От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 43 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
miu_miu  права си, но това не променя момента, че тонът, удивителната и изобщо изказът, може да са малко по-различно оформени. Няма значение , вече го забравих реално. Дотук като гледам имам общо 7кг неща пристигнали.... ужас, нямам никакви спомени вече какво, кога съм поръчвала  Simple Smile

# 76
  • София
mimanna, tedichka07, ха дано сте прави!   bouquet

# 77
  • на морето
Е,мойта поръчка от 7.01 все оща чака номер на кашон.Вече си мисля,че някъде е загубена.В сайта е на 5 стъпка-нямам нищо отказано.Какво да предприема от тук нататък,ако я няма в този курс.Писах на Ларедут от контактната форма,нямам даже и автоматичен отговор.Да пускам ли диспут или е рано още,но пък какво още да чакам?

# 78
  • София
Е,мойта поръчка от 7.01 все оща чака номер на кашон.Вече си мисля,че някъде е загубена.В сайта е на 5 стъпка-нямам нищо отказано.Какво да предприема от тук нататък,ако я няма в този курс.Писах на Ларедут от контактната форма,нямам даже и автоматичен отговор.Да пускам ли диспут или е рано още,но пък какво още да чакам?
И аз имам от 07.01 в същото състояние. Тя е с къщичката, но пък открих, че е регистрина в системата им 19.01, значи е получена на адреса. Полученият № с имейл от Ларедут е 8G114*******. За да го открия промених буквата G с буквата W и накрая добавям една цифра от 0 до 9. Така излезе регистриран № 8W114*******9. Може да пробваш и ти по този начин да я потърсиш - на мен така ми излязоха още 2 регистрирани пратки, които не са с колисимо, а с къщичката.

Но според мен все още обработват пакетите и трябва да изчакаме. Преди малко ми е се промени още една поръчка в "изпълнение", но пък трябва още 4 бр. да се променят, защото със сигурност трябва да са пристигнали преди 27.01.

# 79
.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 12:40 от zyzi2

# 80
  • София
Момичета, малко инфо от СД - сега говорих с тях по телефона, по повод 5 поръчки, 4-ри от които доставени на адреса им във Франция в период 18-22.01 /имаха проследяващ номер/- статус - чака номер на кашон, и четирите с проследяващ номер, 5-тата е от тази с къщичката, статусът й в сайта на СД е в изпълнение ... никакво инфо досега нямах за нея ... очаквах да е точно обратното, 4-те да си променят статусът, а да се забави тази с къщичката - отговорът беше - всичко пристигнало на адреса до датата на заминаване на курса е натоварено, камионът е в София, забавяне няма, до довечера поръчките ще бъдат обработени, ще се променят статусите в личните профили и ще бъдат разпратени мейли  Peace

# 81
Аз май ще остана за следващия курс, като гледам...Моите и трите които чакам с къщичката по данни от Редут са изпратени 23-24 и би трябвало да са на адреса до 27-ми, но нито ги откривам по дадения начин от assya p в секция Колисимо, нито им се е променил статуса Confused
Има ли шанс според вас да са натоварени и да са пристигнали преди тръгването на курса? /някой със сходни дати?/
И драснете моля за инфо като получите мейли от СД!
   bouquet

# 82
  • София
И аз имам от 07.01 в същото състояние. Тя е с къщичката, но пък открих, че е регистрина в системата им 19.01, значи е получена на адреса. Полученият № с имейл от Ларедут е 8G114*******. За да го открия промених буквата G с буквата W и накрая добавям една цифра от 0 до 9. Така излезе регистриран № 8W114*******9. Може да пробваш и ти по този начин да я потърсиш - на мен така ми излязоха още 2 регистрирани пратки, които не са с колисимо, а с къщичката.

Но според мен все още обработват пакетите и трябва да изчакаме. Преди малко ми е се промени още една поръчка в "изпълнение", но пък трябва още 4 бр. да се променят, защото със сигурност трябва да са пристигнали преди 27.01.

това къде го търсиш с променените данни?
Аз намирам чужди пратки...

# 83
Дале е възможно вместо подаръка SAC ROSE CREME да изпращат друг по - тежък ( например чашите) ? Поръчка с три блузи и един ленен панталон ми тежи 2.445 кг....

# 84
  • София
Дале е възможно вместо подаръка SAC ROSE CREME да изпращат друг по - тежък ( например чашите) ? Поръчка с три блузи и един ленен панталон ми тежи 2.445 кг....
По-вероятно е да са ти пратили каталог.  Peace

# 85
Аз май ще остана за следващия курс, като гледам...Моите и трите които чакам с къщичката по данни от Редут са изпратени 23-24 и би трябвало да са на адреса до 27-ми, но нито ги откривам по дадения начин от assya p в секция Колисимо, нито им се е променил статуса Confused
Има ли шанс според вас да са натоварени и да са пристигнали преди тръгването на курса? /някой със сходни дати?/
И драснете моля за инфо като получите мейли от СД!
   bouquet

А може и да са получени на 28 Wink
Нали момичетата вече казаха, че СД имат уговорка с пощите да им доставят пратките само във вторник и четвъртък  Peace

# 86
  • Beyond the Frontiers

А как разбирате, че са чужди?

# 87
  • Варна
 bejbi , 28ми януари беше събота.
Аз имам една такава доставена на 26 ти и е тук в Бг, поръчката е с къщичка, и е от 18.01.

# 88
  • София

То все пак и аз не мога да гарантирам, че са моите (никъде не е посочено за кой е), но чак такова съвпадение на цифри - не вярвам.
Ето пример: Имам потвърждение от Ларедут за изпратена пратка на 27.01 със colis N°Exped: 8G1141442203. След трансформирането на номера се получи 8W11414422036, добавен в системата на превозвача на 31.01.
Другата е изпратена на 27.01. със colis N°Exped: 8G1141446479, а в системата е добавен № 8W11414464791 на 02.02.

# 89
На Франсето курсовете отиват към 10 дена

Общи условия

Активация на акаунт