е интелигентна ще си седи в някой ъгъл. И ако ще на Менса да покриваш резултатите, ако си стереотипирана като грозна, непривлекателна и бла бла малко мъже ще го забележат. Интелигентните и успели мъже, които търсят семейство с интелигентна жена я искат с десетилетие по-млада или поне да изглежда по-млада.

# 1 284
 #Crazy Ама какъв е този геноцид ?!!!За всеки човек ,дори инвалид да е си има, кой да го обича!

# 1 285
Първо сме хора ,после сме различни!

# 1 286
това, което Невена се опитва да ви обясни, и с което съм съгласна напълно, ще го кажа с цитата на Коко Шанел - една жена ако до 30 години не е станала красавица, то тя е глупачка.

# 1 287
Така казано...да!!!Наистина има доза истина в това!Добре казано!

# 1 288
Този  цитат май напълно отговаря на въпроса на нашата тема! ooooh!

# 1 289
  • В заешката дупка
Не подценявайте сексуалния живот на жените на 55.  Grinning
Mr. Green Представих си го за миг само, лошото е че всички ще станем......... Laughing

Нищо лошо не ни чака. Напротив. Жените с възрастта ставали все по-удовлетворени от сексуалния си живот. Може либидото да намалява, но ангажират ли се в сексуална игра - възбудата и оргазмът били чести. И за да не голословия, ще се позова на изследване, според което поне 1 от всеки 5 жени над 80 годни (да, добре прочетохте 80!!!) стигала до оргазъм всеки или почти всеки път. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт