Електронни четци - V

• 54 648
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема  Hug.
la vida loca, към моя Кирчо имаше зарядно, но по американски стандарт. От една железария си купих преходник и ползвам него. Много е удобно, защото при зареждане през УСБ не може да се чете, докато в ел. мрежата четенето и зареждането едновременно не са проблем.
Иначе наистина момичетата бяха писали различни модели телефони, чиито портове съвпадат с киндъловите, но просто не помня за кои модели ставаше дума.

# 16
Аз в повечето случаи го зареждам през компютъра, но няколко пъти е зареждан и със зарядното на HTC. Няма никакъв проблем  Peace

# 17
  • София
Общо взето може да се зарежда с всяко usb зарядно с подобни параметри като на това за киндъла:
INPUT (AC): 100-240V, 50/60Hz
OUTPUT (DC): 4.9V, 0.85A

# 18
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Диамантче, Вени  Hug
Открих поста на .Ели,  където си спомням, че се говореше за зареждане през зарядно за телефони Simple Smile
Цитат
Вече година и кусур (от самото начало) зареждам с накрайника от зарядното на iPhone-а или на HTC, което ми е под ръка. Няма никакъв проблем.
Сега смятам да се разтърся и да се снабдя със зарядно ... било за телефон, било от Амейзон, че това чакане да се зареди от пс-то без да чета ме побърква  Joy

# 19
  • София
la vida loca, можеш да четеш и докато зареждаш от компютъра. Просто от компютъра цъкаш десен бутон на Киндъл и натискаш Eject без да вадиш кабела след това. Така хем можеш да четеш, хем Киндъла не спира да се зарежда. Идеята на това е, предполагам, да не ровиш из менютата докато се преточват книги от компютъра за да не се бъгне Кънчо

# 20
Да се включа
- за зарядните - всяко мини юсб зарядно, примерно за смартфон или блутут-хендсфрий върши работа, моя го зареждам със зарядни за Галакси, HTC, Плантроникс.
- за рекламите - рекламите имат определен лимит на показване и когато не се закача за интернет след изчерпването на този лимит, моят показва само една картинка с буквички и ме моли учтиво зда се закача за да ми покаже последните Специални предложения

# 21
  • Варна
Имате ли проблеми в това студено време? Моят тъч разлиства първата страница по-бавно понякога и вчера бая се спече, направо си блокира. Рестартнах и го метнах на зарядка почти пълна и сега се държи по-прилично. Аз само го разнасям из чантата, не чета по спирки и навеси..
Иначе и моя си плаче за рефреш на рекламите, само детo няма къде да хване wi-fi  Mr. Green

# 22
  • Казанлък of all places
Философски off по темата за Киндълите и тяхното притежание в семейството: в едно семейство трябва да има минимум 2. Един , който си е лично мой и един за ВСИЧКИ други четящи.  Simple Smile

# 23
  • в тристайна гарсониера :)
Философски off по темата за Киндълите и тяхното притежание в семейството: в едно семейство трябва да има минимум 2. Един , който си е лично мой и един за ВСИЧКИ други четящи.  Simple Smile

Ха-ха абсолютно съм съгласна с теб!
  bouquet за темата.

# 24
  • София
November, не го знаех този трик! Исках да го пробвам сега, но имам един лично мой Киндъл, който в момента се ползва от сина ми  Crazy. Това е в пълно потвърждение на думите на философския офф на Анги.

# 25
- за зарядните - всяко мини юсб зарядно, ...

Joy Това искам да го видя !!!

Би ли пратила (постнала) снимки как изглежда USB порта на Киндъла след като му натъпчеш mini USB-то в него Confused

# 26
Някой ползва ли четеца си при спортуване в зала (пътечка, кростренажор, колело)? Вибрациите, подрусванията и подобни не се ли отразяват кофти?

# 27
Просто запис Grinning Моят К. засега се държи идеално, трета седмица без зареждане, чета всеки ден по около 2-3часа. Наградих го с червена дрешка, много му ходи Peace

# 28
  • USA, Steak State
- за зарядните - всяко мини юсб зарядно, ...

Joy Това искам да го видя !!!

Би ли пратила (постнала) снимки как изглежда USB порта на Киндъла след като му натъпчеш mini USB-то в него Confused

Не схванах малко закачката, но последните USB зарядни, които пускат на пазара с новите телефони изглеждат така:
Предполагам е искала да каже micro USB.  Mr. Green

# 29
Някой ползва ли четеца си при спортуване в зала (пътечка, кростренажор, колело)? Вибрациите, подрусванията и подобни не се ли отразяват кофти?

Марлела, аз редовно си чета на Кайндъла, докато въртя педалите на велоергометъра - иначе ми е ужасно скучно Sunglasses
Няма никакъв проблем - но пък при велоергометъра няма подрусвания, нито кой знае какви вибрации.

Общи условия

Активация на акаунт