Звездни компромати-128

• 54 226
  • 739
  •   1
Отговори
# 135

Само аз ли мисля, че все трябва да има някакъв разумен лимит за бройката деца в едно семейство?  Rolling Eyes  Ако изобщо новината е вярна де.

Естествено, че не!! Тя си има достатъчно пари, за да ги отглежда. На нас какво ни пречат децата? Лимит само за циганите или за хора, които не могат да си го позволят.

Peace Peace

# 136
Много ми е интересно какво става с Бионсе.
Вече все повече започвам да вярвам, че не е била бременна и направи яка издънка с всичко, което се случи. Според мен временно се покрива, за да отмине лошото впечатление и да направи фурор с представянето на бебето...

# 137
Ми 4ета тука в едни статийки,4е била отслабнала 13 килограма за няма и месец.Как са разбрали само не ми е ясно,като тя не се вясвала откакто е "родила",ама нейсе! Grinning

# 138
Много лесно е отслабнала, като тя въобще не е надебелявала, естествено сега ще излезе с тези изявления, че е отслабнала за 1 месец, абсолютна циркаджийка, кое му е толкова срамното да си признае за сурогатството или може би причините са неоснователни

# 139
  • където ми харесва
Хайдеее, пак подхванахте Бионсе...Вашите филми край нямат Joy Joy Joy

# 140
# 141
Що ве ,Адел,забавно е! Grinning Ина4е виж ина4е,как само кюта теми4ката-на ден по две,три страни4ки-срамота Mr. Green Ние клюкарки ли сме или лукови глави  Whistling

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 19:48 от Мара Подробната

# 142
Много ми е интересно какво става с Бионсе.
Вече все повече започвам да вярвам, че не е била бременна и направи яка издънка с всичко, което се случи. Според мен временно се покрива, за да отмине лошото впечатление и да направи фурор с представянето на бебето...

И аз започвам да мисля така май  Rolling Eyes

Много лесно е отслабнала, като тя въобще не е надебелявала, естествено сега ще излезе с тези изявления, че е отслабнала за 1 месец, абсолютна циркаджийка

Абсолютно!

А бременнната Н. Лозановица, ака, Божиновица, къде е? Скоро не съм засичала нейни снимки. Дали и тя няма да роди така изневиделица  Laughing Mr. Green
Брей, една снимка не постна това самовлюбено същество докато е бременна, направо не е за вярване  Whistling

Тази е циркаджийка номер три за мен! Трета, но не на последно място, определено  hahaha

# 143
 Буба, изпуснала ли, имаше една снимка на Николета Simple Smile

# 144
Буба, изпуснала ли, имаше една снимка на Николета Simple Smile
Да, с нещо черно, снимана до някакъв фотограф и със съмнителен корем,
Таз я знам, туй ли е то?  Shocked

# 145
 Туй то:)

# 146
# 147
Бубе, аз имам един въпрос към теб, като живееща в Щатите.
В Италия има един канал Е!, където непрекъснато ни занимават с живота на Кардашан, Кимора и някакви други жени. Но въпросът ми е - наистина ли са такива звезди в Америка
Тази Кимора например с каква тежест е в света на модата там?

# 148
Що ве ,Адел,забавно е! Grinning Ина4е виж ина4е,как само кюта теми4ката-на ден по две,три страни4ки-срамота Mr. Green Ние клюкарки ли сме или лукови глави  Whistling

май сме лукови глави..  Mr. Green

# 149
  • София

Зарадвах му се! Heart Eyes Как е пораснал! Радвам се, че продължава да се развива успешно.

Общи условия

Активация на акаунт