Как може да натискаш някой да си смени фамилията, да казва " татко " и " майко " на чужди хора, да го натискаш и да се сърдиш за имената на внуците
Идеята й е, че след това ще си омъжена достатъчно дълго, за да ти писне от битовизми. В моето семейство на брака се гледа много сериозно, не само от родителите ми, а и от баби, дядовци и роднини. Не, че ако някой ден се омъжа и после разведа, ще се откажат от мен, просто съм възпитана да гледам добре, да преценявам добре дали човекът е подходящ за мен и да не правя такива сериозни крачки под изблика на моментна емоция. Те пък са възпитани да не се месят във връзките на децата си и да дават съвети само ако им бъдат поискани. Изключение правят само много фрапиращи неща, тогава биха се намесили и без молба, но това е случай, с който съм се сблъсквала само веднъж. За съжаление виждам родители, които са пълен отврат, месят се постоянно в отношенията на младата двойка/ семейство и създават умопомрачителни интриги, което води до крах в отношенията им. Препоръчани теми