Седмокласниците мили Втори срок ще борят с нови сили- тема 3

• 54 152
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • В най - голямото село
Дано не им вземат...
Но пък е по - добре да не ни мръзнат децата.

# 136
  • София
В заповедта пише "преструктуриране на учебното съдържание", т.е. няма да им вземат дни от ваканцията.

# 137
  • София
Айде, честита ваканция до края на седмицата!

# 138
  • София
Хайде една непредвидена ваканция Mr. Green

# 139
Ще ни дойде добре ваканцийката. То е ужас навън...Днес трябваше да ходи на урок и ходи с такси.

Не мога да не се похваля- пробно по БЕЛ при учителката по БЕЛ- оценка 5.44. Има проблем с времето. Трудничко се побира в него. По- ми е бавничка мадамата Simple Smile

Анушка, Деси бързо да се оправя! Praynig

# 140
  • София
Навън е наистина страшно непроходимо. Тази ваканция е дабре дошла, но после това препускане, за да си наваксат материала /нали няма да се отучва/  #2gunfire #2gunfire После ще е за сметка на затвърждаването и упражненията.

# 141
Аз съм доволна, защото на детето днес му отне 45 мин., за да стигне до училище, а живеем само на 4 спирки. Съответно закъсня за първи час.

# 142
  • София по рождение
4,94 на пробен изпит по БЕЛ
За ваканцията съм доволна, дори днес звънях в МОМН и дадох предложение за ваканцията.) Отиването ни до училище беше кошмарно преживияване. Като чух, че и утре ще вали и ще се застудява, се обадих.

# 143
  • Добрич
Миме, браво на момичето ти!   bouquet
Имай предвид, че скалата по която работи нашата госпожа дава с около 10-15 стотни по-ниска оценка. Така че вие имате доста над 5,50.Simple Smile
Ние сме със скромното 4,84. т.е. 71 точки, изчислено по 2 други скали е 4,94 или 5,03. Пак си е  нисичко, де. Като се има предвид, че по математика не очакваме чудеса, там ни е мъката. Confused

Иначе май се измъква от грипа, пу-пу!

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 08:20 от anuschka

# 144
Да...нищо че има 5 за срока по БЕЛ в училище...
Анушка, не знам за твое успокоение или не: на една колежка момчето е все първо по състезанията по мат, а тя казва...е не се знае...на изпита всичко става...
Та може и чудеса да станат...може и грешки. Нищо не се знае...

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 13:39 от пРостО кИриЛизАциЯ

# 145
  • София
И ние в редиците на болните - преди малко вика "спи ми се", кога погледнахме, тя с температура, сополи, леко болки в гърлото и кашлица. ИЗпуснахме ЛЛ, та ще видим. Иначе добре завърши срока, има петица само по физическо, ама там не придирям.

# 146
  • София
Момичета, някой беше давал линк към dox със сборник със задачи за PISA. Намерих го назад, но не се отваря. Може ли някой, който го е свалил да ми го прати ? Благодаря ви много.

# 147
# 148
  • София
пРостО кИриЛизАциЯ, хиляди благодарности!

# 149
Няма защо. Дано помогне.

Общи условия

Активация на акаунт