Звездни компромати-128

• 54 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, това е странното при рускините , че бързо се слелчват. Ох, да, и украинките, всичките като плеймейтки.
Мдааа, за това за мен най-уникалните гени имат австрийците. И мъже, и жени прекрасни, и като млади, и в средната възраст. Това е то имперското мешане на гени, плюс афинитет към спорта Whistling Whistling Whistling

# 586
хубави ,хубави  Crossing Arms колко пък да са хубави

# 587
хубави ,хубави  Crossing Arms колко пък да са хубави

По-хубави от нас  Laughing

# 588
Да, това е странното при рускините , че бързо се слелчват. Ох, да, и украинките, всичките като плеймейтки.
Мдааа, за това за мен най-уникалните гени имат австрийците. И мъже, и жени прекрасни, и като млади, и в средната възраст. Това е то имперското мешане на гени, плюс афинитет към спорта Whistling Whistling Whistling

Странно, за нито един известен  красив австриец/австрийка не се сещам! Whistling

# 589

Изпуснала си една буква.  Peace Peace

Тая нито съм я чувала, нито съм я виждала... кога е "изгряла"?  Laughing

Като прочетох Саша си помислих Сашка Васева и си викам на акъла.. та това потрес ли е, то си е нещо нормално за нея. Ама от снимките разбрах, че не е оная пародия С.В..  Laughing

---------

Ива   Sick  Екимова

# 590
Австралийците са със страхотен ген и според мен....
На първо четене се сещам за Никол Кидман, Ерик Бана, Ръсел Кроу, Хю Джакман, Крис и Лиам Хемсуърт, Емили Браунинг....
Все хубави за окото гледки  Mr. Green

# 591
  • Варна
Австралийците са със страхотен ген и според мен....
На първо четене се сещам за Никол Кидман, Ерик Бана, Ръсел Кроу, Хю Джакман, Крис и Лиам Хемсуърт, Емили Браунинг....
Все хубави за окото гледки  Mr. Green

За австрийците идеше реч. Joy
И става въпрос за редовите граждани, не за кинозвезди.

# 592
Не ставаше ли дума за авсТРИЙците  Thinking

Хексе писали сме заедно  Blush

# 593
Грешка на неизпитото ми второ кафе, извинете   Crazy

# 594

Изпуснала си една буква.  Peace Peace

Тая нито съм я чувала, нито съм я виждала... кога е "изгряла"?  Laughing

каква буква  newsm78

"url" горе в линка, затова не излиза.  Peace

# 595
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Странно, за нито един известен  красив австриец/австрийка не се сещам! Whistling
Па аз за ни един известен не се сещам, извън спортистите им. Но каквото съм виждала по улиците в Австрия, сори, ама тук го нема Laughing

# 596
# 597
Много готини мъже са и ирландци, англичани, шотландци за разлика от жените им. Има един разпространен мит, че англичаните са бозави и "измити чинии", но не е така. Има мнооооого хубави мъже сред тях (да не споменавам и акцента  Crazy ) Жалко, че жените им не са много хубави, та е често срещана гледка: страхотно изглеждащи англичани със странен избор за жени. Но те просто нямат голям избор...Хубави мъже са и швейцарците и всички са едни такива високи и атлетични Heart Eyes

# 598
  • Варна
Хубави мъже са и швейцарците и всички са едни такива високи и атлетични Heart Eyes

Stop Аз пък всички дето съм виждала са тантурести и с големи задници. Joy

И слава Богу!  Peace

# 599
Хубави мъже са и швейцарците и всички са едни такива високи и атлетични Heart Eyes

Stop Аз пък всички дето съм виждала са тантурести и с големи задници. Joy

Ами аз говоря за младите швейцарци, поне тези, които аз съм срещала бяха 6  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт