LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 054
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте знам че не е по темата но никой не иска да ми отговори в другата тема,  искам да попитам  тъй като за първи път поръчах с  превозвач, поръчката ми е разделена на две, на превозвача с една заявка ли трябва да пусна двата номера или  с две отделни заявки за доставка, мерси много

# 121
  • Стара Загора
Някой до е взимал тези чаршафи http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-enfant-tran … 1&secintref=0
Дали имат удължение за подпъхване на горния плик?

Имат. Тънки са, но са меки, ползваме си ги. Не са се променили цветовете .

# 122
Здравейте знам че не е по темата но никой не иска да ми отговори в другата тема,  искам да попитам  тъй като за първи път поръчах с  превозвач, поръчката ми е разделена на две, на превозвача с една заявка ли трябва да пусна двата номера или  с две отделни заявки за доставка, мерси много

В забележки можеш да пишеш, че поръчката ти е разделена на 2 пакета  Peace
Да изполвам поста да помрънкам и аз колко постно е намалението  Crossing Arms

# 123
  • София...........

Една заявка и в забележки даваш на двете пратки колисимо номерата Wink

# 124
много ти благодаря Simple Smile

# 125
Да попитам за прословутата шарена рокля в стил 70-те, материята еластична ли е? аз сам 38-40

# 126

Една заявка и в забележки даваш на двете пратки колисимо номерата Wink
И моята я разделиха, но след като изпратих заявката и няма как да пиша забележка.И така си остана,без нова заявка. Дано не ми я загубят!

# 127
  • Сливен
при мен светна единствено детският анцуг(6мес) 67см -4.50е 
i towa
Chemise unie fille
Ref :7354789
  blanc
12 ans - 150 cm
  п.п ве4е е наличен в всички размери

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 13:34 от 1202

# 128
  • Пловдив
Някой до е взимал тези чаршафи http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-enfant-tran … 1&secintref=0
Дали имат удължение за подпъхване на горния плик?
Имат  Peace

# 129
# 130
# 131
# 132
Най-накрая успях да пусна прословутите детски сиви анцузи и то в доволно количество, та да хвана БД.
Ужасно съм разочарована от това намаление.
Дано накрая ни изненадат с нещо приятно, че иначе не знам как ще компенсирам мноооогото часове пред компа Mr. Green

# 133
  • Все на втория етаж
Sega se появи раницата, но дънките изчезнаха, както и една жилетка. Продължавам дебненето, но съм разочарована, като знам миналото зимно, че изхарчих 600 - 700 лв. и всяка седмица по два пъти получавах пратки , еххх, отмина това време..

# 134
  • София
Здравейте отново!
Пак да питам някой дали е пробвал да изпрати директно до САЩ поръчка с код за БД? Действа ли кодът? По DHL ли става доставката? Колко време отнема? Съжалявам, че се налага да питам пак, очевидно дразня с въпросите си, обаче ако някой е пробвал нека просто да каже как се процедира. Аз не мога да експериментирам, защото не мога да въведа американски адрес в сайта на ЛР, тъй като го нямам - предните ми поръчки изпратени до там са изтрити от "хисторито" на ЛР, а не искам да питам получателите за адреса им, защото искам да е изненада, а не да се усъмнят, че ще пращам нещо.
Съжалявам още веднъж, че се налага да повтаряте или потретвате нещо, честно казано следя темата от началото на намаленията, малко по диагонал, но все пак ... и не видях да е обсъждано това.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт