Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 146
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 965
  • Насред хаоса
 Mr. Green Пусти парички, сякаш само те могат да ги изкарват. Ми жената може и наследница да е, може и други източници на доходи да си има. Тогава що й е мъж!?

# 4 966
  • Galaxy 13197853088
за да я оножда и да е виновен.

# 4 967
Че то ако жената ще СИ гледа семейството (сякаш е само нейно), за какво й е мъж?  newsm78
За да не я нищят на 330 страници защо е сингъл на 35+  Mr. Green
Поне за кратко и е нужен.

# 4 968
  • Колибите
Темата е много интересна.

Я да преброим колко от нас, пишещите в темата сме сами, независимо от възраст, и колко семейни, във връзка, или в съжителство.

Сама съм.

# 4 969

Я да преброим колко от нас, пишещите в темата сме сами, независимо от възраст, и колко семейни, във връзка, или в съжителство.

Сама съм.

Това е супер, няма кой да те нервира.  Laughing Laughing Laughing

# 4 970
  • Колибите

Сама съм.

че не е супер, не е супер.

Това е супер, няма кой да те нервира.  Laughing Laughing Laughing

Че не е супер, не е супер. Това е ясно. Кофти е, човек да е без партньор. Има някъде някакъв неотстраним бъг в системата на хората, които са останали сами.

# 4 971

Сама съм.

Това е супер, няма кой да те нервира.  Laughing Laughing Laughing

Че не е супер, не е супер. Това е ясно.

Е трябва малко да ти се намалят претенциите.....ако си над 35.......сори че го казвам, ама......аз обичам право куме у очи.

# 4 972
  • София
Че не е супер, не е супер. Това е ясно. Кофти е, човек да е без партньор. Има някъде някакъв неотстраним бъг в системата на хората, които са останали сами.
Напротив, отстраним е "бъгът", само дебъггъра трябва да бъде забелязан, а не подминат," 'щото видите ли не е от мойта среда". А и дебъгването си е приятен процес... Joy

# 4 973

Сама съм.

Това е супер, няма кой да те нервира.  Laughing Laughing Laughing

Мен лично партньор не ми трябва толкова колкото секса.
Ма аз съм си мъж де, ние мислим различно.
Вие сте влюбчивите - една невероятна любовница си имах ама на 3-4тия месец, взе че се влюби и почна да ми приказва глупости как ще се развеждала и искала да е с мен постоянно.
Тези неща са плашещи за един мъж. Ние сме нежни души, ще ни докарате някои сърдечен удар.

# 4 974
  • Колибите
Напротив, отстраним е "бъгът", само дебъггъра трябва да бъде забелязан, а не подминат," 'щото видите ли не е от мойта среда". А и дебъгването си е приятен процес... Joy

Ами няколко пъти съм пробвала - стискам зъби и викам - ша са праят компромиси, няма как. Ама не се получава, не вървьой...То правиш, правиш компромиси, но в крайна сметка не се получава.

Не е въпрос само на секс, както и да е...нито на техники, нито на външен, нито на вътрешен вид.

Както и да е, темата не е за мен.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 20:35 от Розмариня

# 4 975
  • Колибите

Както и да е, темата не е за мен.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 20:38 от Розмариня

# 4 976

Спирам да обяснявам какво за мен означава несъвместимост на средите, защото като чета на колко страници масово се тълкува на елементарно ниво тип "класово/парично/ хобийно разделение", е просто безсмислено. Който разбрал - разбрал. Само ще уточня за междунационалните/междурелигиозни и т.н. бракове - там или няма такава разлика в среда (щото средата не е просто "моя роден град, мама, леля и тати"), или има възможност и желание за сближаване на среди - единият се "топва" в тази на другия, но не става хем да си седи всеки в неговата, хем да са заедно. Можеш да се влюбиш във всеки, но не можеш да изградиш дългогодишна работеща връзка с всеки. За да стане така, сте заедно - във всеки смисъл.

Една потребителка каза нещо изключително умно през последните седмици, мисля, в друга тема, и мисля, но не съм сигурна, че беше Зилозавър: "Ако двама души не си подхождат, рано или късно единият ще срещне трети, с когото си подхождат повече". Ами, това е. А иначе вярвайте в приказките за Пепеляшка. Всъщност, дори в тази приказка Пепеляшка не си остава пред огнището, а мята хермелин и коронка и плува в средата на принца happily ever after.

# 4 977

Спирам да обяснявам какво за мен означава несъвместимост на средите, защото като чета на колко страници масово се тълкува на елементарно ниво тип "класово/парично/ хобийно разделение", е просто безсмислено. Който разбрал - разбрал. Само ще уточня за междунационалните/междурелигиозни и т.н. бракове - там или няма такава разлика в среда (щото средата не е просто "моя роден град, мама, леля и тати"), или има възможност и желание за сближаване на среди - единият се "топва" в тази на другия, но не става хем да си седи всеки в неговата, хем да са заедно. Можеш да се влюбиш във всеки, но не можеш да изградиш дългогодишна работеща връзка с всеки. За да стане така, сте заедно - във всеки смисъл.

Една потребителка каза нещо изключително умно през последните седмици, мисля, в друга тема, и мисля, но не съм сигурна, че беше Зилозавър: "Ако двама души не си подхождат, рано или късно единият ще срещне трети, с когото си подхождат повече". Ами, това е. А иначе вярвайте в приказките за Пепеляшка. Всъщност, дори в тази приказка Пепеляшка не си остава пред огнището, а мята хермелин и коронка и плува в средата на принца happily ever after.

Българските жени са много харесвани в чужбина - защото са послушни като цяло и готвят.
Просто манталитета е по-източен - което си е супер.
Западно изглеждащи жени(или поне повечето) с източен манталитет, какво повече да иска човек от жена, чак се размечтах.
А тези които се "перчат много", и се правят на Еманци-патки, те обикновенно са не обвързаните и сами след 30тата си годишнина.......

# 4 978
  • Варна
Цитат
А тези които се "перчат много", и се правят на Еманци-патки, те обикновенно са не обвързаните и сами след 30тата си годишнина.......
hahaha

# 4 979
Ами няколко пъти съм пробвала - стискам зъби и викам - ша са праят компромиси, няма как. Ама не се получава, не вървьой...То правиш, правиш компромиси, но в крайна сметка не се получава.
Ами то не става от раз. И аз съм пробвала, но съм слагала край, като е ставало ясно, че нещата не са както ги искам. Защото щастието не може да дойде "на всяка цена". Трябва да си намериш правилния човек. Нямам съмнение, че за всеки от нас има "правилен". Въпросът е да не спира търсенето преди  двамата да се намерят.

Цитат
ХищщниК, това можем спокойно да го добавим в списъка на пълните глупотевини.

Общи условия

Активация на акаунт