LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 937
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Colis nº 20120255170490 remis en expédition le 26/01/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 01/02/2012

това ли е номера,който трябва да пратя на превозвача? ooooh! Embarassed

# 286
# 287
Deep space, няма да мога. Всички летни дрехи са прибрани вакумирани,но мога да ти кажа,че мъжа ми е с талия 104,ханш 112 и 44-46 му стоят много опънати.

# 288
sasi6  и моя мъж е с тези мерки ,значи да взема 50-52.А смяташ ли че ще стават за плаж като бански или са си къси панталонки?

# 289
  • Варна
sasi6  и моя мъж е с тези мерки ,значи да взема 50-52.А смяташ ли че ще стават за плаж като бански или са си къси панталонки?

По-скоро са бански.

# 290
Deep space, няма да мога. Всички летни дрехи са прибрани вакумирани,но мога да ти кажа,че мъжа ми е с талия 104,ханш 112 и 44-46 му стоят много опънати.
Много ти благодаря! smile3525

# 291
# 292
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-matelassee-microfibre.asp … 2&secintref=0
Моля за бърз отговор ако някой е получил това яке,Как е като размер и качество.По принцип нося пуловери 40.Какъв размер трябва да взема от якето.Ако може на ЛС

# 293
# 294
Не знам дали въпросът ми е за тук, или за темата с кодовете, но все пак:
Тези стоки, които са 'купи 2 и третата на оферта', третата с намаление ли е, или безплатна и как се прави с тях?

# 295
като въведеш кода,автоматично ти приспада най-ниската цена.Доставката остава(освен ако кода не влияе и за БД по условие) Peace

# 296
  • София...........

sasi6
, Извинявай, но понеже и моя мъж е с подобни мерки и ме интересува наистина кой размер му е ок на мъжа ти ? Номерата вървят 42/44 и 46/48.
Благодаря   bouquet

# 297
като въведеш кода,автоматично ти приспада най-ниската цена.Доставката остава(освен ако кода не влияе и за БД по условие) Peace
Дава бд на 2 ра стъпка

# 298
  • В полето, под тепето.
Отговарят ли си на номера тези мъжки шорти?
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-sechage-ultra-rapide.a … 1&secintref=0
Благодаря!

За шортите по съвет от форума лятото поръчах номер отгоре , в черно и се оказаха големи на ММ.
Стояха му много грозно и не ги е носил.
От тогава ги дебна, дълго време ми стояха на 3 стъпка, след месеци ги изпратиха на стар адрес на превозвача, после получих  чек и се занимавах да го връщам.  #Crazy
Получи се голяма сага. Тези дни най-после пуснах точния номер. но няма да ги получа скоро и не мога да кажа дали ще са малки или не.
Избягвам да пиша и да давам съвети, защото всичко е субективно, но за шортите не мога да се въздържа. Simple Smile

# 299
Здравейте!
Направих поръчка на 27.01, ще ми я доставят Смарт. Но в техния сайт още не ми е отбелязано номер на кащон и т.н, т.е пратката още не е пристигнала при тях. За колко време горе долу пристига пратката до техен адрес във Франция и след това до БГ?

Общи условия

Активация на акаунт