Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 512
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 175
  • София
Но пак питам- защо трябва да се женим и какво общо има това с оставянето на частица от нас?
Ако говориш за деца- бракът не е задължително условие.
Преди две седмици на конференция в Лондон се срещнах с един гей, който има 25 годишна връзка с партньора си. С тях двамата съм се срещала преди 10 години, когато бях бременна с третото...Най-безсрамно си го попитах дали са се оженили и той гордо ми показа халката - преди 5 години са подписали. После сам обясни как се е  стигнало до решението и за брак (смятали, че след 20 години заедно, без подпис, и така са си щастливи): при друга гей-двойка, явно на тяхна възраст, единия от двамата се е разболял тежко - и се оказало, че като нямат брак, партньорът няма право на глас за нищо...И тогава моя човек и неговата половинка взели да обсъждат темата...минала една година след като разрешили гей браковете във Великобритания, докато и те задвижат процедурата...е, аз се омъжих втори път поради същите причини като тях, но аз за мъж, де Simple Smile. Иначе и аз смятам, че не подписа прави или гарантира чувствата, дори обратно, в множество от случаите разваля едни хубави отношения.

# 5 176
я изброй и другите 'основателни' причини .
Либоф! Heart Eyes Heart Eyes

# 5 177
  • Насред хаоса
Я, че аз да не съм мъж?  Mr. Green Но наистина е тъпо да вземеш един ден да се събудиш и да си кажеш *Брей, трябва вече да взема да се оженя, щото вече е време, например, или щото може да остана сам*, или Бог знае по каква друга шантава причина.

# 5 178
  • Galaxy 13197853088
Не се измъквай!
Не може да критикуваш а да казваш не знам
Изброявай или признай, че пише дивотии  Sunglasses

# 5 179
  • Насред хаоса
Не се измъквам, Лаб, нито критикувам.  Не знам кой пише дивотии, за мен дивотия е някоя от описаните по-горе причини. Щото излиза, че всеки/всяка става за тая цел. Преди време в една компания питах един убавец, който се беше разделил с жена си, що се е оженил за нея. Не знаел.  Rolling Eyes Питам го като не е знаел, що е създал и деца от нея. Пак не знаел. И ето резултата накрая - разделиха се и познай кой е потърпевшият сега.

# 5 180
  • Galaxy 13197853088
ясно .. няма да кажеш, а можеше като Жаве да пробуташ една любоФ поне.

# 5 181
ясно .. няма да кажеш, а можеше като Жаве да пробуташ една любоФ поне.
най- преходното с времето или без практически последствия.
Колко ли глупости са оправдани с това. Нали любовта е сляпа, но не само...

# 5 182
  • Насред хаоса
 Laughing Е, то това е по подразбиране. Тя го каза вече. И все пак не е само либофф.

# 5 183
  • Galaxy 13197853088
И какво още?

# 5 184
  • София
Доверие.

# 5 185
  • София
много ми е чудно , тук в тази темичка няма как да няма женени "моми" , кажете мили дами кога спирате да обичате половинките си и не сте ли съжалявали че сте се задомили млади и зелени?
Не за друго но няма кой да ме убеди че след 20 год.заедно все още има любов и страст  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 5 186
  • София
Защо да няма кой да те убеди, Краси да не се е отписала от форума  Laughing

# 5 187
  • Бургас
докато няма тема в семейните, всичко е цветя и рози  Laughing

# 5 188
  • София
Laughing Последните мъжки мнения затвърждават подозрението ми, че болшинството мъже не знаят що се женят. Я за да има наследник, я да не остане сам, я за да има кой да го обслужва, както го е правила мама, я за да имат постоянен партньор за секс. Все *основателни* причини да се обвържеш с някоя жена. Пък после - що не вървели браковете и връзките ...

Tired На същото мнение съм. Когато съм питала мъже защо са се оженили или защо искат да се оженят, получих абсолютно същите отговори. Ама 1:1.

# 5 189
Laughing Последните мъжки мнения затвърждават подозрението ми, че болшинството мъже не знаят що се женят. Я за да има наследник, я да не остане сам, я за да има кой да го обслужва, както го е правила мама, я за да имат постоянен партньор за секс. Все *основателни* причини да се обвържеш с някоя жена. Пък после - що не вървели браковете и връзките ...

Tired На същото мнение съм. Когато съм питала мъже защо са се оженили или защо искат да се оженят, получих абсолютно същите отговори. Ама 1:1.
Какъв отговор очакваш от човек на 35+ мъж/жена ?

Общи условия

Активация на акаунт