Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 597
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Once there was a Hushpuppy...
Не може ли да се направи анкета? Авторката ли само може да пусне?
За да се спре с това, вие, ние, колко са неомъжените, колко се злобните и тн.т.

# 2 566
Laughing
Еййй, в колко поста само пишеш едно и също...и вярваш, сто на сто, че си доста оригинална  Laughing

Дано повече хора ти отговорят на въпроса, та да разбереш най-накрая и е дин ден да я откриеш и ти  Laughing

А ти какво отговори, че нещо не видях? Вярно, ти беше в невъзможност да напишеш дори простичък отговор. Докато се опитваш да бъдеш интересна.

Розмариня, имам позната по този начин, и тя така- до 40 не успя да направи това, което искаше. След това- случи се, намери си мъж и са си заедно с години, повече от 20 вече. Пенсионираха се, гледат си местенцето. Доволни са.
Още една не можа да се "омъжи", но на около 41 си роди момиченце и си го гледа сама вече близо 12 години.

# 2 567
  • Колибите
Най-трудно ми беше да имам връзка на 16. Нямах. Сравнително по-лесно стана на 20. Пак нямах. На 35 - още по-лесно, обаче нямах и нямах връзка. Драпах и драпах, и драпах - не и не - мъжовете ме не щат.
На 45 - опсссс, аут ъв дъ блу, дет са вика - без напиняния, без драми, без напъни - връзка.
Най-лесно създадох връзка на 45.
Толкоз.
Добре, аз те поздравявам, и съм искрена Hug
Сигурно си усетила, че трябва/че е време/ да се освободиш от разни предразсъдъци и въобще мисли, че даже и поведение! Навярно се е случило Peace

Мерси Hug.
Затуй съм кака аз. Печена.

# 2 568
  • Колибите

Розмариня, имах позната по този начин, и тя така- до 40 не успя да направи това, което искаше. След това- случи се, намери си мъж и са си заедно с години, повече от 20 вече. Пенсионираха се, гледат си местенцето. Доволни са.
Още една не можа да се "омъжи", но на около 41 си роди момиченце и си го гледа сама вече близо 12 години.

А, местенцето и детенцето ще си ги гледам сама. Ако пичът не издържи на моя напън - ша го сменям.

# 2 569
то не се чака специално за градене на кариера, ако изобщо може да се говори за кариера. Да го кажем така, жената прекъсва трудовия си път за някаквъ период според желанието, възможностите и обстоятелствата, и в един момент пак тръгва, пък дали ще е в същата професия или бранш, е субективно. Но кариерата, за разлика от децата, не се отлага планирано. Досега аз лично не съм чувала жена на 34 да каже, че просто не е могла да си намери мъж или да роди, а все твърдят, че са взели рационално решение да правят семейство след ен-тата си година, и да роди след ен-тата си година. Може и да е оправдание, за да се прикрие нещо друго, но това трудно някой ще си го признае.
А аз съм чувала. И съм една от тези, които са си признавали, че са самички, защото "нито един от мъжете около мен не е моя". Вече казах, обвързах се "овреме" първия път, при това с пърхане под лъжичката,  но същевременно с някаква болка и страх, да не се отрека от себе си заради общото ни битие. Simple Smile Децата на мен никога не са ми били проблем, по всяко време съм била готова да родя и да отгледам дете, с мъж, без мъж, никога не съм си представяла, че детето ще ми попречи на бъдещето. Съмненията са ми били винаги в мъжа.  Grinning Бяхме заедно 10 години, най-хубавите ни години, през много неща преминахме заедно, но в един момент се оказа, че сме се отчуждили. И се разделихме. Точно тогава след раздялата, много исках да срещна истинския, човека, с който да остарея. Е, не стана. Не го срещнах когато исках ... а когато се появи Simple Smile Докато въпросът с работата, образованието и личностното развитие, ми правех си ги нещата паралелно с личните си драми. Ред сълзи, ред сополи, но не ми пречеше на другата част от живота ми. Аз нямам деца (все още!!!), но не защото съм правила кариера, (ако имах, щях да съм стигнала по-далеч и професионално!!) не защото съм ги отлагала или защото съм се правила на важна и недостъпна, а защото не се получи. От 24 годишна възраст до 34 годишна възраст, млада, здрава, репродуктивна, но не стана бебето и туй то. Изследвания перфектни, и все още са такива, но бебе няма и няма. Нооооо... не съм се отказала. Кой знае, може пък да съм от тези, които заклеймявате из форума като сетили се късно.  Wink Не аз, Господ нещо не се присеща овреме, нали за него няма такова понятие като "време".  Simple Smile И, да, имам добра професионална реализация, но не защото съм амбициозна кариеристка, която е отложила брака и бебето, а защото от дете имах интереси и мечти в една област и просто се постарах да ги реализирам.

Благодаря, Вилико Simple Smile))

# 2 570
Laughing
Еййй, в колко поста само пишеш едно и също...и вярваш, сто на сто, че си доста оригинална  Laughing

Дано повече хора ти отговорят на въпроса, та да разбереш най-накрая и е дин ден да я откриеш и ти  Laughing

А ти какво отговори, че нещо не видях? Вярно, ти беше в невъзможност да напишеш дори простичък отговор. Докато се опитваш да бъдеш интересна.

Айде кротни се де, поне 10 пъти го написа това, до кога?  Laughing
Нали ти казаха какво е, една жена само ти отговори де, вероятно на другите също им се стори абсурдно да се питат такива неща, ама...И една пак е нещо.  Peace

# 2 571
Обич Синеока , на 35 можеш да се окажеш разочарована по хиляди начини. Един от тях е да се разочароваш точно от брака (след 1-2 неуспешни). Както си живееш кротко с някой съпруг, така може да се окажеш изоставена и отхвърлена на 35, 45, 55. И да трябва да започнеш отначало.  Peace

Нека си формулираме фразите по-неутрално : една жена може да се окаже разочарована, една жена може да е отхвърлена и изоставена.., че с това ти, ти хората си ги представят доста образно подобни евентуалности и пишем по 170 страници.  Peace

# 2 572
Ако не друго, поне се заформи нова форумска любов! Горчиво!

# 2 573
  Къде това?

# 2 574
Ето една всепризната красавица, родила почти на 40 за пръв път

http://life.dir.bg/news.php?id=11094495&nt=5

# 2 575
  Той и мъжът и е готин.

# 2 576
Аз предлагам да се отвори отделна тема за несвестните където свестните да НЕ влизат . Laughing

# 2 577
Розмариня, сегашният знае ли за плановете?

Андариел, моите две дами точно това казват- не са могли да намерят подходящ мъж, затова не са се обвързали до момента. Случва се. Аз пък нямам познати, които да се оправдават, че заради работата или заради "купона" не са смогнали. Все казват, че не са намерили подходящ партньор. И това ми звучи като да е съвсем вярно. Пробвали са, поживели са с някой- но не се е получило. Имали са и моменти на самотни години. При едната стана след 40, при другата- и тогава не се получи /тази, дето си гледа детето сама/.

Вилико, на теб някой да ти слага пранги да пишеш?
Не си могла да вържеш един отговор- не си. Няма да ти е за първи път. Спокойно.

Аз предлагам да се отвори отделна тема за несвестните където свестните да НЕ влизат . Laughing

Тя за неженени над колко плюс ще е?  Laughing

# 2 578
  • Колибите
Розмариня, сегашният знае ли за плановете?

Знае, ама не ще да участва. БОли ме... hahaha. Та подозирам, че ще съм групата на втората ти позната - дето си гледа детето сама. Планирам да са две, така че...Моля, ако някой мъж чете, и проявава интерес към особата ми, и бъдещите ми нетворчески планове, да се чувства совободен да ми пише по водопровода hahaha.

# 2 579

[/quote]
Тя за неженени над колко плюс ще е?  Laughing
[/quote]

Ми....нека да е за всички несвестни , няма да ги подбираме по възраст  Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт