Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 813
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 260
Цитат
интелектът няма как да се промени. Една жена ако не е начетена и не е свикнала да учи до 30, няма как да го стори след 35

Еех, ако интелектът опираше до учене...

# 1 261
Съвсем наскоро много харесах  една 42 годишна жена( дъщеря и изглеждаше по-лошо от нея Shocked ), която за годините си изглеждаше по-добре от доста 20+ жени, които съм виждал.Има много добър вкус и определено слага доста "деца" в джоба си.А интелекта и е просто невероятен, опитвам се да тактично да я опозная, но тя си има доста добре изградена бариера за разликите в годините и това е проблем с който се боря в момента.Замислям се дали 35+ годишните си мислят, че не е уместно да се захващат с по-млади и това да им пречи?

Мисълта ми беше не си създавайте предразсъдъци, ако двама души са сериозни мисля, че годините се преодоляват след време.

# 1 262
Мисълта ми беше не си създавайте предразсъдъци, ако двама души са сериозни мисля, че годините се преодоляват след време.
Аха....     Laughing    особено когато тя стане на 55 и вече мисли за внуци и пенсия ,а пък ти си още 40 годишен ,в разцвета на силите и сексуалността си ,направо сте ги преодолели.
Не че няма И такива семейства, ама там интересите се поддържат от друго,не от любов.

# 1 263
Аха....     Laughing    особено когато тя стане на 55 и вече мисли за внуци и пенсия ,а пък ти си още 40 годишен ,в разцвета на силите и сексуалността си ,направо сте ги преодолели.
Не че няма И такива семейства, ама там интересите се поддържат от друго,не от любов.

Ами, нали знеш,че младите мъже подмладяват донякъде по-старите жени, има си и пластични операции и т.н.
Също така голяма е вероятността изобщо да не успее да доживее до 50 заради ритъма, които ще и бъде наложен Laughing

# 1 264
Отговора ти само показва ,че нищо не знаеш за старите жени.
55 години не е само външен вид.    Peace

# 1 265
Отговора ти само показва ,че нищо не знаеш за старите жени.
55 години не е само външен вид.    Peace

Незнам така е, с последната си жена имах 8години разлика(тя наближава 40) и взех това за база.Животът ще ме научи на другото.Лек ден на всички.

# 1 266
  • София - Рим и обратно
Имаме приятелско семейство - тя на 40, той на 32, тя с дъщеря от предния си брак, сега си имат и бебе и когато той е вкъщи тя не сменя памперси, само той.
Освен всичко останало, на нея не само й личат годините, но и изглежда на повече. Не се замисля за пластики, не е богата, не е красива - напротив, а той прилича на момченце до нея.
Смея да твърдя, че не й изневерява, дори в редките случаи, когато излезе с приятели без нея, съм била свидетел как нервно си поглежда часовника и припира да си ходи, че тя се е уморила цял ден с бебето и трябва да я отмени.
Аз знам, че има такива мъже.

# 1 267
  • София
И аз имам такива далечни познати като на Кафето.  Peace

# 1 268
ОФ, тоя Коцето само се лигави  в тая тема Tired

# 1 269
  • Paris, France
Цитат
интелектът няма как да се промени. Една жена ако не е начетена и не е свикнала да учи до 30, няма как да го стори след 35

Еех, ако интелектът опираше до учене...

Не съм писала, че интелектът опира до учене. Второто изречение е отделна констатация нямаща нищо общо с първата  Peace

Много мъже сменят памперси и се занимават с децата повече от жените си. Даже и моя, и без да е по-млад. Сутрин той приготвя децата и ги води на училище. Мъжете по принцип имат повече енергия, особено сутрин. И моят все бърза да се прибере и ги гледа когато аз излизам.

Незнам така е, с последната си жена имах 8години разлика(тя наближава 40) и взех това за база.Животът ще ме научи на другото.Лек ден на всички.

С тази, дето я мота девет години преди да ти светне, че не щеш да прекараш остатъка на живота си с нея ли? И дето сега си търсите партньори. В момента нейният шанс да има деца, с или без мъж, клони към нула.

# 1 270
Е, не чак към нула. До 45г. макс, може да си роди, ако е здрава и фертилна, разбира се.

# 1 271
И аз имам такива далечни познати като на Кафето.  Peace
то за познати, и аз имам, ама в такъв сериал никога не бих се вкарала. но то си е и до психика и човек, де Wink. за мен  самата мисъл е неприемлива за подобна връзка, пък ако ще да ми се кълне и че ще го кърми детето Wink и на мен във вечна вярност и безрезервна отдаденост .

....
С тази, дето я мота девет години преди да ти светне, че не щеш да прекараш остатъка на живота си с нея ли? И дето сега си търсите партньори. В момента нейният шанс да има деца, с или без мъж, клони към нула.

това ми се вижда отвратително - да залъгваш някого с такива връзки. загубено напразно време.

# 1 272
  • София
слънчева* , аз също не бих. Аз съм от другия случай, привличат ме мъже, които са задължително по-големи от мен. Ако може повечко.  Wink

# 1 273
  • София - Рим и обратно
Много мъже сменят памперси и се занимават с децата повече от жените си. Даже и моя, и без да е по-млад. Сутрин той приготвя децата и ги води на училище. Мъжете по принцип имат повече енергия, особено сутрин. И моят все бърза да се прибере и ги гледа когато аз излизам.

Сигурна съм, че е така, но в случая коментарът ми касаеше онази група от жени над 35, за които се твърди, че задължително са изпаднали от влака, който качва само млади и красиви. Или ако случайно мине някой, той е задължително стар, немощен и раздрънкан влак.
Честно казано, аз не бих вързала някой млад и красив, като този на познатата ми, ако бях на нейно място. Не мога да си представя да отстъпвам по свежест и хубост във връзката си. Но това не означава, че на нея й е зле, напротив.

# 1 274
  • В заешката дупка

Не подценявайте сексуалния живот на жените на 55.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт