LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Русе
На какъв мейл пишете на ла редут? не намирам никъде май  Thinking

# 646
  • Варна

Flash,това жилетка ли е или пола.Ако е жилетката,пусни линк.

Ako питаш за детските, поръчах жилетка, пола и тениска.
Тръгна от тениската, че пролетта ще я водя там:-)) и е на темата.
Намаляват се с кодове.

# 647
Мерси за бързия отговор.
Имам още един, тъй като отдавна не съм пазарувала и съм забравила. Но сумата ми стана 62евро, искам да я намаля по някакъв начин, знам, че има доставка, но ако трябва да махна нещо, за да стане това с намалението.
Не мога да се ориентирам с тези кодове.

ПП Сега ми хвана кода 35068 и 47899 като ми махна ми доставката. Сигурно накрая пак ще ми я начисли.

Виж в темата за кодовете, раздели я на две примерно с 2 кода 20/29Е , махат и доставката до Франция. Май е най-изгодно при тази сума.

На какъв мейл пишете на ла редут? не намирам никъде май  Thinking
А на 1ва страница на темата?! Rolling Eyes

# 648
  • London, baby
Тъй като аз исках до тук да поръчам, без превозвач, но накрая ми излиза това - Frais de livraison
La Redoute  20евро?!?! За какво е това?

# 649
Добро утро от мен!Един път да стана да дебна и той сайта не работи,ама че съм карък hahaha.Кой знае каква изненада ни подготвят.. Shocked!

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 06:27 от irkata7

# 650
  • Най-зеленият остров
Хихи и аз така. Вчера четох, че сутрин рано пускали някои дрешки и днес първа на компютъра ама...
Момичета, да Ви питам какво означава когато поръчката е на шеста стъпка? Преводача ми превежда, че е в куриер, но трябваше да е доставена до трети февруари. В таблицата, в полето за Статус няма нищо. Полето е празно.

# 651

Ева,за този амазон отделна регистрация ли трябва и до Фр. адрес ли поръчваш? А доставка има ли?
Ако имаш рег-я в английския амазон, ползваш нея, със същия мейл и парола и карта платих...
До френски адрес пуснах, с БД.
Тотала ми е 8 евро...
Опитах да видя колко ще е доставката до Бг, но ми изписа, че не доставят до тук.
Иначе има банери, че БД до фр. адрес е над 15 евро, но и на  8 ми даде.
Кодове няма... Peace
a естествена кожа ли са  Rolling Eyes
че това не го разбирам Matériau de semelle:   Synthétique
Наистина ли не знаеш какво е "синтетика"? Wink

# 652
Реално поръчката ти може отдавна да е получена, но от ЛР да не са обновили статуса. Имам поръчка без втори ред, която вчера си взех без отказани артикули  Peace

# 653
Тъй като аз исках до тук да поръчам, без превозвач, но накрая ми излиза това - Frais de livraison
La Redoute  20евро?!?! За какво е това?
Доставката до БГ е 5,59е , отделно ти се начисляват още 25% в-у стойността на избраните от теб артикули - за това е така  Peace

Хихи и аз така. Вчера четох, че сутрин рано пускали някои дрешки и днес първа на компютъра ама...
Момичета, да Ви питам какво означава когато поръчката е на шеста стъпка? Преводача ми превежда, че е в куриер, но трябваше да е доставена до трети февруари. В таблицата, в полето за Статус няма нищо. Полето е празно.

Ще ти я доставят  Peace След 6-та стъпка е 7-ма , което означава,че е доставена , а в полето което споменаваш ще пише на коя дата е била предадена  Wink

# 654
най-после пуснаха сайта. Какво ли ще има интересно???

п.п и аз нищо интересно не виждам, повечето неща са изчерпани

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 08:39 от tonita_2

# 655
Нищо интересно на първо четене.

# 656
# 657
язък за чакането, дето му чаках досега! надявах се, ако не на центови, то поне на кръгли цени!

# 658
  • София

Ева,за този амазон отделна регистрация ли трябва и до Фр. адрес ли поръчваш? А доставка има ли?
Ако имаш рег-я в английския амазон, ползваш нея, със същия мейл и парола и карта платих...
До френски адрес пуснах, с БД.
Тотала ми е 8 евро...
Опитах да видя колко ще е доставката до Бг, но ми изписа, че не доставят до тук.
Иначе има банери, че БД до фр. адрес е над 15 евро, но и на  8 ми даде.
Кодове няма... Peace
a естествена кожа ли са  Rolling Eyes
че това не го разбирам Matériau de semelle:   Synthétique
Подметката е от изкуствен материал, отвътре и отгоре са от естествена кожа.
Dessus:   Cuir
Doublure:   Cuir
Matériau de semelle:   Synthétique
http://ecx.images-amazon.com/images/I/81DoDGpNkEL._SL1500_.jpg

ето още нещо интересно - http://www.amazon.fr/KangaROOS-Backyard-Baskets-mixte-enfant/dp/ … 771965&sr=1-9

# 659
Панталонките Рокси беличките никой ли не ги е получил?Чудя им се,затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт