Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 550
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 130
  • На топло в неговото сърце.
да щото гладни студентки бол....

# 5 131
  • София
Ами не си права, в София на 1000 мъже има 1150жени (това общо), дори има статистика по възрасти
мисля между 25-35 жените са с 5 процента повече което си е доста.

Надявай се Wink

Население в трудоспособна възраст, градове:
Мъже: 1 790 734   
Жени: 1 678 231

Мъжете са повече с над  6%

Цък

Това ако не си геронтофил де Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 21:00 от Assos

# 5 132
Ами не си права, в София на 1000 мъже има 1150жени (това общо), дори има статистика по възрасти

Надявай се Wink

Жени: 1 678 23

Цък

Аз лично съм по-склонен да вярвам на това.......

http://en.wikipedia.org/wiki/Sofia#Demographics

# 5 133
  • Бургас
 Rolling Eyes и аз мога да публикувам статия в уикипедия  Rolling Eyes
темата пак стана скучна  Confused

# 5 134
  • София

Надявай се Wink

Жени: 1 678 231

Цък

Аз лично съм по-склонен да вярвам на това.......

http://en.wikipedia.org/wiki/Sofia#Demographics

Същото е, просто не отчита факта, че бабите са ни много.
Да са ни живи и здрави Simple Smile

# 5 135
  • Paris, France
Аз мисля, че иска да каже, че в БГ ще му излезе по-евтино цялото упражнение, защото по тамошните стандарти не се класира. Шансовете му са с млада и заблудена булка от БГ

Класира се  Peace, защото е бял, има добра работа, квартира и документи за легално пребиваване. За много млади, красиви, образовани мексиканки, колумбийки, бразилки, перуанки, чилийки, рускини и даже французойки и белгийки (да, те в Америка имат нужда от виза) той е мъжът-мечта. Дори и да не са в топ-класацията, Тихуана е наблизо и там за никакви пари ще ги изкарат с нови зъби, цици, задници и каквото ти дойде на ума. Просто той (като мъжа ми и повечето чужденци) не иска жена от чужда култура и езикова среда. Моят мъж много иска да се премести в Калифорния, но с деца в училищна възраст аз не желая. Предложих му да иде сам а аз да наминавам като хвърля децата на бабите през ваканциите.

Той не е писал, че не желае да вложи в семейство, даже напротив. Нещо, което много европейски мъже не желаят да правят в днешно време. Няма и нереалистични изисквания към външността, характера и образователния ценз на партньорката и е наясно с реалностите по отглеждането на деца. Има всички шансове да създаде нормално семейство, в което всички да са щастливи и доволни, където и да са.

# 5 136
Rolling Eyes и аз мога да публикувам статия в уикипедия  Rolling Eyes
темата пак стана скучна  Confused

Всъщност е към Асос мнението - доста приятелки жени имам в София които всъщност са от 4-10години в София - може ли да те попитам, ти със сигурност знаеш повече от мен, ще го приема на доверие.
Тоест когато адресната им регистрация е примерно Варненска - там по лична карта и т.н документи
а живеят в софия - те къде ги броят? за софиянки или за варненки? И също така са се преброявали от дома на родителите си мисля.........

Абе не ми се навлиза в спор, усеща се, че в София са повече жените, аз поне си го усещам много ясно - пълно е със студентки от провинцията, които остават тук и доста се кефят на някои софиянец с 2-3-4 жилища и къщи - че го смятат за хубава партия за деца...... както каза по-нагоре клубарката

# 5 137
  • Бургас
мисля, че по адресна регистрация се брои. само че една жена на 35+ вероятно вече си е сменила адресната регистрация.

# 5 138
И аз не знам от къде идва тази илюзия, че младите жени са повече от младите мъже. Мисля си, че идва от това, което се вижда по заведенията. Млади наконтени девойки в търсене на заможен мъж и глупаво надяваки се да го намерят там. А всъщност София е пълна с мъже от провинцията, които се опитват да намерят по-добър живот и заплащане. А истинските златотърсачки са нейде из Европа или арабските страни  Wink

# 5 139
  • София
Всъщност е към Асос мнението - доста приятелки жени имам в София които всъщност са от 4-10години в София - може ли да те попитам, ти със сигурност знаеш повече от мен, ще го приема на доверие.
Тоест когато адресната им регистрация е примерно Варненска - там по лична карта и т.н документи
а живеят в софия - те къде ги броят? за софиянки или за варненки? И също така са се преброявали от дома на родителите си мисля.........
Брои се всичко - адресна регистрация, постоянен адрес, местоживеене.

Не знам защо българките го играем толкова западнали.
Имаме си всичко - малко сме, умни сме, красиви сме.
Въртим и домакинство и кариера.
Просто безценни!

Ама тая пуста лакомия .. и лесния живот...

Мнооого трябва да учим от гъркините, примерно.

# 5 140

От началото на темата се питам този въпрос и отстоявам позицията, че не е чак толкова трудно и че това са заблуди, но ме кълвът и не искат да погледнат по нормален начин на ситуацията. Нямало мъже и това е  Joy Joy Joy

# 5 141
  • Насред хаоса
Ми така е. За повечето жени, търсещи лесен живот и пари наготово, няма мъже. Тоест, не забелязват свестните мъже, които нямат пари. За повечето мъже, които пък не забелязват друго освен гърди и задници, няма жени. И така се получава омагьосан кръг.

# 5 142
Защо темата се измести към типа "златотърсачки". Не всички искат да емигрират или вярват в приказките за "американската мечта" например. Има жени които не се интересуват от пари ( изкарват достаъчно, постигнали са дадено ниво в кариерата). за тях какво ще е описанието

# 5 143

От началото на темата се питам този въпрос и отстоявам позицията, че не е чак толкова трудно и че това са заблуди, но ме кълвът и не искат да погледнат по нормален начин на ситуацията. Нямало мъже и това е  Joy Joy Joy

Истина е, няма мъже които имат пари за по 2-3-4деца и нагоре, marriage material дето му се вика......

И да ти кажа, моята скайповска приятелка е българка живееща в Гърция - тази дето ще си живеем заедно дай боже и съм влюбен - та тя дори, че не живее в България много ясно разбира какво е там, щом ми вика за бъдещето - ти без мен в България няма да ходиш, или макс с децата ни ако ходиш, ама сам не.....

Та да ти кажа и жените го осъзнават това дето го говоря, че в България е много лесно за мъж да си хване жена ама не искате да го признаете. Praynig

# 5 144
Titina, за тези жени семейството е някакъв бонус към прекрасния живот, който водят. Ако една жена иска да има семейство и да роди или осинови дечица, няма сила която да я спре. И винаги ще намери партньор. Винаги. Стига да има правилните ценности.
Поговорката казва, че жена и вода тръгне ли, спиране няма!!!!

Т.е. при жените, които описваш това е въпрос на личен избор, а не е съдба!

Трудно е да намериш богат мъж, това се обсъжда в темата и затова има объркване.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт