LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 045
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-veste-denim-coupe-confort.aspx?pro … n&prodcolor=1
отзиви за това мъжко, дънково сако.
Интесерува ме и дали си отговаря на размера. мъжът ми носи 54-56 БГи се чудя 48 или 50 да му поръчам. Мерси !

# 661
  • София
Не знам за вас, но в една от кошниците ми светеха бая неща и пуснах поръчка, като за последно...  Mr. Green от намаленията, де!  Laughing

# 662
Не знам за вас, но в една от кошниците ми светеха бая неща и пуснах поръчка, като за последно...  Mr. Green от намаленията, де!  Laughing

И аз пуснах яке и сандали, но малкия пищеше и май пуснах до пункт.  ooooh! Няма как да разбера, даже не получих уведомителен мейл за направената поръчка.
Еве, на теб дойде ли ти мейла?
От 9:25 ми е поръчката. Их, начи!

Права си, че в суивито се вижда- срок на доставка 11-14-ти, значи съм пуснала поръчката нормално с Колисимо. Оп, рефрешнах и мина на 4 стъпка. Много са бързи днес.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 10:26 от Coolmummy

# 663
  • София
Не, Иве, нямам потв. мейл. Имам само мейл от ПП, че съм оторизирала плащане.
В суивито всичко е ок. Ще дойде мейла, не се коси.  Wink

# 664
  • София
Има ли практика, като се пуска поръчка и заявяваш каталог - да не изпращат подаръка от кодовете?

# 665
Не знам за вас, но в една от кошниците ми светеха бая неща и пуснах поръчка, като за последно...  Mr. Green от намаленията, де!  Laughing

Би ли споделила,Еве,кои неща по-точно,че и аз дебна някои неща ,ама нищо ми не светва.  bouquet  bouquet

Какво означава Pris en charge le 08/02/2012,Гугльо ми го превежда С подкрепата на.. newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 10:30 от irkata7

# 666
# 667
  • София

Би ли споделила,Еве,кои неща по-точно,че и аз дебна някои неща ,ама нищо ми не светва.  bouquet  bouquet
поръчката е вече на 4 стъпка, с 2 от 3 отказан клина... а преди половин час я пуснах
Ето:
GILET MANCHE AUX COUDES
Coloris : ROSE TYRIEN
Taille : 50/52
Ref : 7898274
LEGGING
Coloris : NOIR
Taille : 30/32
Ref : 8197741
TEE SHIRT BIO
Coloris : bleu jean
Taille : 50/52
Ref : 7854412
DEBARDEUR
Coloris : OR
Taille : 42/44
Ref : 7909292
TEE SHIRT
Coloris : RAYE ECRU ROUGE/ROUGE
Taille : 126
Ref : 1258893

# 668
  • Варна
чантичката от 3,50 евро е налична, ако някой я дебне.

# 669
Най-накрая зимната обстановка позволи да си получа пратката от Русе с Български пощи.......

Поради липсата на нещо хубаво мъжко, а всеки гледа като гаврошче баничарница щом се получат пакетите, 2 тениски за големия -
 и

- умалено според мен, все пак стана на собственика, но можеше и по-свободно да е.....

- добра ризка, без забележки за нея...

- уляла съм се с размера, 38, но след 1-2г. ще стане - и без това за сега си има панталони каката, хареса ми....

- 37 и 39 номер, за игра идеални......

- много ми хареса, 38/40, хубаво седи, доволна.....

- уголемена, мекичка и приятна......

- хубавичка, мека,  34/36, щерката се изказа - много е яка......

- болеро за БД

- лилава, 34/36, давани са коментари за нея...

- потничетата за БД, не ми харесаха, късички идват на щерката 34/36 номер

и  - тънки, хубави панталонки за площадката........

- много мека и приятна...

- да видя колко ще е голям на собственика като се прибере....

- пуснати на шега, плътни и хубави, да видя какво ще ги правя.....

Получен и каталог......

Рапорт даден......

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 11:22 от Мама Цоцоланка

# 670
Някой получавал ли е такова съобщение на Колисимо и какво означава
 Votre colis sera livre sur rendez-vous.Le destinataire sera prochainement contacte par nos services.

От преводача разбирам че трябва да се обаждат,обаче кой на кого

# 671
Да дам отчет за получената пратка:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-capuche-amovible.aspx?prod … 3&secintref=0
номер 38/40, хубаво и според мен си отговаря на номера, но нямаше да е зле и един номер по-големичко, но за първи път си поръчвам връхно, грешката е моя.
http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee-sport.aspx?productid= … 1&secintref=1
размер 38/40, отговаря си, за пролетта ще е идеално
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324169299& … 1&secintref=1
размер 38/40, определено си отговаря, но малко е странна кройката, отпред е по дълбокичко отколкото отзад Thinking не е проблем ще се носи.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-5-poches-gabardine-coupe- … 7&secintref=0
прословутите панталони от 0,90 е, номера 38 и 40 не мога да кажа дали си отговарят, собственика е на работа, но чудното е че двата панталона са различни цветове. Единият определено е бежов, а другият е цвят каки.
Рапорт даден!

# 672
Искам да помоля за оразмеряване на мъж с ръст 182см. и килограми 77.  Praynig

# 673
  • София

Ева,за този амазон отделна регистрация ли трябва и до Фр. адрес ли поръчваш? А доставка има ли?
Ако имаш рег-я в английския амазон, ползваш нея, със същия мейл и парола и карта платих...
До френски адрес пуснах, с БД.
Тотала ми е 8 евро...
Опитах да видя колко ще е доставката до Бг, но ми изписа, че не доставят до тук.
Иначе има банери, че БД до фр. адрес е над 15 евро, но и на  8 ми даде.
Кодове няма... Peace
a естествена кожа ли са  Rolling Eyes
че това не го разбирам Matériau de semelle:   Synthétique
Наистина ли не знаеш какво е "синтетика"? Wink

незанам къде в  обувката има синтетика  Wink

# 674
Ева,кажи ако обичаш от Амазон кой метод за доставка се избира, че не мога да се оправи и след като си въведеш номера на картата има ли още една стъпка на която да се види каква сума потвърждаваш?
Благодаря ти!  bouquet

Успях да поръчам! Избрах втората опция и пише, че утре ще е доставена на адреса. Вижда се и сумата преди да потвърдиш на последна стъпка. Аз се уплаших да не ми начисли доставка,понеже като ти иска данните не се вижда сумата, но вс. е ОК
А кой номер трябва да се изпрати на превозвача(Франсето)?

Снощи поръчах тази рокля, днес виждам, че са ми я отказали. Сега пак е налична,дали да я поръчам пак,много са гадни!?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-col-boule-maille.aspx?product … 7&secintref=0

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:23 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт