Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 865
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 60
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, то фондана аз лично винаги го чопля.
Иначе картинката ние им я изпратихме на мейла, нямаха я в каталога. Бяха и много точни с доставката

# 61
  • София

Но пак ми се струва,че фондана е много дебел. Мен лично това ме дразни, защото не се яде и всички чоплят вътре пълнежа, а в нашия случай и той не беше сполучлив.

Тази година живот и здраве мисля да заложа на Вега.
Ха, не се яде, питай моята щерка, която снощи изяде малката русалка, пък тя хич не беше малка. ooooh!
Между другото фондана на Вега е значително по-тънък от този на Бейби флай. Peace

# 62
Wilma, честит рожден ден! Hug Много хубави изглеждат и двете торти.
И нашия РД мина вчера - от Вега се справиха много добре - поръчах 2 торти -1 за ДГ и 1 по-малка за вкъщи, с баварски крем, тема - Малката русалка /в последния момент смени концепцията  Wink/, страхотни станаха и двете, детето е доволно! Peace

Мерси!  Hug Честит ви и на вас!   bouquet

Най-важното е да са доволни децата на празника си Simple Smile
И моето много си ги хареса - и 2-те, даже и 3-те, защото имахме още едно издание с баба и дядо, но тогава минахме с бисквитена торта, нашарена по-веселичко Simple Smile

# 63
  • софия
Chestita baba marta

# 64
  • sofia
Добре, че отворих темата.....мъжа ми утре е рожденик и се чудех от къде да взема нещо готово...Чочко ги бях забравила.
4-5 пъти съм взимала готови торти (не по поръчка) от сладкарницата в Гео Милев и винаги са били хубави и пресни. Много леки и приятни. Като база за сравнение, пълнежите на Неделя са ми тежки.

# 65
  • София
 Здравейте, изчетох последните 10, 15 стр. от темата, краен вариянт май ще е Вега..Препоръчаха ми цех за торти Сетко, моля за отзиви Simple Smile

# 66
Здравейте да се включа и аз тъй като ни наближава рождения ден. Миналата година поръчах от бейби флай и аз бях много впечатлена от това което е в сайта им. Но останах разочарована и мисля тази година да не се възползвам от тях. Миналата година бяхме избрали торта цифра с фигурки 3 прасенца и багери и колички като писта (сложно, но такова беше желанието на сина ми:)). Дойде дъгоочаквания ден и отваряйки картонената кутия цифрата беше обърната обратно на надписа (цифрата е 3) едното прасенце беше смачкано, хайде както и да е с външния вид, но беше много суха и като цяло не ни беше вкусна тортата.
Иначе давам едно рамо на Вега две години сме поръчвали от тях и са били перфектни и с доставка и с вид и с качество и вкус.
Тази година от детското клубче ни дават да избираме между Лагуна и Скайлайн, та се чудя?
От Лагуна ми се струват някак си доста скъпи, но не знам.Виждам хубави отзиви за Скайлайн, моля препоръчайте пълнеж от там?

# 67
  • София
От Лагуна ми се струват някак си доста скъпи, но не знам.Виждам хубави отзиви за Скайлайн, моля препоръчайте пълнеж от там?
Какво да ти кажа - аз признавам тортите единствено на Лагуна. То не може хем да е хубава и качествена, хем да е и евтина.  Peace

# 68
Ами аз миналата година бях поръчала за детската ясла от Лагуна, но понеже не съм я опитвала не мога да дам мнение.

# 69

Тази година от детското клубче ни дават да избираме между Лагуна и Скайлайн, та се чудя?

Ако изборът е само между тези две, то със сигурност препоръчвам Лагуна. Разлика в цената особена голяма няма, според мен.

# 70
 Ние сме си вярни фенове на "Неделя",това ни е тортата от вчера! Мн.вкусна!!!

# 71
Здравейте,попрегледах(честно казано диагонално) и 2те предходни теми.
От известно време живеем в София и това е 1я РД на сина ми тук.Тъй като предстои- 15ти май е датата,реших да съм подготвена,ако не с избора на торта(преминахме през Маккуин,Костенурките Нинджа,Гормити...в момента сме на Бакуган вълна  Simple Smile ), то поне с мястото откъдето ще я поръчаме.
Ами...изумена съм честно казано.
До този момент поръчвахме тортите си от сладкарници Захаро - http://zaharo.info/torti/detski/za-momcheta/relefni-za-momcheta   ,но и в 2те теми не успявам да намеря еквивалент относно качеството на изработката (освен красиви,тортите им са уникално вкусни  Heart Eyes ).За съжаление не знам как да кача реална снимка(явно има опция,не открих как става).
Така или иначе вчера се свързах с тях,но доставка до София няма как да направят.
Искам да помоля,ако някой все пак прояви интерес и разгледа сайта им,и се досети за торти със същата изработка...да сигнализира Simple Smile Благодаря!

# 72
Много са красиви. А цените какви са? Любопитно ми е. Simple Smile

# 73
Цените са между 60-80лв на торта с 24-30 парчета.Информацията ми е от последните 4 години,разбира се,но не вярвам да има драстична промяна от тази година.Всички торти,които сме поръчвали са били фигурални,а изработката е уникална.В това всъщност се убедих след като разгледах вече около 20 сайта на софийски сладкарници,салони и всевъзможни бутикови изстъпления с "изкъртващи" цени и травмиращо уродливи захарни фигурки върху детските торти.

# 74
Запис да ви следя,аз вчера поръчах на малката две торти за другата седмица,една за вкъщи,другата - за яслата.С лек крем и с картинки на оризова хартия,не ги разбирам много тортите,но мисля,че с лекия крем са най-подходящи,да не им стане тежко на дребните

Общи условия

Активация на акаунт