На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гледах видеото, пълен потрес #2gunfire

Но съм съгласна с Ноеми, че това са супер редки изключения, по-често срещано е неглижирането, недостатъчното внимание към детето, оставянето му да мрънка в кошарата. Но да си помислим колко майки и сами го правят, да не говорим за детските ясли.

Ако човек е мнителен, и препоръка от кралското семейство да има детегледачката, пак не би й се доверил. Вярвам, че майката може да усети кога нещо не е наред инстинктивно - по поведението на гледачката и най-вече на детето. Представете си как ще реагира то всеки ден при вида й, ако тя го тормози и не му обръща внимание. Та споко, няма място за излишни притеснения Peace

В тоя ред на мисли, моя приятелка си избра детегледачка от детската площадка - беше я наблюдавала как гледа друго дете. А до нас има частна занималня с 6-7 деца, ако знаете едната учителка как истерично крещи по тях ooooh!

# 76
  • София
Това гледахте ли го? http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1941618229-Kak_d … etegledachka.html от 13та минута После пак няма да си сложа камера  #Cussing out
Peace Peace Peace
Ето защо съм върл противник на детегледачките! Бабата може да не ги възпитава добре, но поне съм сигурна, че ги обича!
Лейди Ейнджъл, вашата идея ме накара да се замисля... Може би, ако има камери... Ама звук предават ли?

За съжаление в нашия случай няма друга опция освен детегледачка или частна ясла на този етап. Да, камерите предават и звук.

# 77
eх, аз нещо не мога да се съсредоточа! Чета ви, ама нищо не виждам  Crazy

Емата днес поне хапна и закуска и току що обед, , ама ние ядем 3 пъти на ден, друтото е кърмене.

А за детегледачките е много относително, аз самата съм гледала две деца,близо  година и половина. Честно да ви кажа толкова много ги обичах, особенно малкия, вече минаха близо 12 години1 ама все ги мисля и ми е тъжно, че сигурно не ме помнят. Иначе в началото бях много неадекватна, хич не знаех кво да правя с тях, а след тва.... направо фурия   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
  • София
Тъкмо си написах поста и ми се рестартира компютъра  #2gunfire Как се изнервих, ама карай
И мене нещо ме е домързяло, но сутринта си посвърших работата и сега пия кафенце на компютъра, а детето спи.

ЧРД на днешните рожденици- бъдете живи и здрави, мили деца!
Голямо оживление тук от няколко дни или от вчера насам- приятно чувство за хумор, да ти е кеф да четеш. Какарала- и аз фен  Laughing Ударила те е музата.

Иначе и ние сме на 5-кратно хранене, първото и последното са АМ, към 7 сутрин и 8:30- 9 вечер. Към 9:30 сутринта попара, кус-кус, кисело мляко с бисквити и плод. На обяд малко супа и основното от кухнята, към 17 десерта от кухнята. Мед не съм давала още заради ботулизма, иначе свекърите имат кошери в Родопите и имам качествен на разположение като дойде момента. За маслини не ми е идвало на ум, ще пробвам.

Това за гледачките няма да го гледам, стигат ми коментарите, сигурно е потресаващо.
Ми май още неща исках да пиша, ама пак забравих. Явно ще трябва да почна да отварям по 2 прозореца. И да се похваля, че този уикенд сестра ми и гаджето й съобщиха че ще се женят в края на юни и съм много доволна, чакам с нетърпение. Обичам на ходя на сватби, особено чужди  Mr. Green

# 79
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ,МАРТИН,ГАБРИЕЛА И ДЕЛЯН,МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!

Видеото още не съм го гледала ще го направя по късно.Моето мение е,че в детските градини и ясли е много трагично.От скоро започнах да сондирам мнения за яслите е нямам думи.В една от яслите отделят децата които плачат в самостоятелна стая за да не разревавали другите деца #Cussing out.Незнам как ще пусна Божидар на ясла.За съжаление нямам на разположение баби.
За млякото давам кисело мляко ( домашно)защото по никакъв начин не можах да накарам малкия да пие АМ.

# 80
Гледах току що филмчето,ама честно казано малко преувеличено ми се струва цялото това поведение Rolling Eyes Или пък аз съм много наивна newsm78 Чак пък така да се отнасяш с дете,нещо....
Може и да греша,незнам Tired Не може чак толкова грубост да има в тези взаимоотношения,нали все пак това е Човека ,на когото си поверил детето си Thinking Би следвало поне малко да го познаваш.....Толкова умело да успееш да се прикриеш Rolling Eyes В такъв случай - наистина камерите ще свършат работа Peace

Тути Много гадно Confused Какви са ти вариантите?

# 81
  • София
Аз се потресох от видеото именно защото и аз като Инка съм гледала една малка кукличка когато бях студентка и за мен това беше приятен начин да си изкарам малко парички,тя не говореше още,на 1 годинка беше,но си показваше много добре чувствата и че ме харесва и ми се радваше сутрин като ме видеше,незнам имало ли е или не камери в домът им,честно казано въобще не ми е идвало тогава това на умът,но родителите бяха доволни от мен и аз от тях,отнасяха се мило и коректно с мен.
И за яслите да кажа,че също си зависи-синът ми ходеше на ясла с кеф,макар че беше много залепен за мен и смятам че му е било хубаво там щом реагираше положително като го оставях и взимах.

# 82
  • Варна
ЧРД на днешните рожденници Даниел на мама Грозното пате,Мартин на мама 4arli96 ,Габриела  на мама Toni4ka и Делян на мама ЯницаЧ  bdbaloni
Дейзи и на мен тортичката ти ми изглежда мноого съблазнително!
За к-то мляко-давала съм Бор Чвор,но и аз знам че има разни примеси вътре.Иначе по-често вземам розова Елена с пробиотик.За Алфатара Ноеми беше споменала,че са им хубави продуктите и бях намерила в Карфур.Вече не си спомням кой точно продукт беше,но ми е останало,че беше хубаво "нещото".Бенджи ти къде намери млякото?Аааа и какво стана с Протопопова,ходи ли?
Вики си заспива гушнат до мен,сучейки.Не се тръшка особено,бих казала ваобще.
Яде 3-4 пъти твърда храна.За менюто/кой питаше Embarassed/-погледни в сайтовете на някои от частните кухни.Могат да се краднат разни идеи Peace
Офф още имаше,но забравих.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 21:30 от gali&presi

# 83
  • Пазарджик
Гъбка  Hug все още не съм получила отговорът или аз не успях да си задам правилно въпроса.Ще се консултирам и с нашата счетоводителка,но ми се ще да имам още едно компетентно мнение.
Много неприятно ме изненада моя шев,не че парите от майчинството са много,но все пак си е някакъв доход.Единственото което със сигурност знам е ,че сега не мога да се върна на работа.Намеренията ми бяха от септември да я пусна на ясла за да може да се адаптира в по меко време без много бацили.Гадното е ,че и с нова работа и хора ще трябва да се сблъскам  Cry по време в което Нелката започне на ясла да ходи.

И аз се престраших да гледам въпросното клипче,ТОВА Е УЖАСЯВАЩО ShockedНо според мене това са болни хора,с объркано съзнание,способни на всякаква жестокост,историята знае много такива "личности"
П.С.получих отговор-Гъбка Hug

# 84
  • sofia
Тути, ще те съкратят ли?
Отиваш на трудовата борса. Пиши на Вал тя това работи все пак. На мен ми помогна веднъж, че не ми беше ясно.

# 85
Мацки, гледате ли BTV Lady? Че ние сма към близу и го нямаме. Дават ли нещо интересно?

# 86
Леле, а това за бавачките е ужасно. Горките дечица! Sad

# 87
Тути - според мен децата най-добре напролет да тръгват на ясла /или градина/ Peace Ако можеш тогава да я дадеш - по-добре Peace Все си мисля,че тогава и през лятото бацили най-малко. Голямата ми дъщеря тръгна на детска градина септември - е питай ме,какви ли вируси не донесе, а и тогава се застудява,извеждат ги децата спали,недоспали навън,потни... и изстиват.
Мое мнение,просто го споделих Peace

# 88
  • София
Тути,надявам се да ис получила добър отговор Hug
Като стана въпрос за ясли и градини моля Ети да сподели как отложи тръгването на Ивка на ясла от септември до януари,аз също мисля така да направя?

# 89
  • Пазарджик
Рал,права си ,но много малка ще да е на пролет newsm78

Общи условия

Активация на акаунт