Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 528
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 145
  • София
Защо темата се измести към типа "златотърсачки". Не всички искат да емигрират или вярват в приказките за "американската мечта" например. Има жени които не се интересуват от пари ( изкарват достаъчно, постигнали са дадено ниво в кариерата). за тях какво ще е описанието

Не за златотърсачките, а за претенциите и въжделенията. И за това, че са насочени в грешната посока.

Иначе свободните, симпатични мъже с добра професия с лопата да ги ринеш.
Просто нямат самочувствието да посегнат натам, където (те предполагат), че се очаква примерно джип и Малдивите.
Кротуват.

С свободните, симпатични жени с добра професия е същото.
Нали нямат циците и тена на нашите фолк пачи.

Тук още не сме развили културата и традициите за осъществяването на контакти след 30. Затова всеки бърза да докопа каквото може.

# 5 146
Просто нямат самочувствието да посегнат натам, където (те предполагат), че се очаква примерно джип и Малдивите.
Кротуват.
Абсолютно си права, Асос! И моят мъж точно това ми разправя - ние се познавахме почти 5 години, преди да се съберем. Той не е смеел даже да мечтае за мен, понеже е мислел, че съм му извън категорията и посмъртно няма да проявя интерес към него. Познавам няколко мъже, свестни до болка, с добри доходи, но свитички, които на 35++ са още сами.

И за традициите си права. Убедена съм, че има много мъже, които са с по-човешко мислене и с радост ще се съберат за сериозна връзка с 35+ жена, било то с дете или без.

Самочувствието е ключът!

# 5 147
  • Paris, France
Ми така е. За повечето жени, търсещи лесен живот и пари наготово, няма мъже. Тоест, не забелязват свестните мъже, които нямат пари. За повечето мъже, които пък не забелязват друго освен гърди и задници, няма жени. И така се получава омагьосан кръг.

Повечето хора, жени и мъже, трудно разбират и оценят абстрактни, трудно измерими величини. Какво е свестен????? Мъж, който би бил определен като свестен от една жена, би бил най-малко скучен (да не кажа смотан) за друга. Какво е да има или няма пари???? Колко пари трябва да има - събрани, в каква валута, в сметка от която могат да се теглят лесно? Да има ли кредити (за мене това са дългове и бягам като дявол от тамян)? Достатъчно ли е да има пари или трябва да харчи за жената? Ако един мъж е решил да похарчи 1000 лв за вас какво бихте предпочели - екскурзия, дреха, обувки, книги, платинено бижу? Аз бих ги предпочела в брой  Mr. Green.

Къщата и колата са външните признаци на мъжествеността така както циците и задника са видимите признаци на женствеността. Бащина къща, бащино име и майчин език и майчина любов.

много ясно разбира какво е там, щом ми вика за бъдещето - ти без мен в България няма да ходиш, или макс с децата ни ако ходиш, ама сам не.....

Ох, колко сервитьорки са се отривали у мъжа ми в София! Едната даже му седна на коленете!!!!!!! Той затова всяко лято ходи сам в БГ у майка ми. Отива да види децата, тъщата ииии........ квото стане. Даже езика беше започнал да учи. Там в парка по-готините майки са по-елегантно облечени и гримирани от жените тук на сватба.

# 5 148
Кротуват.
Абсолютно си права, Асос! И моят мъж точно това ми разправя - ние се познавахме почти 5 години, преди да се съберем. Той не е смеел даже да мечтае за мен, понеже е мислел, че съм му извън категорията и посмъртно няма да проявя интерес към него. Познавам няколко мъже, свестни до болка, с добри доходи, но свитички, които на 35++ са още сами.

И за традициите си права. Убедена съм, че има много мъже, които са с по-човешко мислене и с радост ще се съберат за сериозна връзка с 35+ жена, било то с дете или без.

Самочувствието е ключът!

Долното мнение да се приема ако си богат мъж в България - да се разбира с имоти към 500хил-1млн евро и доходи към 15-20хиляди лева месечно (Калифорнийска заплата), remotely работа.

Та  такъв мъж и на 38-40, просто ако е с човешко мислене - искащ да прави семейство и здраво и хубаво поколение.
не го виждам да си хване 35+ жена било то с дете или без.
За първо дете е много късно 35+, без да ми се обиждате...........моля!

Такъв мъж - ако е и красив и строен, да кажем висок, добре сложен....чаровен.

То го виждам с 28-30 годишна жена която иска да има семейство...........

Eстествено за 35+ годишните жени също има влакове.......
просто не са толкова добри партии.......тези влакове, не са експрес а са пътнически демек.......
нека така се изразя.

# 5 149
ХищщниК, на тоя пост само многоточията да му беше оставил, пак щеше да има същия смисъл.

# 5 150
  • София
Долното мнение да се приема ако си богат мъж в България - да се разбира с имоти към 500хил-1млн евро и доходи към 15-20хиляди лева месечно (Калифорнийска заплата), remotely работа.

Та  такъв мъж и на 38-40, просто ако е с човешко мислене - искащ да прави семейство и здраво и хубаво поколение.

просто не са толкова добри партии.......тези влакове, не са експрес а са пътнически демек.......
нека така се изразя.

Къде го чукаш, къде се пука Simple Smile

Ако си богат,  40 +,  мъж в България, най-вероятно е да си потърсиш 28 годишна.
Ако си богат и УМЕН мъж в България възрастта ще е от последните неща, които те вълнуват.

Както е и с жените, между впрочем.

# 5 151
ХищщниК, на тоя пост само многоточията да му беше оставил, пак щеше да има същия смисъл.

Незнам какво имаш предвид.
Просто им свалям нереалистичните очаквания на 35+ жените, защото иначе надали щяха да са сами.
И трябва да правят компомиси - ако искат да са с някои, или да бъде по старичък 45-50 годишен.
Или пък по-беден, или не до там привлекателен.......това е.

Просто трябва да са на земята тези жени нито във въздуха нито пък под земята.

Дано да ми е помогнало мнението на някоя жена дето се чуди къде са и проблемите.  Laughing

# 5 152

Та  такъв мъж и на 38-40, просто ако е с човешко мислене - искащ да прави семейство и здраво и хубаво поколение.

нека така се изразя.

Къде го чукаш, къде се пука Simple Smile

Ако си богат и УМЕН мъж в България възрастта ще е от последните неща, които те вълнуват.

Сигурно е така нямам идея, лично аз не държа да съм умен - държа жената да е по-млада за да ми роди хубаво и здраво поколение.....или по-скоро въобще да може да ми роди деца.
Защото сестра ми примерно не успя да роди второ след 35+........и проблема не беше в мъжа.
Ние деца можем и на 50 да правим........пък жените след 45-50 по-трудно......по-скоро са изключения........пък при мъжете не са изключения да ти кажа - всеки 3-4ти в моята ареа - на богати мъже си е баш такъв. Пък жените дето си хващат богатите мъже и тук........не са 40+ да ти кажа....
Да не кажа, че са между 20-30........
Но това ти и другите жени много добре го разбирате......... Laughing

# 5 153
  • Paris, France

За мене възрастта на мъжа И на жената имат ОГРОМНО значение. Ако искам здрави и нормални деца вероятността да ги родя минала 35 намалява. Същото е с възрастта на мъжа. Няма сума пари, с която възрастен 40+ мъж да може да ме поблазни да му раждам деца. И 40+ пак бива. Имала съм предложения за брак от 45+ мъже. Те са успели, добре изглеждащи, но просто не могат да осигурят добър материал от чисто биологична гледна точка. Богатият човек, ако е умен, би трябвало да може да оценява рискове на база на данни и да планира според това.

# 5 154
  • Колибите
....................За такива мъже бракът с минала срока на годност в родината си[/size] 35+ бездетна или многодетна французойка, белгийка, англичанка или друга европейка е билет за рая. Билетът за самолета го плаща съпругата  hahaha hahaha. Няма лошо.[/size]
.............................
newsm78

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Цитат
За мене възрастта на мъжа И на жената имат ОГРОМНО значение. Ако искам здрави и нормални деца вероятността да ги родя минала 35 намалява. Същото е с възрастта на мъжа. Няма сума пари, с която възрастен 40+ мъж да може да ме поблазни да му раждам деца. И 40+ пак бива. Имала съм предложения за брак от 45+ мъже. Те са успели, добре изглеждащи, но просто не могат да осигурят добър материал от чисто биологична гледна точка. Богатият човек, ако е умен, би трябвало да може да оценява рискове на база на данни и да планира според това.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

Sad

# 5 155

Ти може би не, но има много бедни момичета из някои забутани села в Украйна, България, Виетнам и тем подобните, да не кажа, че стига да поиска този 40+ годишен богат мъж и 20 годишна може да си намери..........

Аз лично това лято като се връщах в България преди 2 месеца можех да бъда с 19 годишно момиче... от едно село край Пловдив бях.......току що завършило гимназия - ама се спрях......както и да е.......просто не смятам, че е нормално повече от 10 години разлика (ЗА МЕН, за другите хора не ми пука, каквото искат това да си правят).....имам си.......комплексите.....и това си е.

Сигурно станах като радио точка - но в България жени да искаш...............айде спирам да пиша повече по темата, приятно ми беше.

# 5 156
  • София

Тогава може би е важно да се отбележи дали се търси партньор, сродна душа, приятел или материал за разплод Simple Smile
Много е различно.

# 5 157
  • Paris, France

Ти може би не, но има много бедни момичета из някои забутани села в Украйна, България, Виетнам и тем подобните, да не кажа, че стига да поиска този 40+ годишен богат мъж и 20 годишна може да си намери..........
...........
Сигурно станах като радио точка - но в България жени да искаш...............айде спирам да пиша повече по темата, приятно ми беше.

Съгласна съм.

....................За такива мъже бракът с минала срока на годност в родината си[/size] 35+ бездетна или многодетна французойка, белгийка, англичанка или друга европейка е билет за рая. Билетът за самолета го плаща съпругата  hahaha hahaha. Няма лошо.[/size]
.............................
newsm78

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Във Франция чужденец, който стане баща на френско дете не може да бъде изгонен и има право на дългосрочна виза за престой и право на работа. Дори и съпругата да се оплаче, че чужденецът се е оженил заради документите, измамил я е, не се прибира, бие я, тормози я итн, и да поиска да го изгонят, ако вече има дете, не става. Бездетната 35+ лесно се навива да роди. Всъщност тя точно това цели и в родината и няма кандидати. Многодетната лесно се навива да ражда и където 3, там и 4. На нея и липсва романтика и любов. Като се роди детето бащата изтичва да го припознае в кметството и бяга в префектурата да си уреди документите. Понякога даже не отива в родилния дом да види бебето и майката като се прибере, установява, че мъжът се е изнесъл. Повече не му и вижда очите. Такива жени лобират да се промени закона и даже наскоро протестираха пред Парламента. Сега ясно ли е?

Цитат
За мене възрастта на мъжа И на жената имат ОГРОМНО значение. Ако искам здрави и нормални деца вероятността да ги родя минала 35 намалява. .............Богатият човек, ако е умен, би трябвало да може да оценява рискове на база на данни и да планира според това.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 Sad

Не разбирам какво не разбираш, но ако зададеш конкретни въпроси ще отговоря.

# 5 158
  • София
Nevena, казвайки, че търся клубове, имах предвид ходене в клубове по интереси, не дискотеки.
Ситуацията клубове и дискотеки във Франция е в пъти по-различна от България, така както я описваш.

Определено не ме радват бракове "по сметка" или за европейско гражданство. Какво като се ожени африканец за мене? Да не е от много обич нещо?! Познавам колеги-чужденци, женени така за българки - заради ЕС-гражданство... е няма що!

Не мисля, че темата е как да си намерим богат мъж.
И повярвайте ми, София не е пълна със свестни мъже от провинцията, които си търсели по-добър живот тук, съответно половинки. Просто не е. Най-често или не искат дълготрайни връзки, или не знаят какво искат, или главите им са пълни с клишета, или с едно око гледат към родните си места... или и аз не знам какво. Или просто няма за какво да си говориш с тях - те са добри момчета, но без особени интереси, интелект и образование.

Всичко това го говоря от личен опит.

П.П.: А 40+ мъжът и да не е богат, пак търси 28-годишна.

Поздрав:

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 00:25 от rogato_govedo

# 5 159
Постовете на Невена и Хищщник направо... къртят мивки. Мислш да си водя записки, че толкова глупости на куп трудно могат да се срещнат някъде.

Общи условия

Активация на акаунт