Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 146
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 010
ХищщниК, не е хич ясно каква ще е след като поживеете заедно около година след сключване на брак.  Или след 10 години. Току виж стане сприхава, надебелее страховито и загуби безвъзвратно цялата си благина и грация. С това мислене можеш всяка да доведеш до депресия при продължително общуване.

# 5 011
Хех, колко удобно - намери си простичка жена да те гледа в очите и да те мисли за Господ, която да се манипулира лесно и да зависи от паричките, които носиш. Щото е по-лесно да се справяш с такава, отколкото с някоя образована кариеристка. Не я е срам, ще учи тя и чак ще работи, пари да изкарва ...  Naughty
Почвам да си мисля, че Хищникът нарочно нахъсва народа тук.

Ми абсолютно невярно - това, че някоя жена е без висше не я прави проста,
много интелигентни жени такива има.

# 5 012
  • Насред хаоса
Хех, колко удобно - намери си простичка жена да те гледа в очите и да те мисли за Господ, която да се манипулира лесно и да зависи от паричките, които носиш. Щото е по-лесно да се справяш с такава, отколкото с някоя образована кариеристка. Не я е срам, ще учи тя и чак ще работи, пари да изкарва ...  Naughty

Че аз не съм казала, че хората без висше са прости. Следвах израза *образована кариеристка*, според който излиза, че всяка с образование гони кариера. Тогава защо не ти харесва жената да е образована?

# 5 013
ХищщниК, не е хич ясно каква ще е след като поживеете заедно около година след сключване на брак.  Или след 10 години. Току виж стане сприхава, надебелее страховито и загуби безвъзвратно цялата си благина и грация. С това мислене можеш всяка да доведеш до депресия при продължително общуване.

Бъдещето никои не го знае, и аз не го знам за съжаление, може да надебелее, може пък да по-хубавее и да стане супер жена....ген.....има жени които са най-красиви между 35-45
има такива които са най-красиви на 20.......всякакви жени има на този свят.
Жени и мъже - дал бог.

Но определено когато(ако) имам жена - то ще е по-добре наистина да живеем в Калифорния.
Защото ако съм в България - с толкова жени дето ме свалят...когато се връщам в България......едно време заради външния вид.....а сега заради успехите ми
то ще ми е много трудно да не изневерявам в България.....

Тука пък е точно обратното.....жена ми да не изневерява.....шанса е толкова малък - тук са адски Overachievers (не го знам как е на български моля да ме извините наистина)
и са с phd-та, освен това с невероятни тела мъже и т.н.........та тук жена ми ще ми изневерява...
Ама по-добре тя да изневерява отколкото аз........ сигурно нямам идея - един господ знае какво ще стане.......всичко това е само на "хартия още"

# 5 014
  • Варна
Ох, ама много е сладък този Калифорниец. Ходеща секс-машина, че и с пари  Mr. Green

# 5 015
 Joy
сметки , анализи , планове , разработване на ситуации и така години наред ,

# 5 016
Ох, ама много е сладък този Калифорниец. Ходеща секс-машина, че и с пари  Mr. Green

И до сега недооценен  Mr. Green цялата работа понамирисва  Laughing

# 5 017

И до сега недооценен  Mr. Green цялата работа понамирисва  Laughing

WE HAVE A PROBLEM HOUSTON  Mr. Green
Не се чувате, моля загасете компютъра си и не го включвайте повече, ние ще се свържем с вас, ахахаха  Mr. Green

# 5 018

П.П. Тогава майката ще е по на сметка да е разведена, не мислиш ли? Ще ѝ останат парите, които ще даваш, но няма да ти пере чорапите /образно казано/.

Тъкмо щях да напиша, че ще се прецака, ако се разведе, защото ще е лишена от върховно-невероятно-страхотния секс с Хищник, и гледам, академик Книдска ме е изпреварила.

# 5 019

Че аз не съм казала, че хората без висше са прости. Следвах израза *образована кариеристка*, според който излиза, че всяка с образование гони кариера. Тогава защо не ти харесва жената да е образована?

Ми не съм попадал на образована жена която да е как да кажа......мека в отношенията си с мен........това е ,нищо против образованите.

Както казах, аз съм си намерил доста жени в които ми харесват общото между тях е, че са без образование.....но това не значи, че не са интелигентни.

А истината е, че вече днешните жени младите дето са ми в моята таргет група..........не са като по-старичките.

Повечето жени на 40-45години - които аз познавам и са ми за пример - образовани, с кариера, изкарващи повече от мъжете им, но въпреки това си слушат, готвят...грижат се за децата си.........държат се меко с мъжете си, въобще отстъпват на мъжете си.
Но такива не намирам вече в сегашните 28-30 годишни.

Повечето с хубава работа и образовани 28-30 годишни са си........опърничави*
* не съм сигурен дали тази е подходящата дума, но разбираш ме.........тоест
отвръщат си......и не се дават.......на мъжете.

# 5 020
WE HAVE A PROBLEM HOUSTON  Mr. Green
Не се чувате, моля загасете компютъра си и не го включвайте повече, ние ще се свържем с вас, ахахаха  Mr. Green
На теб не ти ли омръзна да се правиш на шут? Или не се спомняш предишните си писания

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 23:35 от Titina

# 5 021
ХищщниК, жив да те ожали човек, душо!

# 5 022
WE HAVE A PROBLEM HOUSTON  Mr. Green
Не се чувате, моля загасете компютъра си и не го включвайте повече, ние ще се свържем с вас, ахахаха  Mr. Green

На теб не ти ли омръзна да се правиш на шут? Или не се спомняш предишните си писания

Доколкото си спомням, ти беше дето не пише повече във форумите на алл бг, щото ти се подиграваха всичките.

А в тоя форум само един човек има дето ме изкарва от нерви и това си ти, да си призная.

Адски много ме дразниш.  Laughing Ще се опитам да се подложа на следния психологически експеримент - ще си помисля, че адски много ме кефиш......всеки път като си говоря с теб.

Топли прегръдки и целувки за сладкото Титинче от село Тексъс. Laughing

# 5 023
Аз че съм руса, така е, но вече тотално се обърках какъв внос се търси за Силикон Вали. Преди 6 страници бяха 35+ българки. После станаха 27+. Сега 40-45 са с повече плюсове. Много скоклив тренд, много.

А ето една мила източна дама от калифорнийската ерия. Лошото е, че е образована, но все пак?

П.П. Титина, моля те, погледни и си оправи цитата, защото неизвестно как моето име се е промъкнало в диалога ви от последните два поста. Благодаря предварително!  Mr. Green 

# 5 024
Ти пък толкова лесно ли се изкарваш от нерви... Хищниците би трябвало да са железни в това отношение  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт