Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 912
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 055
  • Бургас

Не само липсата на държавата е причина - основна причина е липсата на финансова независимост. Ето затова съм против жената да разчита на мъжа си за финанси - едно, че е трудно да го напусне въпреки изцепките и номерата му, когато ги прави, и търпи, защото няма пари за себе и децата, второ, че всичко става в тоя живот - може да я зареже барабар с децата, може да стане нещастен случай и така нататък ... Тогава къде остава тя и за чий е цялото й послушание и подчинение?
в тази връзка - мисля, че Хищник много добре се е ориентирал да живее в щатите  Grinning добре за бъдещата му жена.

# 5 056
По-скоро се опитвам да ги уча какви трябва да са, за да си хванат мъж, че трябва да си променят главно психиката и да станат послушни. newsm78
Елементарните и комплексирани мъже търсят послушни жени.
Интелигентните мъже /слава Богу/ искат интересни жени, а не просто "да готви и да е послушна".  Joy

# 5 057
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Няма да коментирам мненията на Californian/ Хищщник... то ме заболява глава само като ги чета Joy

Обаче, Хищщник, сега - сериозно: случай от реалността. Познавам семейство с напълно послушна, не-устата и кротка жена, която наистина се старае и угажда на мъжа си и го слуша... самата тя е на мнение, че така трябва. Бракът им е доста неуспешен и сериозно се клати, към настоящия момент върви към разпад. Самата жена плаче и постоянно се чувства нещастна поради отношението на мъжа й към нея (постоянни критики и недоволство). Той и едвам се прибира вкъщи, дори и на децата си не обръща внимание.  

Какво стана с предложението на Розмариня за преброяване? Аз да се запиша в групата на самите  Simple Smile

А за хобитата: на танци наистина няма мъже... мен напр. ми се ще да се запиша на ориенталски и на индийски, и 200% е ясно, че там няма да има мъж Mr. Green
Една позната се загаджи в клуб за делтапланеризъм Mr. Green... а предполагам, че и при скоковете бънджи има доста мъже... на която й се лети или скача - да заповяда там Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 13:46 от rogato_govedo

# 5 058
Говедо, един колега разправя, че се записал на салса, за да си намери съпруга, но се оказало, че в неговата група са повече мъже Joy Но поне ходи по салса партита, а там има жени. Така че в тия танци явно има мъже.  Laughing

# 5 059
  • София
О! Не знаех. Казали са ми, че групите по латино са пълни със жени  Simple Smile

# 5 060
И аз така си мислех, може неговото да е случайност.  Simple Smile

# 5 061
  • София
Знам ли... може... чела съм по форуми, че там немалко хора ходят, за да намерят партньори Simple Smile, и повечето били жени.

# 5 062
  • Бургас
О! Не знаех. Казали са ми, че групите по латино са пълни със жени  Simple Smile
и аз така съм чувала. даже се отказах да ходя на латино танци, защото се редували жените да са в женска и мъжка роля, поради липса на партньори. то съответно и стъпките са наобратно.

# 5 063
  • София
отивайте в мъжките хобита! Ако трябва изучете въдичарски, мотористки, спортни и там каквото намерите! Аз бих заложила на спорта и фитнеса! По залите има много тела, пот, феромони, амбиция, а всичко това влияе страшно привличащо между половете. И ходете по разни партита. Абе, класика, какво да ви обяснявам, нали знаете! Клишетата работят, те затова са станали клишета, защото хората ги харесват и се хващат на въдицата. Само в библиотеката и по театри не ви пращам, защото ви трябват места, където да общувате с мъже, а не да мълчите по два часа!  Grinning

# 5 064
  • София
хахахахахахаххаха точно така Andariel  правилно там се срещат мъжете.
Успех на всички търсещи защото МЪЖЕТЕ в БГ са все по-малко за сметка на *едалите( с извинение)

# 5 065
  • Бургас
за един мъж и човек и маймун става, а  Laughing

# 5 066
  • София
Що, бе, ние сме си примати! Животинското е част от дълбоката ни, че и повърхностната същност, просто ритуалите ни са различни от тези на другите примати! Риба се лови с подходяща стръв и на подходящо място. Опа, забраЙх емотикончето -  Wink

# 5 067
  • София
Съжалявам за обобщението , но всички мъже са еднакви ........................... и да ви кажа много пъти съм се замисляла какво би било ако ги нямаше изобщо ?

# 5 068
отивайте в мъжките хобита!

Добавям:

Езда - от една страна, за да язди, мъжът трябва да е в добра физическа кондиция, от друга - общуването с конете (и изобщо - с животни) дава една допълнителна емоционалност, която е много ценна

Музикални фен-клубове (по жанр, или конкретна група/изпълнител) - получават се невероятни партита, и освен гаджета, човек намира и много приятели

Литературни клубове (по жанр, или конкретна книга/писател) - същото

Категорично НЕ препоръчвам хобита, свързани с техничарство или някаква специфика, ако жената не е "инженерен" тип,  защото там невежеството много бързо лъсва и става ясно, че целта е друга.
Ставала съм свидетел на такива опити за инфилтриране, много е жалко отстрани, а какви коментари отнасят мацките, не е истина просто  censored

В крайна сметка каквото и както и да се търси, трябва да е чистосърдечно, "натягането" си личи и по-скоро отблъсква, отколкото да привлича.

# 5 069
  • София
Съдейки по моето запознанство с моя мъж (той ме наблюдаваше с дни и аз го усещах , но не го показвах въпреки че ми се подкосяваха краката от този поглед ) е много важно жената да не е много нападателна и агресивна , защото противно на много мъжки мнения които твърдят че харесват агресивни жени - истинските мъже скат да си тежът на мъжеството и те да са ловци , ние само можем да им помогнем като се направим на уплашени "сърнички" и това работи със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт