Звездни компромати-128

• 54 226
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
# 256
В коментарите я питат дали и е брат този Марио, а дали е брат й?
Ако не се лъжа Вихра има  сестра , която живее в Германия.100 % не и е брат. Peace

# 257
# 258
  • Tам през Атлантическия океан
Като травестит е тук, а гърдата....сигурно от фалшивия силикон са й сложили  Mr. Green
На която и да е сн. ми изглежда така  Mr. Green  отврат и това за някои е модел за хубавост  Crazy

Paris Hilton

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/01/article-0-118B071D0000 … C-236_468x778.jpg  Wink като бръмбар е с тези цаки  Wink иначе като цяло е ОК  Peace

# 259
# 260

Страхотно семейство! А децата определено са одрали кожата на татко си, пу пу Grinning

# 261
  • Варна
В коментарите я питат дали и е брат този Марио, а дали е брат й?
Това е Марио, водещият на Баркод по ТВ7! Не са брат и сестра!  Mr. Green

# 262
Снощи гледах The Girl with the dragon tattoo и не мога да се сдържа да не пусна снимки на един от людимите ми модели във фотосесия вдъхнвена от филма  Flutter

Anna Beatriz Barros за ELLE  Heart Eyes

Пълно разочарование изпитах аз от новата версия на филма. Кооолко по-хубава е поредицата Милениум с Майкъл Нюквист...

# 263
# 264
Имаше един обущар, бай 'някой си', Камелия му беше и все още е вероятно най- редовната клиентка, но и на други прави обувки.
Този е.   http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=850743  Специално заради "звездите ни" се изместиха фамилията в София.Малкият му син беше съученик на шерката.

# 265
Надявам се да не са пускани - Чарлийз Терон за Ванити Феър

# 266
  • На земята, която е всъщност звезда.
Снощи гледах The Girl with the dragon tattoo и не мога да се сдържа да не пусна снимки на един от людимите ми модели във фотосесия вдъхнвена от филма  Flutter

Anna Beatriz Barros за ELLE  Heart Eyes

Пълно разочарование изпитах аз от новата версия на филма. Кооолко по-хубава е поредицата Милениум с Майкъл Нюквист...

Нали знаш, че я дават в събота и неделя вечер по БНТ?  Simple Smile

# 267
# 268
Някой вчера гледа ли шоуто на Слави с Митьо Пищова, Румънеца и Енчев. Пълна пародия.  Sick Laughing
Митьо на 6.март ще се жена пак в Банско.

# 269
  • софия
Някой вчера гледа ли шоуто на Слави с Митьо Пищова, Румънеца и Енчев. Пълна пародия.  Sick Laughing
Митьо на 6.март ще се жена пак в Банско.
Пак ще се пробва, ако не му избяга булката  Laughing Не съм гледала снощи. Осветли ли ни колко струват обувките на пиленцето newsm78 Laughing Чудя се какви са тези девойки, които ... (не знам какво да напиша, че правят с него)? За какво го правят? Нито е финансово хипер, турбо красив, нито е известен, нито нищо.

Общи условия

Активация на акаунт