Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 512
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 160
  • Paris, France
rogato_govedo, това, че един мъж е чужденец и има нужда от виза не означава, че се е оженил САМО заради това. Пример сме ние с мъжо. Има много бракове с чужденци, които са издържали теста на времето. Бракът с чужденец може да бъде много обогатяващ духовно (тъй де, няма само за материално да блещим hahaha). Огромен плюс е липсата на свекърва наблизо  Mr. Green и че не може да се изтърси ей така, трябва и покана и виза.

Сетих се и за друго. Сайтовете за бивши съученици, състуденти и подобни. Познавам жени, срещнали отново първата си любов, бивша тръпка или приятел. Повече от половината ми бивши съученици и състуденти са свободни (разведени или никога неженени). Познавам няколко двойки, които са се събрали отново благодарение на тези сайтове. Дори и жената да е повехнала, милите общи спомени компенсират външния вид. Така се омъжи за съученик Сесилия Циганер след развода със Саркози.

http://www.trombi.com/Ecoles-a-letranger

от тук си намерих много бивши съседи и съученици. Има и друг сайт, но той е за Франция само. В БГ има атол.бг, но е платен.

Успех!

# 5 161
И повярвайте ми, София не е пълна със свестни мъже от провинцията, които си търсели по-добър живот тук, съответно половинки. Просто не е. Най-често или не искат дълготрайни връзки, или не знаят какво искат, или главите им са пълни с клишета, или с едно око гледат към родните си места... или и аз не знам какво. Или просто няма за какво да си говориш с тях - те са добри момчета, но без особени интереси, интелект и образование.

Даам, баш си е така. С една дума - скучновати, но с претенции.

Доста дискриминиращи жените по признак възраст коментари прочетох, но се забравя явно, че и след определени години възрастта на мъжа също има значение за създаване на "здраво и хубаво поколение".

Пореден призив към дамите в посочения възрастов диапазон - никога не позволявайте да бъдете третирани като второ качество жени, имате право на своето щастие, търсете го безкомпромисно.

# 5 162
  • Tам през Атлантическия океан
Пореден призив към дамите в посочения възрастов диапазон - никога не позволявайте да бъдете третирани като второ качество жени, имате право на своето щастие, търсете го безкомпромисно.
Peace

в Бг това, с възръстта много яко се е набило в женските главици  Tired

Няма второ качество жена , жената си е жена във всяка една възраст  Peace Всяка една възраст е прекрасна и различна от предходната    Grinning точно това му е хубавото на живота , промяната  Wink

# 5 163
Nevena, казвайки, че търся клубове, имах предвид ходене в клубове по интереси, не дискотеки.
Ситуацията клубове и дискотеки във Франция е в пъти по-различна от България, така както я описваш.

А просто от любопитство, защо до 38 и не си женена? newsm78
Не мисля, че имаш проблеми с характера, като те чета ми се струваш разбрана жена, мила, отстъпчива......тоест не си ......от тези жени дето ............наистина имат кофти характер и "кофти цикъл".......

Външния вид ли, или просто ми е любопитно като се анализираш, къде смяташ че е проблема?
Или пък просто имаш някакви по-високи изисквания към мъжа дето ще е до теб?

# 5 164
  • София
А защо изобщо трябва да се женим преди или след 35? Като ви чета и ми се доспива, описвате го като прекалено голяма занимавка, а аз съм мързелива.smile3507  Joy

# 5 165
А защо изобщо трябва да се женим преди или след 35? Като ви чета и ми се доспива, описвате го като прекалено голяма занимавка, а аз съм мързелива.smile3507  Joy

За да оставиш нещо след себе си, как иначе, та за какво живеем?

Аз искам една частица от мен да пътува в космоса и да стане пилот на космически кораб, това ми е мечтаната професия.
Аз сега не мога да стана такъв, но дадена частица от мен в бъдещето може и да стане - там моя пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра внук.
Нали някой трябва да ми осъществи мечтите пък. Hug

# 5 166
  • Tам през Атлантическия океан
Малко лирическо отклонение  Grinning

Скрит текст:

Я - женщина, и значит я - актриса....

"..Я - женщина, и значит я - актриса.
Во мне сто лиц и тысяча ролей.
Я - женщина, и значит я - царица.
Возлюбленная всех земных царей.
Я - женщина, и значит я - рабыня.
Познавшая соленый вкус обид.
Я - женщина, и значит я -пустыня,
Которая тебя испепелит...
Я - женщина. Сильна я по неволе.
Но, знаешь, даже если жизнь борьба
Я - женщина, я слабая до боли.
Я - женщина, и значит я - судьба.
Я - женщина, я просто вспышка страсти,
Но мой удел - терпение и труд.
Я - женщина, я - то большое счастье,
Которое совсем не берегут.
Я - женщина, и этим я опасна.
Огонь и лед навек во мне одной.
Я - женщина, и значит я прекрасна,
С младенчества до старости седой.
Я - женщина, и в мире все дороги
Ведут ко мне, а не в какой-то Рим!
Я - женщина, я избранная Богом,
Хотя этим и наказанная им..."

Наталия Очкур (Шевченко)

# 5 167
  • София

Аз искам една частица от мен да пътува в космоса и да стане пилот на космически кораб, това ми е мечтаната професия.
Аз сега не мога да стана такъв, но дадена частица от мен в бъдещето може и да стане - там моя пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра внук.

Дано си осъществиш мечтите, звучат красиво.

Но пак питам- защо трябва да се женим и какво общо има това с оставянето на частица от нас?
Ако говориш за деца- бракът не е задължително условие.
Освен това- всеки има различна представа какво означава да "оставиш следа" и има право на нея.
Ти живей за твоята мечта и я осъществявай, но не очаквай всеки да я споделя.

# 5 168

Дано си осъществиш мечтите, звучат красиво.

Но пак питам- защо трябва да се женим и какво общо има това с оставянето на частица от нас?
Ако говориш за деца- бракът не е задължително условие.
Освен това- всеки има различна представа какво означава да "оставиш следа" и има право на нея.
Ти живей за твоята мечта и я осъществявай, но не очаквай всеки да я споделя.

Тази тема ми е интересна, та пак се включвам.
Да имам приятели мислещи така, единия на 35 другия на 45 отделно и една жена на 31.
Първите двама в Калифорния другата в Канада.

Та да, те са на мнението, то и за съм на мнението - че не е задължително да правиш нещо щом не го искаш - никъде не е казано, че трябва да имаш мъж или жена, какъвто пол си там и да имаш деца........така, че ако ти е приятно сам да живееш то ок е с това.

Лично мен - не е само частицата след нас дето ме кара да искам деца и жена.
А по-скоро за да не съм сам, защото родителите ми ще умрат за съжаление след Х години.
А мен ме е страх не толкова от самотата, аз и сега си живея сам, страх ме е че някъде там - няма да има човек който да мисли за мен.

А това с брака и децата - тоест със спътницата в живота аз това което съм си говорил с моето гадже - е че е кофти да си сам, то и тя е сама живее сама и знае.
Тоест трябва да има някой до теб дори и най-силния човек се разболява, друго си е някои като с любов ти направи една супичка или отиде за лекарства заради теб.
Та така и аз - склонен съм да дам, за да получа.....

Та определено аз бих искал да обгрижвам жена си както и тя мен, всичко да е равномерно демек по физичните закони. Искам да получа това което искам да дам. newsm78

# 5 169
  • София
ХищщниК, разбирам те какво имаш предвид. Пожелавам ти да намериш половинка и да сте щастливи заедно.
И аз смятам, че няма нищо по- хубаво от взаимността и да си с човек, с когото имате сходни разбирания. Това е от първостепенно значение, според мен.
Смятам, че за чувствата нямат възраст и всеки има шанс.

# 5 170
ХищщниК, радвам се, в теб че има и някаква доза човечност. Дано не се изгуби в диплите на 120-те ти кила чисто физически нужди.

# 5 171
  • София
 Прав е ХищщниК. Съвременните жени са много по-облагодетелствани, ако решат да имат наследник и " да оставят частица от себе си, която да осъществи мечтите им'': могат да родят и отгледат дете и без да е необходимо да се омъжват и да търсят партньор, че и да осиновят дете им е по-лесно. А горките мъже, живи да ги ожалиш - не стига, че трябва да намерят подходяща жена( трябва да използват я чар, я пари), която да се съгласи да им роди наследник, че трябва и добре да се грижат за нея, за да не реши да ги напусне, заедно с отрока и после да поиска издръжка. Laughing
 Не е лесно да си мъж. Сега разбирам, защо гей-движението набира такава скорост.  Laughing

п.п. ХищщниК, ти гледай да осигуриш наследник, а след 20-30 години цените на полетите  в Космоса и обучението на космонавти сигурно ще станат по-поносими и достъпни.

# 5 172
  • Бургас
мъжете все по-често имат репродуктивни проблеми. по-малко да се перчат с потентността си, защото не се знае какво ще излезе, като решат да пробват за дете. и с възрастта проблемите при тях също се увеличават и шансовете за дете намаляват.

бракът по сметка е съвсем различно нещо от бракът по любов. мислех, че темата е за второто. това, че някоя е съгласна да бъде бяла робиня или болногледачка, само за да избяга от мизерията в родната си страна, мисля, че няма какво да се обсъжда. става въпрос за сделка. а там нещата са много по-опростени.

# 5 173
  • Насред хаоса
 Laughing Последните мъжки мнения затвърждават подозрението ми, че болшинството мъже не знаят що се женят. Я за да има наследник, я да не остане сам, я за да има кой да го обслужва, както го е правила мама, я за да имат постоянен партньор за секс. Все *основателни* причини да се обвържеш с някоя жена. Пък после - що не вървели браковете и връзките ...

# 5 174
  • Galaxy 13197853088
я изброй и другите 'основателни' причини .

Общи условия

Активация на акаунт