На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
mrm, само за яслите е сега. ОДЗ-та през април или май /не съм сигурна/.

# 676
Ние пък нямаме напредък нито в заспиването, нито в оставянето в нейното легло. Дере се до посиняване (е...малко преди това я взимам, че ми се къса сърцето)
Но пък имаме напредък в яденето - йей..
За родилните петна- червените изчезват с времето, кафеникавите - НЕ - за цял живот  Wink
Болните - бързо да оздравяват.
Рая не само, че през деня не се спира - способна е 6-7 часа да стои права и в движение, но и докато спи е като пумпал. Все едно тича на сън - то не е ритане, бутане и въртене. КАкви ти одеяла - скоро очаквам да се измуши от пижамата откъм главата.
Ети  Hug Hug
Христиана - подкрепям те. Тук ако 3 дни вали дъжд, на 4-тия е обявено бедствено положение... Падат дървета, къщи се наводняват, евакуират хора, улиците са като реки. Не е като да нямат техника и ресурси - просто не могат да смогнат.

# 677
  • София
mrm, за класирането за май-малката група ли питаш? Ако да, класирането и за ОДЗ, и за СДЯ е на 5 май. Просто ОДЗ-тата още не са си обявили местата (очаква се в края на февруари), както и някои СДЯ. Нито едно класиране за нашите януарчета не е минало досега, защото за нас не важат междинните.
Дано го обясних добре.

# 678
Ето я и другата гладуваща- държа фронта! По едно време бях супер огладняла, но сякаш ми премина вече.

Еления, не го смятат млякото за твърда храна, а пишеше, че не може твърди храни, а от течните млякото е забранено(както прясно, така и кисело), също така и алкохола. Аз не се изразих правилно.

За лекарствата- добавям и за катар на горни дихателни пътища(кашлица, но не слязла надолу) Мукоплант

# 679
Бенджи днес си мислих за вас, все още ли спират водата и тока от време на време в любимия ми квартал?

# 680
Бенджи днес си мислих за вас, все още ли спират водата и тока от време на време в любимия ми квартал?
Сякаш скоро не се е случвало, под скоро има предвид последния месец.  Mr. Green
На Коледа ни спря тока за 2 часа, добре, че успяхме да вечеряме преди това, ама беше авария, де Rolling Eyes
Водата ни сменяха водопровода, копаха, струваха, ама половината абонати още сме на страите тръби, а другата половина ги вързаха вече към новите!

# 681
Сякаш скоро не се е случвало, под скоро има предвид последния месец.  Mr. Green
На Коледа ни спря тока за 2 часа, добре, че успяхме да вечеряме преди това, ама беше авария, де Rolling Eyes
Водата ни сменяха водопровода, копаха, струваха, ама половината абонати още сме на страите тръби, а другата половина ги вързаха вече към новите!

Ох, няма да забравя като бях бременна с Явор как нямахме вода по 3-4 дни  ooooh!

Ети, голямо гуш  Hug

За щастие бабата на мм няма да я оперират, първия ортопед при когото са били явно е искал да вземе пари по клиничната пътека  Tired утре ще я наместват ръката. Милата жена много се е измъчила  Tired

Бубе, как са бузките на Влади, дано са се оправили вече.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 20:26 от Бебешондел

# 682
  • София, Лагера
Само не разбрах како Рала Лилия Попова с какво те превъзхожда...
С увереност и самочувствие  Wink Peace има и друга дума, ама не е хубава...  Wink Трябва да си много смел, за да станеш министър без експертен опит, без образование...

но след феномена Калинка вече не ме учудва  Whistling

# 683
Етомира Hug аз тези дни си мислех за теб, но мислех че си започнала работа и затова не пишеш. Надявам се скоро да си тук при нас и да си добре! Hug

Рал Hug питах те за каката, защото аз като малка бях точно това, което описваш сега за нея...Бях много срамежливо дете....но вече не съм! Simple Smile

Буби, честито на приятелката ти!  bouquet

На всички болни пожелавам бързо да оздравяват! Praynig

Успех с приспиването нямам. Само на ръце. Опитах се няколко пъти да легнем на спалнята, гушках, пях, разказвах приказка....стои 5-10 минути и изведнъж скочи и стане. Не мога да го оставя да плаче, просто съм такава.

Обезсолявам сиренето, семки не давам - много съм страхлива с тези дребни неща.
Съвсем скоро пък Самуил са задави ужасно някак си от пасиран банан с каша...направо ми изкара акъла ooooh!

Идеята за лекарствата ви е страхотна, имам нужда.

Нощни  Hug разбирам какво изпитваш...защото съм го чувствала...Колкото пъти искаш го казвай тук, стига да ти олеква поне малко...

По другите теми няма да се включвам. Peace

Стоенето вкъщи не ми се отразява много добре... Tired Четох ви доста, но за съжаление пак пропускам някого...

Спокойна нощ! Hug

# 684
Ами и с размера на ханша си/ аз пък затова се опитвам да я догоня и то доста успешно/ и цената на дамските чанти. Mr. Green
И все пак и с доста експертни умения, които вече няма да наваксам и да натрупам Sad Което съответно рефлектира във факта, че мойта заплата е 3 цифрена, а нейната 5.
Иначе е прекрасно да си реализиран в професията, прекрасно е да работиш това, което харесваш и това да те храни и не само. Даже толкова прекрасно, че аз не познавам хора с такива професии, поне от мойте познати няма.
Горе долу съм стигнала до извода, че човек като е млад и безгрижен гони идеални цели, като се натрупат задълженията започва да гони материални.
Аз не харесвам професията си, но я уважавам, защото ми докарва някаква прилична сума финикийски знаци в края на месеца и се опитвам да я упражнявам така, все едно я харесвам.
Но при мене просто с годините приоритетите ми се подмениха и кариерното развитие остана на заден план, затова пък много държа на кариерното развитие на ММ hahaha Така държа, че на моменти му идва да ме хване и да ме стисне за лебедовата шийка
Но като видим дебелия край знаем да затегнем яко колана, имаше един период дето по една седмица ядяхме картофена салата, оттогава такова чудо не ям
Мен това, което ме отчайва много е, че вече дойде момента в който трябва да помагаме и на едните баба и дядо финансово, а нямаме такъв доход, виждам, че се опитват всячески да се оправят сами, но на една възраст вече няма никакъв шанс. Но ще се справим, ще си помагаме взаимно и ще се наместят нещата
Мрм, и аз доколкото разбрах от целия хаос с приема някъде май месец ще излезе класирането за ОДЗ-тата, и евентуално най-рано септември - октомври могат да тръгнат децата

Мелонче, направо си се заела с обречена кауза. Аз имам чуството, че в Харвард се влиза по-лесно отколкото в софийско детско заведение . Възхищавам ти се, но си признавам с ръка на сърцето, че ако има кой да ми уреди нещата по втория начин, няма да се замисля
Обаче няма, така че и аз съм в таратора с яслите. И ние нямаме баба, която да го гледа постоянно, а 600 лв на месец за частна ясла мога да си позволя за един мнооогооо кратък период от време

Аз имам 1 шкаф с всякакви бебешки лекарства, повечето дори не са отваряни, но някакси ми е спокойно като знам, че ги имам

Пак стана много дълго, не знам откъде се извъдих такава всезнайка и то като се има предвид, че като дете бях толкова срамежлива, че не можех да си кажа името от притеснение. Това понастоящем никой не го вярва Grinning
Лека нощ, отивам да спя, че нас ни мъчат яко зъби и ако изкарам втора безсънна нощ утре вече съвсем няма да знам на кой свят съм

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 21:02 от kak@r@la

# 685
  • София

Клече и аз много харесвам идеята за списък със спешни лекарства и имам такъв, но може би е по-добре да пращаме предложения на някой, който да ги систематизира и сложи на първа страница за да не става много дълго тук.

Като попълвах списъка за лекарствата и аз си го мислех,ама там си остана Mr. Green

Който ще пуска новата тема, просто да го има в предвид  Peace

# 686
Да ви кажа ли аз, като мед лице какви лекарства имам за бебето - Панадол и Проспан, дето си ги мъкна по остта Плевен - София-Плевен. Имах и свещички Ефералган, но са неприложими, щото са за малки бебета.
А за мен и ММ имаме аналгин и аспирин, но тях ги е купувал ММ за себе си, и аз се възползвам, като ме зацепи тиквата.
За кучето са един куп..., ала пак ММ ги е купувал.

# 687
Ами и с размера на ханша си
Това беше единственото, за което и аз се сетих ама не ми беше удобно да го спомена  Grinning
Аз познавам много хора, които са се реализирали прекрасно в професиите си и изкарват много добри пари ама то пък при познатите ми жени кариерното им развитие е в повечето случаи за сметка на личния живот.
Та както каза Ноеми /май/ няма рай.

# 688
Някой чел ли е биография на Елизабет Тейлър? Иска ми се да прочета нещо таква на нея или на Грейс Кели  Thinking

# 689
  • Сандански
След Илия и Божидар е с 38.2,а мене ме сърби гърлото и умирам от студ  Tired Да ни е честит вируса ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт