LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 338
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
похвалвам този бански: http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-paillete.a … n&prodcolor=1
цветът е повече каки отколкото кафяв, диагоналният набор крие коремчето, има подплънки, които уголмяват бюста, деколтето е секси, а гърбът е по-дълбочко изрязаничък. купих го с назландисване, но всъщност много ми харесва. а, за номера забравих! аз съм 38ми и си взех 40 - добре ми е!

# 196
Survêtement bébé fille et garçon -NIKE Ref :6826024

# 197
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-raye-ou-u … n&prodcolor=2

Момичета, от този бански кой номер да взема за тинейджърка, 165 см, 45 кг  newsm78

А за 165 см, около 60 кг  Embarassed 38 или 40 е номера, за блузи имам предвид

# 198
за детето: от този е останал само голям номер > не става. инак 34 или 36 (ако е силно умален) ще е добре  Peace
за теб: аз бих взела 38ми  Peace

# 199
  • София
И днес пак не можах да хвана нищо. На мен ли не ми върви на тези намаления или нещо съм станала мнг капризна вече , ама едвам събрах за две поръчки да пусна до сега  Thinking

# 200
Отчет за получените току-що неща....

45 номер, чакат собственика да се прибере.

Много ми хареса, въобще не и се чудете за 2е, много хубаво седи на дъщеря ми, плътна.

Много е хубаво, не е лигаво, ако имам нерви и сили да го издебна пак до края на намалението, може още 1 да взема....

Слиповете по 1е/3бр. - без коментар, трикото е добро.

Хубаво, стегнато, добре седи, точен размер е, доволна.

Без забележки и за двете.

Тази пола ме изненада, 38 номер стана на дъщеря ми, при условие,че се пъха и в 34 номер дънки от ЛР, точна и е, с паднала талия, доволна......

Рапорт даден!

допълвам, това поларче -  сбъркала съм и съм взела номер по-голям за щерката......Обаче........и стана идеално......

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 10:19 от Мама Цоцоланка

# 201
за детето: от този е останал само голям номер > не става. инак 34 или 36 (ако е силно умален) ще е добре  Peace
за теб: аз бих взела 38ми  Peace

И аз 38 мисля, това значи 38-40, така ли, всичко, което си харесах е така, няма точно 38  newsm78

Защо да са останали само големи номера от банския, че не знам френски, не знам, ама...ми се струва, че има  Rolling Eyes

Последно, че ставам нахална вече  Embarassed:за малката щерка- 6 години, 125 см, 118 кг- кой размер?
За 6 години ще са ни къси сякаш нещата, за 8 са нейната височина, ама пъс сигурно са широки  newsm78

Мама Цоцоланке, от синята жилетчица кой цвят взе, колебая се между розовото, сивото и синьото /май между всичките  Joy/

# 202

Последно, че ставам нахална вече  Embarassed:за малката щерка- 6 години, 125 см, 118 кг- кой размер?
За 6 години ще са ни къси сякаш нещата, за 8 са нейната височина, ама пъс сигурно са широки  newsm78

Леле, дъщеря ти ако види колко килограми си й дала  Joy

И по същество - смело вземий размер за 8г. - няма да са широки!

# 203
Да попитам ако поръчам 3 чифта от тези ботуши означава ли, че третият чифт е безплатен и код ли трябва да се вкара, за да се отрази в кошницата?
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-en-croute-de-cuir.aspx?prod … 1&secintref=0

# 204
  • Сливен
трябва да вкараш кода 77747  първо  Peace

# 205
  • София...........
raja_nikol, за децата не гледам годините , а височината Wink

# 206
  • София...........

Много ми хареса, въобще не и се чудете за 2е, много хубаво седи на дъщеря ми, плътна.

Мама Цоцоланка, как е като размери жилетчицата според теб - точен ли да поръчваме или + 1?
И същия въпрос за червеното полярче?  Embarassed

# 207
трябва да вкараш кода 77747  първо  Peace
Hug

# 208

Леле, дъщеря ти ако види колко килограми си й дала  Joy

И по същество - смело вземий размер за 8г. - няма да са широки!

Тя ще е много щастлива, след всяко ядене се тегли, дали най- накрая не е наддлала  Joy

# 209

Мама Цоцоланка, как е като размери жилетчицата според теб - точен ли да поръчваме или + 1?
И същия въпрос за червеното полярче?  Embarassed

На дъщеря ми всичко от дамската номерация е 34/36.....

Не знам поради каква причина, съм пуснала и от двете 38/40 - и жилетка, и полар. Жилетката дори по тази причина щеше да отиде в съфорумка.......Но.......детето ги мери и за моя изненада и станаха. Ръкавите на жилетката са и леко дълги, и съвсем леко широки - но поносим е този резерв, дори ме радва.....Полара не е по нея, но не и седи като торба. Ще го носи още тази зима, добре и е.

Мама Цоцоланке, от синята жилетчица кой цвят взе, колебая се между розовото, сивото и синьото /май между всичките  Joy/

raja_nikol, Coloris : BLEU JEAN GRISE....Успех с банския.....

Общи условия

Активация на акаунт