От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 254
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Francetobg
Пратките от последния ни курс са изпратени с Еконт. От Български Пощи ни уведомиха, че поради липса на интернет, пратките за клиентите ни, избрали да получат пратките си чрез тях, ще бъдат обработени и изпратени утре 07.02.2011. Пратките ни за клиентите ни от Русе са на разположение в соларно студио Casa del Sol.
Екипът на Francetobg Ви желае топла и спокойна вечер!

*
Курсът пристигна в петък, в понеделник го разпращат. Толкоз ли нямат един календар да видят, че е са почивни дни.  Laughing

# 256
  • София
Сега видях, че предните ми две пратки в СД са били : Начин на доставка " Куриерска услуга на Еконт (офис-офис)", а сегашната ми е "Пощенска услуга на Еконт". Аз искам да си ги взема от офис на Еконт. Дали съм объркала какво да маркирам този път или просто са си сменили названието за същата услуга?  newsm78

# 257
kashmir, същото е, но пощенският е по-евтиният вариант до офис на Еконт Peace

# 258
  • София
  bouquetБлагодаря, че ме успокои!

# 259
Момичета, в сайта на СД пише, че "*Пратките за Еконт са предадени и обработени в офис на Еконт на 05.02.2012.", това означава ли, че може и да са си при нас вече? Четох на предната страница, че уж за вторник, ама нали на другия ден след предаването?   Thinking 

# 260
  • София
И ти сега пусна една муха... Crazy

# 261
  • София-Лагера
Неделя, Еконт не работи Peace

# 262
  • София
За първи път поръчвам чрез посредник СД и не ми е съвсем ясно ,когато попълвам информацията за поръчката във формуляра, от къде точно да видя този номер

Номер на поръчката в електронния магазин (N° Votre commande)?
Извинете ме за въпроса но от номера се обърках ! Embarassed

# 263
Съжелявам, тъкмо звъннах в еконт да подпитам и казаха, че няма... може да е печатна грешка това 5 (пък и в неделя...  Whistling ) Утре ще е Гранд Опенинга на Кашони... Simple Smile   Hug

# 264
  • София
Francetobg
Пратките от последния ни курс са изпратени с Еконт. От Български Пощи ни уведомиха, че поради липса на интернет, пратките за клиентите ни, избрали да получат пратките си чрез тях, ще бъдат обработени и изпратени утре 07.02.2011. Пратките ни за клиентите ни от Русе са на разположение в соларно студио Casa del Sol.
Екипът на Francetobg Ви желае топла и спокойна вечер!

*
Курсът пристигна в петък, в понеделник го разпращат. Толкоз ли нямат един календар да видят, че е са почивни дни.  Laughing
newsm78  За какво им е календара, че не схванах?

Жалко, че от френските сайтове не изпращат календари и кантари като подарък... със сигурност щеше да се откъсне от сърцето на някого да подари по един и на двата превозвача, а.... Rolling Eyes

# 265
newsm78  За какво им е календара, че не схванах?

Жалко, че от френските сайтове не изпращат календари и кантари като подарък... със сигурност щеше да се откъсне от сърцето на някого да подари по един и на двата превозвача, а.... Rolling Eyes
Laughing
Може да се изненадаш, Ева, но това съвсем не е критика към Франстубг.  Wink Напротив! Явно по неясен начин изразих учудването си, че толкова бързо успяха тези хора да обработят стотици поръчки, без оглед на това, че са почивни дни. Не всеки прави това... Духът на темата е мрънкащ. Затова няма как да ги похваля - трябваше да измрънкам, че си нямат календар  Simple Smile
А иначе всеки уважаващ себе си превозвач трябва да има кантар и календар, без да чака сайт да го пусне като подарък Wink

# 266
  • София
Взех си нещата от офиса на СД в Младост Peace Доволна съм!....най-вече от каталога! Толкова тлъст и примамлив.... Joy
Иииии, струва 5.95Е, на корицата му пише...

# 267
  • Варна
Искам и аз. Sad
Моля те като го разглеждаш, ако има момичешки анцузи да им напишеш в някоя тема реф.номера. За дърти момичета...10-12 годишни. Simple Smile
Извинявам се за спама...ама няма да ме огрее с каталог, та затова.  bouquet

# 268
  • София
Искам и аз. Sad
Моля те като го разглеждаш, ако има момичешки анцузи да им напишеш в някоя тема реф.номера. За дърти момичета...10-12 годишни. Simple Smile
Извинявам се за спама...ама няма да ме огрее с каталог, та затова.  bouquet
Флаш, мила, пиши в темата за размените. Много момичета ще получат повече от 1бр Hug
Иначе, с радост ще помагам с референтни Peace

# 269
  • София
Не съм поръчвала отдавна с Франсето.Гледам,че пратката ми е одшла,видях,че са пратили нещата с Еконт.Сега от Еконт ли ще разбера,че е пратена или да чакам и писмо от Даниела?

Общи условия

Активация на акаунт