Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 859
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 945
  • София
То това е много хубаво, но първо, обикновено са доста скъпи, поръчка трябва да направиш 2-3 месеца по-рано и трето, не дават сертификат, който се иска в ДГ и детски клубове.

# 946
 Peace подкрепям
Освен това, някои искат просто торти, които да се ядат, а не произведение на изкуството. Аз не бих платила толкова пари за торта. А и кой гарантира, че е годна, че е прясна и т.н. като няма сертификат? Не бих предложила торта с неясен произход и съдържание.

# 947
Писала съм и по-назад, че сме доволни от торти Романтика - имат щанд в Хит в Младост. Пресни, вкусни и големи торти. Peace

# 948
Натали, можеш ли да препоръчаш пълнеж, да  става за 3-4 год. деца?

# 949
Натали, можеш ли да препоръчаш пълнеж, да  става за 3-4 год. деца?

Ние поръчахме от там за 3-я РД на сина ми, но вече не помня, май беше с крем брюле и еклери. Май имаха избор, а и също може да те посъветват на място.

# 950
  • София
Peace подкрепям
Освен това, някои искат просто торти, които да се ядат, а не произведение на изкуството. Аз не бих платила толкова пари за торта. А и кой гарантира, че е годна, че е прясна и т.н. като няма сертификат? Не бих предложила торта с неясен произход и съдържание.
Именно! Каква е гаранцията за качество от тези жени и кой носи отговорност?

# 951
Да, то пък щото сладкарниците като дават гаранции за качество и сертификати, хората са много доволни....За това цяла тема с въпроси от къде да се купи вкусна торта...

# 952
А всички тези пуснати връзки към индивидуални изпълнения пробвани ли са?
Една от посочените феи на торти и други неща примерно знам, че прави неща само за най-близките й хора. Не поема поръчки. Т.е. ако я помоля преди лично събитие да ме вмести в графика си, би ми направила красота, за да ни достави радост. Като приятел. Ще жертва от времето си за почивка и сън.   
Проблемът е, че хората търсят за организирани тържества в клубчета и градини, където се търси сертификат. В същото време се търси и вместване в бюджет.

# 953
По едно време правех такива торти и мога да кажа, че си е инвестиция - труд, материал, време. За продажба е трудно, защото излизат доста скъпо, не са като от сладкарница.

# 954
То това е много хубаво, но първо, обикновено са доста скъпи, поръчка трябва да направиш 2-3 месеца по-рано и трето, не дават сертификат, който се иска в ДГ и детски клубове.
Не съм съгласна. Поръчах си тази година за първи път от една жена, която ми я препоръча съфорумка. Тортите не бяха по-скъпи от тези на сладкарниците, поръчах седмица по рано, сертификат издава, тортите бяха страхотни на визия и вкус. Ето и линк, тъй като от гореизброените мисля, че я няма:
https://m.facebook.com/CakeCupcakeCookie/
Изключително доволна останах!

# 955
  • София
Не съм съгласна. Поръчах си тази година за първи път от една жена, която ми я препоръча съфорумка. Тортите не бяха по-скъпи от тези на сладкарниците, поръчах седмица по рано, сертификат издава, тортите бяха страхотни на визия и вкус. Ето и линк, тъй като от гореизброените мисля, че я няма:
https://m.facebook.com/CakeCupcakeCookie/
Изключително доволна останах!

Ти може и да не си съгласна, но аз от опит говоря.

# 956
Sarnichkata, би ли споделила колко ти струва парче торта. Аз я следя във ФБ, но нямам представа как са цените. Хубаво е че дава сертификат, но много от другите майсторки работят вкъщи и няма как да издадат такъв.

# 957
Случайно и аз от опит го казах  Mr. Green

Детска фигурална с фондан беше 3,30 на парче, а обикновената без фигурки беше по 3 лв. парчето. Пак зависи какъв вид ще е тортата. Аз си я избрах по снимка от сайта.

# 958
  • София
Случайно и аз от опит го казах  Mr. Green

Детска фигурална с фондан беше 3,30 на парче, а обикновената без фигурки беше по 3 лв. парчето. Пак зависи какъв вид ще е тортата. Аз си я избрах по снимка от сайта.

Да, разбрах, че е от опит. Но това е една от всички майсторки на торти. И вярно, евтино е при нея. Аз съм питала 3 и все беше над 6 лв. парчето и поне 3 месеца по-рано заявка. вярно, че това беше поне преди 2 години, но се съмнявам да са паднали цените. Мерси за информацията, полезна е.

# 959
Няма защо. Аз понеже за първи път си поръчах на този принцип и бях приятно изненадана, като досега бяхме изпробвали всякакви сладкарници. Общо взето всяко нещо преди да стане масово на поточна линия е изпипано и старателно изработено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт