12-то Тортено предизвикателство - Февруари 2012

• 22 847
  • 442
  •   1
Отговори
# 105
Нелка ти внесе нова драма тук  Heart Eyes - да не мислиш че някоя от нас ще се навие да пропусне твоя  торта  newsm78 обзалагам се че няма такъв човек.
НАИСТИНА НЯМА!Нелка,тръпна от нетърпение.

# 106
  • варненка от София
Нелкоооооо, то да чукне човек дупето в тавана от кеф. Никво, никво отказване.  smile3508 smile3508 smile3508

# 107
  • у дома
nelkaaaaa, никакво отказване!!!

аз съм готова, по-късно ще пратя снимки  ooooh!

# 108
Нелкааааа, само да не ни я покажеш, тортата!

Аз напредвам, само дето  вече едва стоя права, от 3 през ноща съм на крак, бях на работа, после пекох, после писах домашни с първолак  ooooh!, после прибирах пикла, после имах друг ангажимент, неотложен и преди малко се прибрах, а днес мислех да довърша тортата. Незнам дали ще успея да довърша тази вечер, в момента къпя зверове и мисля да ги натръшкам в кревата по бързата процедура и да се позанимавам докато издържа. Утре най-късно до обяд обаче ще съм готова, Танче, ще те търся на скайп.

# 109
Хоп - троп и аз да се намърдам при майсторките Grinning До последно не знаех дали ще участвам, защото голямо майсторене на моята мижава торта. Но за огромна моя изненада успях да я  довърша тази вечер. Беше ми интересно и доста обучаващо. Моля, да не сте много строги в оценките си, защото все пак ми е трета торта Wink. Надявах се и другото ново попълнение ani-bani да участва , но виждам, че е имала много перипети. Бързо възстановяване ти желая Hug  Hug
Е сега и с nelka, наред с другите майсторици ми стана съвсем притеснено за моето участие, ама пусти мерак  Crazy

# 110
  • Norge
О, Нелкааааа, Не си човек ти - не си!  Heart Eyes
Не съм, я! Аз съм на Свещичката любовта.  Grinning
И тя - моята.  Heart Eyes
(Абе знаех си аз, че един фефруари имаше 35 дни, ама как не се сетих, че е точно този!! bash)

Ауууууууу, недейте така, бре хора  ooooh! Praynig, ако знаете какво постно участие подготвям Confused, в земята потънах сега от вашите подкани  newsm45.
Една рокличка съм си направила и три каки, това е. Shocked Няма нищо повече и нищо интересно, сакън, сега на тези очаквания, дето сте ме метнали, дали да не взема да кажа, че или времето не ми стигна, или някой влезе и открадна тортата преди да я щракна?
Седя си значи и се чудя кой вариант да избера.  Thinking

Ох, още мъничко имам, да видим дали няма да катурна цялата дандания на земята, та поне да не се притеснявам за срока.

Ай чау засега.  newsm76

# 111
Аз пък тотално се отказах след като разбрах че от мен дизайнер не става ( брех мераци имах едно време ) , Нелка сега ме хвърли в размисли .
 Ама аз хич не обичам като не става както аз искам , ама хич ...
Пък Февруари верно трябва да е 35 , как  може така  Laughing Mr. Green

# 112
  • София
Не така, Нелинооооу!!!  Твоетопостно няма!
А за мен е важното ти да участваш и в това, че може би тук, в Предизвикателството, ще заключиш тази твоя свенливост някъде (не знам дали да не я пратиш в градината да пренарежда камъните Thinking) и да се отпуснеш в критиките! Тук са задължителни и аз държа на тях, специално от теб пък, където все се притесняваш да не нараниш нечия тънка душа.  Laughing
Искреното ти мнение е важно и градивно за мен, както, предполагам, и за останалите!  Hug

П.П. Райче, ай се стегни де! А-ааааа!

# 113
  • у дома
райчееее, а бой де!!! Mr. Green

# 114
Много ми е забавно като гледам как всички се навъртаме в темата днеска  Laughing Всеки чака да види как е интерпретирана темата. И дебнеме, дебнеме, Татитче, даааа, ще почакаме, мъничко остана.

# 115
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А за мен е важното ти да участваш
..... и да се отпуснеш в критиките! Тук са задължителни и аз държа на тях, специално от теб пък,

Много добре казано, прелестна!  Peace

Нелка и Райчето пред строя - да знаете, че и до края на март ще ви чакаме, ако не ви е срам, моткайте се още  Mr. Green

Чакате ли, а, чакате лиииииии?

# 116
  • София
Скоро, скооооро!  Mr. Green

# 117
Датите за обсъждане са:

1 март - Марулка с две торти
2 март - Мечо Пух и Дитсан
3 март - Блуай и Татитт
4 март - Димитрина73 и Леля Ог
5 март - Руми Ангелова и Блуай
6 март - ti-ri-ri-ram

останалите, кой когато се нареди  Mr. Green

# 118
  • варненка от София
Хъхъхъ, на нисък старт ли да съм, м? Да си пускам обясненията след 20-на минутки....  Flutter

# 119
Мили, дами,

За мен е огромна чест и удоволствие да обявя
12-тото Тортено предизвикателство за открито.

Пожелавам на всички успех в представянето, удоволствие от участието и много новопридобити знания!
Благодарности на всички, че се включиха и ще ни радват през следващата седмица с прекрасните си идеи и невероятния си талант!

Всички албуми на участващите са тук: http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/collections/72157629140124991/

Днес се обсъждат тортите на Марулка:
1. http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/sets/72157629314227461/
2. http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/sets/72157629314296995/

Общи условия

Активация на акаунт