От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 43 989
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
момичета, проверявайте си в сайта на СД, ей сега ми се промени в история на поръчките( стана в изпълнение) една поръчка от 12ти, (която си стои на 5та стъпка в Ларедут) и се бях притеснила за нея Peace

# 106
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Това не го разбирам:
След премахването на опцията Дружба 2, системата автоматично е сменила дестинациите на всички пратки за Офис 1. Достатъчно е да изпратите коментар към поръчката в нашата система, за да препратим пакетите Ви в Дружба. Тези пратки ще бъдат доставени там след като бъдат обработени и изпратени всички пратки от текущия курс (това ще отнеме от два до три дни след изпращане на имейли за доставките). Клиентите заявили смяна на офиса ще бъдат информирани с имейл, след като пратките им бъдат на място.

Можем да си прехвърляме пратки направени след 16.01. в Дружба или какво?

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 19:40 от ДейзиГ

# 107
  • София
Colis nº 20120255170490 remis en expédition le 26/01/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 01/02/2012
този ли номер трябва да пратя в заявката на превозвача?Доста отдавна поръчката ми си стои на 5-та стъпка newsm78
не това - трябва да имаш мейл, че ти е изпратена и в него има 12-символен номер - поръчката ти е с къщичката, нали?

# 108
Момичета да питам, статуса в изпълнение, какво ще рече? Имам статус, че е пристигнал във Франция пакета, в изпълнение, но добавен на 02.02.2012. Значи ли това, че това е датата на получаване там? Писах им, ама не връщат нищо  Rolling Eyes Пакетите са доставени на 21 и 26 ануари, ако не са ги натоварили на този курс, егати чакането става...Толкова рядко пътуват в сравнение с др. превозвачи тия СД, че...Уф, оплаках се...извинете...

# 109
  • на морето

И аз благодаря за споделеното,но при моята поръчка пак не излиза.Ето ми номера,пробвайте и вие-дано някой ме зарадва,че само в тази поръчка има нещо за мъжа ми:8G1141378412,Изпратена е на 11.01.Няма начин да не е пристигнала Sad

Ето това излиза в сектор Колисимо за твоята поръчка: Пакет № 8W11413784128 е добавен в системата на 2012-01-19

assya_p -аз пробвах по същия начин,но с друга цифра накрая.Мислих,че цифрата няма значение.Значи трябва да пробваме всички цифри от 0 до 9,така ли да разбирам.А сигурно ли е,че това е моята поръчка?И все още чакам номер на кашоооон Whistling

# 110
  • София

И аз благодаря за споделеното,но при моята поръчка пак не излиза.Ето ми номера,пробвайте и вие-дано някой ме зарадва,че само в тази поръчка има нещо за мъжа ми:8G1141378412,Изпратена е на 11.01.Няма начин да не е пристигнала Sad

Ето това излиза в сектор Колисимо за твоята поръчка: Пакет № 8W11413784128 е добавен в системата на 2012-01-19

assya_p -аз пробвах по същия начин,но с друга цифра накрая.Мислих,че цифрата няма значение.Значи трябва да пробваме всички цифри от 0 до 9,така ли да разбирам.А сигурно ли е,че това е моята поръчка?И все още чакам номер на кашоооон Whistling
Всичките ми регистрирани поръчки в сайта на СД с къщичката са по точи начин - с променена буква и с допълнителна цифра от 0 до 9 накрая.

# 111
  • Sofia
Това не го разбирам:
След премахването на опцията Дружба 2, системата автоматично е сменила дестинациите на всички пратки за Офис 1. Достатъчно е да изпратите коментар към поръчката в нашата система, за да препратим пакетите Ви в Дружба. Тези пратки ще бъдат доставени там след като бъдат обработени и изпратени всички пратки от текущия курс (това ще отнеме от два до три дни след изпращане на имейли за доставките). Клиентите заявили смяна на офиса ще бъдат информирани с имейл, след като пратките им бъдат на място.

Можем да си прехвърляме пратки направени след 16.01. в Дружба или какво?

Пише, че е само за заявки направени преди 16.01.
Ако заявката ти е такава, да можеш. Обаче ще ги доставят в Дружба чак след няколко дни.

# 112
Момичета какво значи статус "Пристигнал във Франция"-значи,че пакета е там или е в България,нещо не мога да разбера.За СД става въпрос.
Благодаря предварително

# 113
Само да кажа,че поръчката ми която е доставена на адреса им на 26.01 вече е в изпълнение Peace
Наистина този път са качили всички Peace

# 114
  • София
Само да кажа,че поръчката ми която е доставена на адреса им на 26.01 вече е в изпълнение Peace

Те са  "в изпълнение " ,но със статус "Пристигнал във Франция",а би трябвало да са вече в БГ.Моите поръчки също са получени според колисимо на 26.01. Peace

# 115

Те са  "в изпълнение " ,но със статус "Пристигнал във Франция",а би трябвало да са вече в БГ.Моите поръчки също са получени според колисимо на 26.01. Peace
Това значи ,че не са в БГ така ли???

# 116
  • София

значи, че са в България, а системата на СД не е домислена  Peace

# 117
Аз доколкото Peace разбрах от постовете това означава ,че са в бг. Rolling Eyes

# 118

Те са  "в изпълнение " ,но със статус "Пристигнал във Франция",а би трябвало да са вече в БГ.Моите поръчки също са получени според колисимо на 26.01. Peace

значи, че са в България, а системата на СД не е домислена  Peace
Благодаря Ви момичета,наистина много неясен статус е това.Ако си им нов клиент доста лесно би се объркал.Добре,че ви има вас  bouquet

# 119
  • София

Те са  "в изпълнение " ,но със статус "Пристигнал във Франция",а би трябвало да са вече в БГ.Моите поръчки също са получени според колисимо на 26.01. Peace

значи, че са в България, а системата на СД не е домислена  Peace

Преди време статуса на пристигналите  бе "В България". Peace Гледам си поръчка от 11.01.,която вече получих. Peace

http://prikachi.com/images/312/4350312L.png

Общи условия

Активация на акаунт