LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 032
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Ми те и с чантата подарък разделят поръчката и се бави по тази причина.

# 631
  • София

А на някой да са му фактурирали купите подарък отделно? Много странно- на 4 стъпка ми е поръчката, но купите и те на 4-та в отделна пратка...  newsm78
Да, на мен ми е разделена на 2 заради купите. Явно ги отделят, без значение колко артикула са в поръчката.

С чантата не са ми разделени поръчките.  Peace

# 632
Кувертюрата от вчера ми е на 4- та стъпка, без втори ред...това значеше ли да не я чакам? Чела съм нещо, но не помня...като не ми е било до главата...Благодаря предварително!

# 633
Кувертюрата от вчера ми е на 4- та стъпка, без втори ред...това значеше ли да не я чакам? Чела съм нещо, но не помня...като не ми е било до главата...Благодаря предварително!

Скоро имах такава поръчка само с един ред,за първи път ми се случи такова нещо и си я получих,не се притеснявай изобщо,ще я получиш!  bouquet

# 634
# 635
quote author=sasi6 link=topic=638199.msg21070938#msg21070938 date=1328730358]
С чантата не са ми разделени поръчките.  Peace
Моята е разделена и ще е в 2 курса.

Ева,за този амазон отделна регистрация ли трябва и до Фр. адрес ли поръчваш? А доставка има ли?

# 636
  • София

Ева,за този амазон отделна регистрация ли трябва и до Фр. адрес ли поръчваш? А доставка има ли?
Ако имаш рег-я в английския амазон, ползваш нея, със същия мейл и парола и карта платих...
До френски адрес пуснах, с БД.
Тотала ми е 8 евро...
Опитах да видя колко ще е доставката до Бг, но ми изписа, че не доставят до тук.
Иначе има банери, че БД до фр. адрес е над 15 евро, но и на  8 ми даде.
Кодове няма... Peace

# 637
Ако в момента на плащане с paypal ме връща на трета стъпка и ми изписва
"Le paiement est annulé. Merci de choisir un autre mode de paiement. " Какво да правя. Влизах и излизах от акаунта си .... смених браузера

# 638
  • София
Ако в момента на плащане с paypal ме връща на трета стъпка и ми изписва
"Le paiement est annulй. Merci de choisir un autre mode de paiement. " Какво да правя. Влизах и излизах от акаунта си .... смених браузера
И на  мен ми се е случвало. Неприятно е, но е временно.
Изчакай до утре, ако можеш, ако ли не, затвори всички прозорци на браузър, като преди това изтрий кеша и кукитата.
Но най-добре е , ако можеш да изчакаш.  Peace

# 639
Evа,  Благодаря ти   bouquet

стана след чистене на кеша. До сега не ми се беше случвало.  Embarassed

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 23:47 от toniak

# 640
  • София

Ако имаш рег-я в английския амазон, ползваш нея, със същия мейл и парола и карта платих...
До френски адрес пуснах, с БД.
Тотала ми е 8 евро...
Опитах да видя колко ще е доставката до Бг, но ми изписа, че не доставят до тук.
Иначе има банери, че БД до фр. адрес е над 15 евро, но и на  8 ми даде.
Кодове няма... Peace
a естествена кожа ли са  Rolling Eyes
че това не го разбирам Matériau de semelle:   Synthétique

# 641
  • London, baby
Някой купувал ли си е калъфките с размер 85х185 и стават ли за прекрояване на 2 малки 50х70?

# 642
Ева,дай и др.такива линкове,ако можеш! Simple Smile
Наистина,тази година не е като др.път.

Flash,това жилетка ли е или пола.Ако е жилетката,пусни линк.

# 643
Някой купувал ли си е калъфките с размер 85х185 и стават ли за прекрояване на 2 малки 50х70?

Стават спокойно ако ги направиш с цип отстрани.   Peace

# 644
  • London, baby
Мерси за бързия отговор.
Имам още един, тъй като отдавна не съм пазарувала и съм забравила. Но сумата ми стана 62евро, искам да я намаля по някакъв начин, знам, че има доставка, но ако трябва да махна нещо, за да стане това с намалението.
Не мога да се ориентирам с тези кодове.

ПП Сега ми хвана кода 35068 и 47899 като ми махна ми доставката. Сигурно накрая пак ще ми я начисли.

Общи условия

Активация на акаунт