Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 292
  • 5 581
  •   2
Отговори
# 4 980
Californian, някак ми бяга връзката между твоя пост и моя и се чудя на източната или западната част от манталитет-външността ми се дължи това?  newsm78

# 4 981
  • Варна
Californian, някак ми бяга връзката между твоя пост и моя и се чудя на източната или западната част от манталитет-външността ми се дължи това?  newsm78
Oстави, ние сме прости еманципатки. Май и руси и при това. Mr. Green

# 4 982
  • Колибите

А тези които се "перчат много", и се правят на Еманци-патки, те обикновенно са не обвързаните и сами след 30тата си годишнина.......

Ами едни са еманци-патки, други са мен-о-пуяци, добитък да искаш, разред (извинете, и тук следва иконка за дълбок поклон, да се поправя - клас) рептилии...

# 4 983
Ами няколко пъти съм пробвала - стискам зъби и викам - ша са праят компромиси, няма как. Ама не се получава, не вървьой...То правиш, правиш компромиси, но в крайна сметка не се получава.
Ами то не става от раз. И аз съм пробвала, но съм слагала край, като е ставало ясно, че нещата не са както ги искам. Защото щастието не може да дойде "на всяка цена". Трябва да си намериш правилния човек. Нямам съмнение, че за всеки от нас има "правилен". Въпросът е да не спира търсенето преди  двамата да се намерят.

Цитат
А тези които се "перчат много", и се правят на Еманци-патки, те обикновенно са не обвързаните и сами след 30тата си годишнина.......
ХищщниК, това можем спокойно да го добавим в списъка на пълните глупотевини.

Ама то си е самата истина от това което виждам - тези дето много им знае устата - жени
в повечето пъти те са или сами, или разведени.......
Жените с по-благ нрав и правещи компромиси, гледащи си семейството - те според мен са по-успелите в отношенията им с мъжете.

# 4 984
  • Колибите
Ами няколко пъти съм пробвала - стискам зъби и викам - ша са праят компромиси, няма как. Ама не се получава, не вървьой...То правиш, правиш компромиси, но в крайна сметка не се получава.
Ами то не става от раз. И аз съм пробвала, но съм слагала край, като е ставало ясно, че нещата не са както ги искам. Защото щастието не може да дойде "на всяка цена". Трябва да си намериш правилния човек. Нямам съмнение, че за всеки от нас има "правилен". Въпросът е да не спира търсенето преди  двамата да се намерят.

Цитат
ХищщниК, това можем спокойно да го добавим в списъка на пълните глупотевини.

Ама то си е самата истина от това което виждам - тези дето много им знае устата - жени
в повечето пъти те са или сами, или разведени.......
Жените с по-благ нрав и правещи компромиси, гледащи си семейството - те според мен са по-успелите в отношенията им с мъжете.

Аз пък друго наблюдавам - мъжете, които много разбират от женска психология , ама чужда такава, имат проблем със собствените си дъщери...

# 4 985
  • Варна
Разбрахте ли сега къде е заровено кучето?
Да си блага и мила, правеща компромиси и да, да можеш да готвиш! И всичкото това за едно желеподобно същество, което го мързи да си вдигне задника да поспортува, на което качествената храна била скъпа, абе въобще - всичко е скъпо и кофти, но си иска топ-моделката готвачка да му носи чехлите  Mr. Green

# 4 986
ХищщниК, като си толкова тънък познавач на женската психика, защо си сам?

# 4 987
  • София
Женки, що така ви знае устата, а? Ми ако ви зарежат мъжете и трябва сами да си сърбате чорбицата на старини? Joy

На който му трябва кротка жена, да има предвид, че такава няма. Може да остави такова впечатление, но тя си знае най- добре защо. Една сутрин ще се събудите и няма да знаете откъде ви е дошло, по- добре да си ви казва всичко директно.

# 4 988
Защото всички послушни топ-модели, които следят със затаен дъх и усърдно водене на записки Найджела Лоусън, живеят твърде на изток от местообитанието на нашенския хищник. При него са останали само непослушните, а те не са му интересни отвъд секса.
Познах ли?

# 4 989
А какво, да бъдат мачкани и да търпят, а? На това успех ли му викаш?

А тези, дето ядат бой, биват обиждани и системно подлагани на психически тормоз, но не смеят да гъкнат, и те ли са по-успели?

Аз съм от устатите. Не давам да ме мачкат. Иначе съм блага. Но ако ме решеш срещу косъма, тежкО ти.

Мъжът ми е също силен характер, интелигентен и възпитан човек, пробивен и трудолюбив, отговорен и обичлив баща. Живеем в пълна хармония.

Така че не ми излизай с някакви изтъркани средновековни клишета, моля те.

# 4 990

Защото всички послушни топ-модели, които следят със затаен дъх и усърдно водене на записки Найджела Лоусън, живеят твърде на изток от местообитанието на нашенския хищник. При него са останали само непослушните, а те не са му интересни отвъд секса.
Познах ли?

Ми ако ви зарежат мъжете и трябва сами да си сърбате чорбицата на старини? Joy

Не знам към кого е въпросът, но да речем, че отговорям от името на всяка женка  Mr. Green - не биха посмели, защото знаят колко несветъл и безнадежден би бил живота им, ако ние ги зарежем.

# 4 991
  • София

Ми ако ви зарежат мъжете и трябва сами да си сърбате чорбицата на старини? Joy

Не знам към кого е въпросът, но да речем, че отговорям от името на всяка женка  Mr. Green - не биха посмели, защото знаят колко несветъл и безнадежден би бил живота им, ако ние ги зарежем.

Въпросът е шега, естествено. Laughing Да не вземете да се умълчите сега!

# 4 992
Kick, oчевиден е тонът на въпроса ти, отговорът е в същия дух.  Wink
Как ще се умълчаваме, минахме 300, сега гоним 400.  Mr. Green

Розмариня, имаш минимум 25 години до т.нар. "старини". Не си внушавай глупости. И не чети такива.

# 4 993
  • София
Розмариня, аз съм жена и се шегувах с постовете на мъжете, искащи кротки и послушни жени. Тази Joy иконка не го ли показва ясно?

ПП: Ама и ти много подскачаш, недей се ядосва, защото едва ли нещо си струва нервите, които хабиш. Тегли им една. Mr. Green

# 4 994
  • София
Мисля,  че разковничето на щастливия брак е двамата съпрузи и децата им, когато се сдобият с такива, да са си "среда" , а всичко останало -баби, роднини, колеги приятели и т.н. - да се само фон на живота им.

Общи условия

Активация на акаунт