Британците, британците! - тема 46

• 20 145
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!

Ванеееее, жива да си!  smile3532 smile3532 smile3532

Предупреждавам - днес съм на шерлокска вълна, без някаква определена причина и цял ден ще ви къмбърбача и фрийманствам.

Benedict Cumberbatch dancing  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 286
искам най-официално да замоля Соня да ми даде пълната рецепта на пилешките хапки с къри и пармезан, които бях тръгнала да готвя малко преди да се събудя, благодаря предварително.

Четвъртък? Отсега?

Кат нищо. След кратко събуждане, сънувах, че ям некви други пилешки хапкки в компанията на Цеца, която ми се оплакваше от снобизма на обща приятелка. пък Ясно е какво ще готвя за вечеря поне.  hahaha

# 287
Привет!
Пуци, ти ме гръмна направо! Joy Я кажи после рецептата, щот аз не знам такава манджа Joy

Снощи изгледах два филма от Shakespeare retold - Много шум за нищо и Укротяване на опърничавата.
Много доволна! Grinning
Благодаря, че ги препоръчахте!

Забравих да кажа - Руфъс Сюъл какви бедра вади, умрях от смях! Обаче много добре се движеше на токчета Joy

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 10:43 от Red Sonja

# 288
  • Ænima/Albuquerque
След кратко събуждане, сънувах, че ям некви други пилешки хапкки в компанията на Цеца, която ми се оплакваше от снобизма на обща приятелка.

Обича Цецеhahaha

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я, хапки Mr. Green. Като сготвите, метнете една на бедната гладница Flutter

След снощния филм окончателно се отказвам да се мъча с шпионски сюжети- надали ще намеря по-добър филм в жанра,а дори и този не ме грабна Rolling Eyes. Гари за него ли има номинация за оскарче? Ако да, заслужена е Grinning.

# 290
  • Ænima/Albuquerque
О, забравих да кажа! Изгледал "Кевин" снощи. Силно впечатлен от филма. Силно. Тилда - президент!  Mr. Green

# 291
# 292
Сарки, знам, че няма да се мернеш в кино-клуба, затова да те питам тук- как мислиш, майката ли беше виновна за това, в което с епревърна Кевин?
И да, силен филм, за мен най-силният тази година Simple Smile

# 293
О, забравих да кажа! Изгледал "Кевин" снощи. Силно впечатлен от филма. Силно. Тилда - президент!  Mr. Green

Като и дадат БАФТА, не ни дреме за златния чичко   hahaha

# 294
 hahaha hahaha hahaha

# 295
  • срещу двата комина :)))
дубрутру  Hug
аз снощи гледах Тинкър-а, много съм доволна, а тия мъже  Heart Eyes а пък моя подопечен Марк Стронг беше връх, как може да е толкова прекрасен  kiss

# 296
И Пуци питах, и тебе ще питам- кой беше тоз Марк newsm78?

# 297
  • Ænima/Albuquerque
Като и дадат БАФТА, не ни дреме за златния чичко   hahaha

БАФ-ТА! БАФ-ТА!  hahaha

Сарки, знам, че няма да се мернеш в кино-клуба, затова да те питам тук- как мислиш, майката ли беше виновна за това, в което с епревърна Кевин?

Абсолютно не. Natural born psychopath. Тя беше перфектна, предвид какво отглеждаше.
Изумих се от търпението на тая жена към това скапано малко лайно, простете френския, но епитетите, които ми идват са далеч по-неприлични.
Аз ако бях, щях да си го излежа с чиста съвест, олигофрена му с олигофрен!
Ей на, пак почнах да се ядосвам!  hahaha

# 298
Ауу, най-накрая някой на моето мнение Hug Hug Hug. От това дете ме побиваха тръпки Embarassed. А тя милата колко го обичаше, и как се радваше на всеки подхвърлен кокал Cry. Най-много ме потресе, че в онази мизерната къща, в която живееше накрая, детската стая беше неговата, а не на момиченцето, сякаш винаги са били само тя и той, и го чака всеки момент да се прибере вкъщи...

# 299
  • срещу двата комина :)))
И Пуци питах, и тебе ще питам- кой беше тоз Марк newsm78?
в Тинкър-а  този ,  a иначе този а какъв глас има  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт