Не съм достойна за него.

• 6 369
  • 122
  •   1
Отговори
Пиша защото искам да видя вашето мнение.
На мен ми стана неприятно и в същото време все едно ме съжалява .
Много моля без да се заяждате .
Аз съм момичето с проблема с слуха(не чувам добре ).
Имам приятел от 2 год. Но от скоро живеем заедно и всичко е точно .
Случи се следното каза ми с кое ухо не чуваш.
Казах му но вътрешно се разкъсвах едвам се сдържах.
Почна с това технологиите ала бала .
Казах му заради гентамицина съм така и е непоправимо.
И почна да ме успокоява само питал .
А ме е питал и преди ,мисля че техните са му говорили нещо ...
Тези дни прекарах повечко време с тях а и се знаем от много отдавна.
Много е объркано знам ,но се чувствам много не на място .
Самочувствие нямах много а сега пък хич.
Казах му знаеш от началото ,не е нещо да не се забелязва Казах му ако реши да не бъдем заедно да ми каже и да не се притеснява .
Всичко това му казах ,защото забелязвам че не му е приятно да повтаря понякога.
Може и да се срамува от мен .
И другото което е не искам да се правя на жертва и да ме съжалява .
Вие на мое място бихте ли се засегнали от подобен въпрос ?
На мен това ми е слабото място и усетих стрела в сърцето .
От някой кофти изрази (обядвах в стола на работа )които за съжаление съм чула не успявах да си преглътна залъка.
Бих се съгласила да е с друга .Но не искам да късам с него .
Да го прави ако иска .

# 1
правиш всичко възможно да прогониш момъка от себе си вместо да се радваш на връзката ви
естествено е да пита с кое ухо не чуваш, за да говори на другото
и аз бих питала - а ако имам проблем с ухото, бих си казала, за да ни е по-лесно и на двамата
всичко друго, което си написала, са пълни глупости - родители, клюки в столовата, късане, паралелно друга...
по-добре гледай мелодраматични филми и се вживавяй в тях вместо да правиш мелодрама от живота си

# 2
Мъжете са прости и практични същества. Щом те пита най-вероятно е понеже търси решение на проблема - да стои от другата ти страна например. Или да пита за слухов апарат. Реагирала си по женски, търсейки скрит смисъл, а си пренебрегнала прекия смисъл на въпроса.

# 3
  • USA
Всеки път пускаш едни и същи теми.....ейййй момчето е от 2 г с теб, живеете заедно, опитва се да ти помогне....ти марш  с металата...Бъди щастлива с него, не го прогонвай с вечното мрънкане...

# 4
Обидата е вътре теб. Търсиш я и съответно я намираш.

# 5
  • Сф
И аз мисля, че умишлено ще го пропъдиш. И аз имам гръбначно изкривяване, не ми е приятно, мъчи ме и визуално, но партньорът ти трябва да знае, за да се съобразява с него. Представяш ли си да стане  нещо с теб и в болницата да го питат за придружаващи заболявания и той да не може да каже с кое уо не чуваш.
Това е част от теб. Приеми го и живей с него. Всеки си има багаж, който носи със себе си, но няма нужда до го бутаме зорлем в очите на другите, а ти така правиш в момента като се засягаш от такъв въпрос.

# 6
Цитат
Може и да се срамува от мен .
И другото което е не искам да се правя на жертва и да ме съжалява .
Вие на мое място бихте ли се засегнали от подобен въпрос ?

Не, аз не бих се засегнала. Ако се срамуваше от теб или те приемаше като жертва, изобщо нямаше да се събира с теб. Като живееш с някого, би трябвало да можеш да говориш с него свободно и спокойно за всичко. Понеже съм чела и други твои теми, за мен просто си развила комплекси. Писаха ти момичетата, че нито е срамно, нито грешно, не си убила човек, не си окрала някого. Твоят проблем го имат много хора. И да, технологиите се развиват и има доста помощни средства, които можеш да използваш, но не знам защо се запъваш. Не мога да повярвам, че някой ще си развали връзката ей така от негови си мисли, че е достоен/недостоен, че техните (на партньора) нещо му казали. Какво те вълнува и интересува, кой какво мислил/рекъл, тоя човек явно иска да е с теб, щом е, и вече живеете заедно. Ами обсъди спокойно с него тоя твой проблем, потърсете решение, както много хора го правят. За мен сама се вкарваш в драми, каквито хората около теб едва ли виждат. И като нищо ще стане, каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:22 от labrex

# 7
Мацка, извини ме, но не те разбрах. Като гледам как разпокъсано пишеш и като се сетя за доводите ти в предната тема за секс след цикъл ми се вижда като и ти сама да не се разбираш.
Имаш проблеми със слуха, твоя човек те пита с кое ухо не чуваш след 2 години връзка и ти решавваш, че ще го пратиш при друга? WTF? Може да иска да знае от коя страна на леглото да спи, за да е към здравото ухо.

Аз лично за две години, ако не познавам минимум физиката на някого, знначи  го ползвам само за секс. Но това съм аз.

Моят най-изкрен съвет е да потърсиш съдействие от психолог, който да ти помогне са си подредиш главата - може реален, може някой от спецовете във форума, не случайно ги има Wink типична човешка черта е да се самосъжаляваме, да подозираме конспирации и да имаме несигурности. Вземи си мислите в ръце, защото границите на човешкото търпение (особено на мъжкото за драми) са често много внезапни и категорични.

# 8
Мисля, че намаленият слух ти е най-малкият проблем. Чела съм доста от другите ти теми не само в СО. Търси решение на тях без мелодрами, “преглъщане на залци” и прочие.
Надявам се да го осъзнаеш и да си помогнеш сама.

# 9
Да прави сте .
Но може да е с мен ,защото за да не е сам .
Не е имал връзка .
Но визуално е хубаво момче и работлив най вече .
Но е доста срамежлив беше де .

# 10
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не разбирам какво обидно е казал.
Защо не искаш да говориш по темата ?
Отпусни се, нека ти задава въпроси , ти отговаряй и т.н

Аз честно казано нямам проблем със слуха, но съм доста разсеяна и когато си говорим, почти винаги питам пак, защото не съм чула нещо. Просто се втренчваш

# 11
Болна тема ми е ,дори мисля че с двете уши не чувам .
Дорева ми се като зададе въпроса .
И се сдържах някак за малко .
Не мисли ,че е толкова лесно  .
Много пъти съм умирала от срам ,че не чувам и трябва да се повтори .
Срама е голям.

# 12
Позволявам си да го напиша за втори път и обещавам, че повече няма да го предлагам - говори с психолог. Не е срамно да отидеш при специалист, когато те притеснява нещо.

# 13
  • USA
Темата е "Не съм достойна за него", след като така смяташ , че не си защо не го оставиш човека да си намери достойна...за какво е темата....да ти четкаме самочувстието ли? Ако е така, можем, но ти пускаш тема след тема все по - обсебващи от твоето състояние...."аз не чувам, инвалид съм"....човек е такъв за какъвто се приеме. Работи върху себе си, приеми се, иначе никога няма да си щастлива...

# 14
Пак ли дъвчем едно и също за 30 път? 80 теми за такива глупости, вместо да идеш на лекар да ти сложат апаратче и да почнеш да чуваш, вместо само да мрънкаш и всеки ден дързост и красота и турски сериали - кой кого къде изгонил, кой къде ревал, кой си събирал багажа и късал личните карти. Не ти ли писна на самата теб?

Общи условия

Активация на акаунт