ОБЗОР 2013

• 84 054
  • 551
  •   1
Отговори
# 240
Mrs. L, много благодаря за отговора   bouquet.

Изпращам запитване до първия комплекс още сега.

Клиф Бийч го гледах много внимателно и реших, че с тези стъпала и неохраняем плаж, не е точно каквото ми се иска. Иначе изглежда чудесно.

Hug   bouquet

# 241
Да, това е недостатък на Клиф Бийч определено  Peace

# 242
Обзор Бийч е Вашето място! На самия бряг на морето, много хубави, светли, чисти и просторни апартаменти. Има възможност за доплащане на закуска и вечеря, но това е само допълнителна опция, по Ваше желание.
Други възможности са комплекс Сънрайз /първия комплекс от ляво при влизане в Обзор, посока Варна, не е на самия плаж/ или комплекс Галерия /най-новия в сравнение с другите 2, най-отдалечен от плажа/. Това се сещам на прима виста.

# 243
Препоръчвам ресторанта на х-л "Дуков" и бистрото "При Таня", където правеха страхотни пици на жар. А и хотела ни беше точно до бистрото, така че ни бе удобно. За тези, които си търсят малко семейно хотелче да го препоръчам и него: http://dafmin.com/
Никъде няма цени обаче,някой да се включи с информация?

# 244
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, ние запазихме за август в Каза Мартинез, но имам конкретен въпрос - някой , който е бил там може ли да каже дали от първи етаж морето се вижда, защото нямаше свободни стаи на 2 и 3 , а пък от едната страна на хотела пред него на снимките се вижда някакво заведение на плажа . Гледах, гледах и не мога да преценя дали гледката ще бъде много отрязана, а все пак запазих там заради изгледа и имам време до утре да реша преди да изпратя капаро. Много ще съм благодарна, ако някой може да даде мнение. Имаше една мама , май се казваше Деситка, която помня, че го е посещавала хотела, дано види въпроса ми =)

# 245
  • Sofia, Младост 3
За хотел Даф има тази информация в интернет, но е добре да се звънне и да се пита най-добре.

http://bghotelite.com/prices.php?id=1913

# 246
За хотел Даф има тази информация в интернет, но е добре да се звънне и да се пита най-добре.

http://bghotelite.com/prices.php?id=1913
Миналата година в началото на август двойната стая беше 50лв.

# 247
  • София
Здравейте, ние запазихме за август в Каза Мартинез, но имам конкретен въпрос - някой , който е бил там може ли да каже дали от първи етаж морето се вижда, защото нямаше свободни стаи на 2 и 3 , а пък от едната страна на хотела пред него на снимките се вижда някакво заведение на плажа . Гледах, гледах и не мога да преценя дали гледката ще бъде много отрязана, а все пак запазих там заради изгледа и имам време до утре да реша преди да изпратя капаро. Много ще съм благодарна, ако някой може да даде мнение. Имаше една мама , май се казваше Деситка, която помня, че го е посещавала хотела, дано види въпроса ми =)

Здравей. Аз бях миналата година, да, и тази година сме пак там от 4 до 9 август. Вие в кой период сте, засичаме ли се?
За изгледа към морето: До колкото си спомням, стаите са по 6 на етаж, като на 1-я може би са по-малко, защото мисля, че има и някакво помещение за собствениците или персонала. Според мен в стаите с начални номера, които са от към големия хотел в съседство-Лука Хелиос Бийч (прим. 101/102, не знам как е точно номерацията на 1 ет.) морето се вижда... От следващите предполагам, че не, точно заради плажните заведения.
Ето една моя снимка на хотела, направена от плажа. Така като гледам, ако на 1 етаж има само 2 стаи (двете тарси, които се виждат), и двете имат изглед към плажа. Най-добре ги питай по телефона.  Peace

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 09:19 от desitka*

# 248
  • Sofia, Младост 3
Desitka , мерси за отговора, по телефона ни казаха, че си е с изглед към морето, но аз чак след това се загледах в заведението пред хотела. Мисля, че дори и да не е цяла, все пак има достатъчно гледка - поне странично. А иначе ние сме чак от 16 август, всичко беше заето преди това =) Аз обожавам нощни разходки по обзорския плаж и затова държа да сме на първа линия, с нетърпение чакам да отида и да потъна в спокойствието на вълните нощем =)

# 249
Dobar den!Iskam da popitam za kvartiri v Obzor i ako moje 12lv na leglo da se vkaram v taq razpiska,za6toto 6te badem  az,beboka,majo i babata.
Mislihme da hodim na kamchiq v bungalata,no kato gledam v drugata tema mnogo otrizatelni otzivi sa dali,razpitah i maikite tuka kadeto se vijdam s tqh i te kazaha che sa6to ne sa dovolni i mn mrasno bilo,rekata se vlivala v moreto i bilo mrasno,komari,vodni zmii.

I vse pak o6te se chudim mejdu kamchiq i obzor,6te se radvam da mi pomognete.
Izvinqvam se che pisha na latinecata.

# 250
# 251
Само не разбрах къде е 66 лв за лайт инклузив ?

Пакети All Inclusive Light:

3-дневен пакет за двама, настанени в двойна стая, на цена 592 вместо 690 лева
------------------------------------------------------------
Пакети с включени закуски:

2-дневен пакет за двама на цена 262 вместо 328 лева

# 252
Подвела съм се по заглавието. Посипвам си главата с пепел ,ако съм те подвела #Cussing out

# 253
  • В.Търново
Искам да попитам тези,които са почивали в Мирамар.Апартаментите там как са разположени.Едно цяло помещение ли е или е с отделни стаи?И колко са те?

Ако в двойна стая се настанят възрастен с едно дете на 10-11г. как ще ги таксуват?

# 254
  • София
Момичета,
а от най-отдалечения Сол Луна има ли вече начин да се стигне до някой от следващите съседни, евентуално Риу Хелиос и Обзор по нещо като алейка или чер път, не по брега. Да става за разходка.
Бях там 2010, но с бебешка количка, не се стигаше до никъде.
Питам ако са се променили нещата, евентуално за догодина?

Общи условия

Активация на акаунт